Arkadaslar LG Türkiye garantili olarak kredi kartina taksitle en uygun fiyata nereden alabiliriz G2 yi?
Tesekkurler..
Printable View
Arkadaslar LG Türkiye garantili olarak kredi kartina taksitle en uygun fiyata nereden alabiliriz G2 yi?
Tesekkurler..
Lg G2 D802 16 Gb Beyaz Cep Telefonu (başarı) 17081446 - n11.com
World kart ile 111 lira indirim olur + olarak dh forumdan çek satın alıp bi 50 lira civarı da oradan kar edersiniz.
Bkm üzerinden satın alımda da indirim oluyordu bir ara 15 lira civarı ama o enpara için mi geçerli idi hatırlamıyorum. :icon_tup:
Fiyat 1299 idi, 50 lira zam gelince fiyat düşmesini bekleyen müstakbel g2 sahipleri şimdilik almıyor ama bu satıcıdan :D
By Crazy nickli arkadaşla da konuştuk ama şu n11 deki satıcılarla ilgili sıkıntı ne ölçüde yaşanır ?
Mesela verdiğin linkteki satıcı ''Siparişleriniz MNG kargo güvencesi ile kapınızda.! Firmamızda satışı yapılan ürünlerin tamamı müşteri memnuniyetini sağlamak ve sizin bize olan güveninizi korumak için KVK, GENPA, BAŞARI, BRGİHTSTAR,TELPA AŞ garantisi altındadır '' demiş. Bütün bu servislerin garantisi altındamı bu ürün nasıl oluyor :) Birde sitede mağazalar arası bile fiyat farkı çok var hangisi daha güveniliri nasıl anlıyacağız ben bu konuda biraz fazla paranoya yaptım :D
N11 de hangi mağazadan alındığı önemli bir etken.
teknolojiktrend güvenilir bir mağaza. Ama bu 50 lira zamlı fiyat. :)
KVK, GENPA, BAŞARI, BRGİHTSTAR,TELPA /// Zaten bunlara telefonu garanti için verdiğin zaman Lg Türkiye bakıyor yine garantisine, en azından ben bu şekilde biliyorum.
1050-1100 lira gibi rakamlara Lg Türkiye garantili çok cihaz satın alan oldu çeşitli yöntemlerle n11 den bugüne kadar. :)
Size bu sarji oyun oynarken cabuk bitiyo diye kim dedi bilmiyorum da baya atmis.kanimca. benim gunde 13 saatim okulda geciyo. Whatsappi kapatmiyorm zate. Wifiye bagliyim. Canim skliyo oyun oynuyorum teche dolaniyorm falan aksam 9 gibi %10 kaliyo iste. Sabah 6da cikariyorm sarjdan
Fatih bende kararsızdım senin gibi en güvenilirlerden birisi olan cepporttan aldım 1350 tl ye 50 lirayı düşünmedim elime kusursuz gelsin istedim emin ol gelen kutuda başarı bandrolü ve acılmamıs güvenlik etiketini ben actm bi çok g2 kullanıcısında focuslayamayan kamera boguk gelen ses piksel hataları varken Benimkinde maşallah hiç bişey yok .
Merhaba
Şöyle anlatayım Başarı Lg türkiye garantisi altında geliyor.Kvk da skntı yaşayanlar olmus dh de ben önermiyorum.
Alırsanda yapacağın olaki sıkıntıda tek şey olcak Lg Türkiye teknik servisine kargolayacaksın onlar halledip gönderecekler Başarı , Kvk , Genpa , Telpa hiç uğraşma :)
Bu arada arkadaşlar dün geçe bi kac paralel ithalat cihaza güncelleme gelmiş Htc de 4.4.2 sürümü vermiş.Lg türkiye olarak alınan cihazlar bekleme de güncellemeyi bende heyecanla bekliyorum acıkcası...
Valla hocam fiyat piyasaya göre çok iyi insan ister istemez içinde bir bit yeniği arıyor :) İnsan sonuçta 1300 lirayı telefonu eline almadan satın alınca sorunsuz olsun istiyor :)
İnan şuan kararsızlık bitiriyor :) En basitinden teknolojiktrend ile cepport arasında bile fiyat farkı var.. En iyisi hepsiburadadan almak 1498 lira 100 lirada world puan aynı hesaba geliyor :)
http://www.n11.com/kampanyalar/yapi-...di-world-111tl
Al sana 111 lira indirim, hem de 11 taksitli. :icon_tup:
Valla çok paran varsa aynı mala 200/300 lira fazladan vermek senin keyfinin bileceği iş yorum yapamam. :icon_tup:
Bu kadar çok paran varsa niye ucuzunu arıyorsun git mağazada bas 1600 lira al. :)
Tüketici hakları var, garanti var.
Ne gibi bir felaket senaryosu var aklında acaba :D
Hepsi burada başarılı garantili değil brigstar garantili gönderiyor haberin olsn.
Ben teknosadan 1600e aldim 1 ay once yapmayin 1200 falan :D
bu lg neymiş arkadaş 5 kullanıyorum şuan ama bende de bi eyilimvar lg ye
Başarı garantili ikinci el 1050 ye alsam mı almasam mı :) ?
Kvk Brighstar dan daha mı iyidir acaba?
http://www.n11.com/lg-g2-d802-16-gb-...tili-P16944368
http://www.n11.com/lg-g2-d802-16-gb-...star-P17183262
Şimdi teknolojiktrende mesaj çektim tekrardan 1300 e düşecek mi diye :D
bende aynı fiyata aldım alalı 2 ay olucak, 100tl de hediye ceki vardı. ama telefonda gerçekten ısınma olayı gözüme çarpıyor ki ben sınırları zorluyorum, bişey olsa kafam rahat tak teknosaya git ver telefonu. sonuçta bu lg, sitesinde ben alırken turkcell ve teknosa gözüküyordu yetliki
GittiGidiyor'da günün fırsatı olarak 1.289'a veriyorlar.?
2 yıl garantili ve adınıza faturalı bir şekilde.
LG G2 D802 16GB Cep Telefonu GittiGidiyor'da 99199095
dün gittim almaya TRCELL'den. siyah kalmamış ellerinde. bugün getirtecek, akşam inşallah elimde siyah G2'm :) 1550TL Başarı garantili
ben dün bursa özdilekten aldım 1449
Tabiki başarı garantili alınır , heleki bunun ilerisini düşüncek olursak kesinlikle Lg türkiye garantili alınması gerek , Telefon yeni çıkmıs illaki kronik sorunları olacak örn : piksel sorunları aldığınız paralel ithalatta olursa eğer kesinlikle yokusa sürerler ayrı olarak aldıgın sıfır telefonun ekranını değiştirmeye kalkarlar 0 telefon alıyorsun parçası değişiyor birebir değişim mlsf yapmazlar ...
yaklasık 5 gundur kullanıyorum telefonu.Gercekten kamerası olsun ıslemcısı olsun her sekılde mukemmel.1.389 liraya sıyah rengını aldım.Fiyatına göre alınabılecek en iyi telefon diyebilirim.Kafasında bu telefonu alma dusuncesı olan arkadaslar abılerımız varsa tereddütsüz alabılırler.Yukledıgım oyunlarda herangi bi donma falan olmuyor.Telefonun geçişleri cok hızlı.Acılıp kapanmasında ıphone gibi saatlerce beklemıyorsunuz.Hemen acılıp kapanıyor.İphoneden sonra alısmak zor olur diye dusunuyordum ama 15 dakıka ıcınde alıstım telefona.
son sayfalarda sık gördüm başarı garantili diye yazılmış, ben başarıya garantiyle ilgili mail atmıştım lg mobil cihazlara servisimiz yoktur diye geri dönüş yaptılar, başarı garantili satılanlara lg türkiye bakıyo
Şimdi,
WorldCard'ım var, minimum 12 ay taksitle almak istiyorum. Fakat, garanti konusu çok önemli. Bir tane HTC One X maceram var, sanalpazardan almıştım. Bir daha tövbe. Yok bozulursa ne olacak kaygısıydı, yok IMEI olaylarıydı,...vs vs.
Kısaca en uygun fiyata nereden nasıl alabilirim ? (tercihen gidip kendim almak isterim, hani sıfır cihazda ölü piksel,...vs çıkarsa anında değişim yaptırabilmek için)
Not: İzmir'de yaşıyorum.
N11 de saglam bi magaza senin icin olabilecek en.ideal secim bisey olsa direk birebir degisim yapiyor LG
Önceki sayfalarda şu garanti olaylarını pek okumadım, ama Türkiye LG Distribütörü hangi firma ise, o firmanın garantisi ile almak istiyorum ve gidip mağazadan kendim almak istiyorum. Bu tür cihazlarda(laptop, televizyon, telefon,...vs) internetten alışverişe karşıyım.
Bimeks, Teknosa, Vatan, Gold,...vs. İzmir'de nereden alabilirim ve WorldCard ile ne gibi bir avantaj elde ederim ?
Soyledign firmalarda lg turkiye gsrantisi yok hepdi paralel ithalat satiyo yani yurt disindan getirip kndi bunyesnde kndi servisinin garantisini veriyo vatan lg satmiyo :)
Hizlial , incehesap , n11 , bizde uygundaki dukkanlardan basari garantili alcaksin
Teknosa başarı garantili olması lazım
Karanlık odada Flash ile çekilmiş bir Foto daha... Sıfır oynama
http://farm6.staticflickr.com/5487/1...e4037cbe_b.jpg
1 ay tanıtımını yaptım bu kadar muhabbeti müşteri ve benim aramda dönmedi be. :D