apple'dan geçen biri olarak; kesinlikle alınmalı eğer düşünülüyosa
Printable View
Guzel cihaz eksi yonleri benim icin enonenlisi harici muzik calar olarak (aux)kullanmak istiyorsaniz iphone ses cikisi olarak bayagi onde,cihaz boyutuna alismak biraz zaman aliyor oyle tek elle kullabinirim falan hikaye ben henuz alisamadim kilifla birlikte genelde elimde geziyor birde ios uygulamalarda bir tik onde gibi geldi bana daha hizli sanki cogu uygulama ama bu lg ile degil android ile alakalidir heralde.onun disinda cok memnunum.
Tek elle kullanim hikaye gibi genelleme yapamazsiniz oyle bi dunya yok. Ben iphonedan gectim ve tek elle daha rahat kullaniyorum.elime tam oturuyo. Ve evet.iphonedaki uygulamalari aricaksiniz cok
o değilde, ara sıra ekranda dalgalanma yaşamaya başladım. internette bulamadım böyle bir sorunu yaşayan.
düşük bi düzeyde %5-10 arası ekran ışığı kapanıp açılıyor hızlı bir şekilde dalgalanırcasına
var mı kimsede böle bişi?
Ben guncellemeyi kontrol bile edemiyorum sunucuya baglanmiyor diyo
Güncelleme geldi mi ki ? 10G ?
10G guncellemesi ingiltere icin geldi arkadaslar. Bu sebeple ingiltere romunu indirip flashtool ile yuklemeniz lazim.Ancak bu sekilde garanti disi kaldigina dair soylemler var :-D root olayi gibi degil biraz farkli, garanti olayindan bende emin degilim. Gecmek isteyen varsa bu roma anlatimini yaparim arkadaslar.
Ben muhtemelen fransaya verildigi gibi cakarim kitkati :-D yada ingiletere veya hollanda surumlerini beklerim. Genelde daha stabil oluyorlar. Kitkattan sonra eger sanal tuslari gizleme olayi olmazsa rootda edicem zaten. Cuma gunu resmen yayinlaniyor Fransaya. Beklemedeyiz dostum :-):D
4.4.2 Kitkat bugun yayinlandi. Almanya ve Ispanya ya verilmis ilk, beklenen 1-2 ozellik sanirim gelmemis. Muhtemelen aksam indirip kurarim. Bilgi veririm son durum hakkinda.
kötümüymüş yani
Gordum haci dunden beri onu takip ediyorum. Cikan gunceeleme operator romu zaten vodafone logosu fln var. Kurmam ben onu open rom ciksin denicem bi. Begenmezsem 4.2 ye gecis yapip rootlicam. Kamera modu split screen, knockon code fln modlarini portlamayi dusunuyorum.
Az sonra ingiltere 10g romunu kurcam dayanamadım :)