Teşekkür ederim. Sizede hayırlı olsun.
Printable View
G2 de kasa sağlamlığı olarak idda yok zaten.. Her cihazın illa kronik bi arızası çıkar :)
gecmıs olsun hacı . valla buyuk ekranlı telefon kullananlar dıkkat etsın düşmeye gelmıyor .
lan sizin orada ne kadar g2 ler kuku ? önümüzdeki hafta alıcam bende. uygunsa senden isteyebilirm
Yavru bakar yazarim whtsaptan bakmadim hic :D
Yavrunun resimleri Nilkin kılıf'ım Tatlılığa bak Maşallah :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...32873473_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...16866023_n.jpg
konuyu biraz bölücem ama htc one ile g2 arasındayım :)
ikisinin de birbirine üstün yönleri var, tasarım göreceli tabi ama bence one çok daha kaliteli duruyor, işletim sistemi ve pil olarak g2 önde filan baya bi karıştı kafa.. varmıdır detaylı olarak inceleyen, özellikle pil ömrü , ekran ve kamera kalitesi bakımından kıyaslayabilecek olan? çok yüksek bir performans beklentim açıkçası işletim sistemi farkını pek önemsemiyorum ki zaten aşağı yukarı yakınlar.. fiyatı da çok mühim değil g2 nin 32 liğini alınca zaten aşağı yukarı aynı fiyatlara geliyorlar 16sını da almak mantıksız sanırım sistem dosyaları bile zaten bayağı yer kaplıyormuş.. bi akıl verin gençler bana :)
G2 diyorum siz hala htc diyorsunuz. :)
pil ömrü, kamera kalitesi, ekran olarak kıyaslamaya bile gerek yok g2 içinden geçiyor.
işlemci, grafik işlemcisi falan dersek g2 içinden geçmekle kalmıyor araya tır sokuyor..
htc one ın 2 tane özelliği var kaliteli kasa malzemesi, kaliteli hoparlörler..
32 gb lg g2 bile alsanız 200tl gibi bir fark var htc one ile yine bu f/p kralı g2 oluyor..
kısacası tasarımına aşık olmadıysanız htc one almanın hiç bir cazibesi yok..
htc one ı bu kadar markafanatikliğindne ezme istersen. ancak mantıklı bakıldığında ben şu an lg g2 alırım. sıfır telefon alacak olsam, kamera özellikleri htc one seviyesinde hatta biraz daha iyi diyebilirim. htc one ı şu an rootlu bir şekilde 4.4 kitkatla kullanıorm. ancak lg de genelde support desteği çok olmuyor inşallah olurda yüzümüzü kara çıkarır. htc one ve lg g2 karşılaştrlacaksa sıfır alnacaksa kesnlkle lg g2. htc one sahibi olarak söylüyorum ;)
Aynen oraya da koymuştum :)
I'fanlar + sfanlar almış başını gidiyo forumlarda
Lg markasını duyan bi şeytan görmüş gibi oluyor ya kardeşim sen bu işin ticaretini yapmıyorsan standart kullanıcı isen Lg g2 Senin için mükemmel bi cihaz didiklemeye gerek yok F/P bir ürün parasını hakediyor puanlar enpara cart curt 1200 tl ye lg türkiye garantili getiren arkadaşlarım var 1200 tl ye varmı bu türde bu özellikte bir tel :)
Ankarada almak isteyenler teli eline verip inceleme fırsatı verebilirim.
Güzel bir mesele htc ONE & LG G2.. İkisini de kullanmadım, ONE ciddi anlamda kaliteli duruyor LG g2 dediğiniz gibi donanımsal olarak iyi görünüyor.. ONE'ın kasasını LG g2'ye yerleştirseler ömürlük telefonum olur sanırım.. Bu arada beats htc ile ortaklığı bitirmiş..
sözlerimin neresinde marka fanatikliği yalan ya da yanlış var. ben f/p olarak değerlendiririm telefonu ve bu telefon bu fiyatıyla ve özellikleriyle delik deşik etti piyasayı.
işlemci olarak da kamera olarak da ezer. 4ultrapiksel saçmalıktan başka bir şey değil. 4mp kamera rakipler 20ye dayandı.
tek artı yanı hoparlör ve malzeme kalitesi başka bir üstün yanı yok. varsa söyle de bilelim..
lg g flex ne zaman türkiyeye gelicek veya şuan türkiyede satan varmı?
G2'yi aramızda uygun fiyata (LG garantili) satan veya yönlendirecek olan varmı?(Ankara)
LG G2 D802 16GB Black | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
ufak bi araştırma yaptım. En ucuz burayı buldum.. 1399 TL ye ithalatçı garantili de vardı biyerlerde. ama ben tercih etmem.
http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg...ati,72427.html
ultrapixeli megapixelle aynı tutup rakipler 20 ye dayandı demen kadar da saçma bieşy duymadım, kamera az ışıklı ortamda htc one kadar iyi değil ikisini bi test et istersen. Onun dışında zatenmükemmel telefon ben htc one ı savunmuyorum burda. Ancak Benim gibi inini cinini mıncıklayan tayfaya söylemim lg genelde yazılım olarak fazla desteklemıyor xda da da görebilirsiniz.
Hoparlorleri bitek benimkinin mi az ses cikariyor, 1 tanesi calisiyor sadece acaba oburu mikrofonmu diye dusunmedim degil ama ses kalitesi cok guzel, sadece az hemde fazla az.
Birde odaklama dediginiz gibi ciddi uzun suruyor, on kamera keyfi olunca cok net, keyfi olunca vga gibi crkiyor denildigi gibi.
hoparlör ile ilgili xda da mod lar mevcut ancak telefonunuzda root olması lazım yüklemek için. sanırım tek şikayet şu an hoparlör
ultrapixel nedir? 4mp kamera sadece sensör boyutları büyütüldü ultra piksel dendi. evet güzel bir şey ancak 4mp de çok da verimli değil akşam biraz ışık alsa da gündüz renklerde patlama oluyor. zoom yapınca daha da kötüleşiyor. yetersiz kelimesini söyleyen teknoloji editörlerinin incelemelerini mi paylaşayım illa? ben tasarımı sevdim harika dersin zaten diyecek bir şey yok. ama özellik olarak hiç bir artısı yok üstelik pahalı bu durumda mantıklı olmuyor seçim.
yazılım yazılım diyorsun bunun için telefon alacakların mobil program geliştirenlerin adresi belli zaten nexus serisi. o da alanında f/p olarak en iyilerden.
S4 ile g2 arasında 1 haftadır gidip geliyorum ama daha bir türlü karar veremedim alınca bikere alıyım kullanayım istiyorum söylentide g2 agır basıyo ama micro sd kart olayı ve sabit batarya ve yaygın olmayan servis ağı canımı sıkıyor ne yapmak lazım... :)
n11 güvenilir mi ? alış veriş yapan oldu mu hiç aranızda?
Ben verdiğim n11 mağazasından aldım pm den dönersen linki atayım.
Akıllı çekim ile bi kaç poz.
http://farm3.staticflickr.com/2882/1...44bbdd9e_b.jpg
http://farm6.staticflickr.com/5508/1...c6f6afe8_b.jpg
Çekim kalitesi çok iyiymiş gerçekten.
LG G2 çekimi demesen, prof makine çekimi sanacaktım doğrusu.
Bende LG G2 ile Note 3 arasında kararsızım daha.