User Tag List

Sayfa 6/61 İlkİlk ... 456781656 ... SonSon
1157 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Lg G2 hakkında bilgi

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam 1 saattir dr ofisde bekliyorum forum, facebook takiliyorum sarj %99 dan %30 a dustu lanet iphone nin. Gelsin lg g2

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok öyle bir saat takılmayla falan bunun şarjı o kadar düşmez ben 1 saat oyun oynadım. %10 kadar düştü(ekran parlaklığı %60 ve wireless-gps-veri aktarım kapalı) Şarj olayı çok iyi ama i-phone'dan android'e geçenlerden çabuk alışamıyor , bilginiz olsun sonra üzülmeyin.
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam 1 saattir dr ofisde bekliyorum forum, facebook takiliyorum sarj %99 dan %30 a dustu lanet iphone nin. Gelsin lg g2
    Bu arada LG G2 için orijinal quick window kılıf aldım,kılıfın üst kapağı tam kapanmıyor.Telefonun üstünde kırılmaz cam film'i koruyucusu var(biraz kalın ve silikonlu olanlardan sanırım).Bunların inceleri varmı ?(kırılmaz olarak değil ama kaliteli) . Sanırım ince takarsak sorun düzelir.Deneyimi olan varsa paylaşsın lütfen.
    Herkese iyi günler.

HardCore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birşey soracağım, lg2 16gb fiyatları çok cezbedici bende iphone 4 32 gb sahibiyim lg nin şarj kullanım süresi beni de cezbetti performansı da cabası şu sıralar telefonumu elden çıkarıp g2 almak istiyorum (iphone ile ilgilenenler pm atabilir, satıyorum) fakat bir konuda aklım takıldı birisi bana g2 nin sistem kullanımının 10 gb kadar olduğunu söyledi yani kullanıcısına 6 gb lık bir hafıza özgürlüğü sağladığını söyledi, bu ne denli gerçek yardımcı olabilecek olan var mı? Bana 10-12 gb yeterli. müzik. 1,2 oyun ve zırla fotoğraf, video...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HardCore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birşey soracağım, lg2 16gb fiyatları çok cezbedici bende iphone 4 32 gb sahibiyim lg nin şarj kullanım süresi beni de cezbetti performansı da cabası şu sıralar telefonumu elden çıkarıp g2 almak istiyorum (iphone ile ilgilenenler pm atabilir, satıyorum) fakat bir konuda aklım takıldı birisi bana g2 nin sistem kullanımının 10 gb kadar olduğunu söyledi yani kullanıcısına 6 gb lık bir hafıza özgürlüğü sağladığını söyledi, bu ne denli gerçek yardımcı olabilecek olan var mı? Bana 10-12 gb yeterli. müzik. 1,2 oyun ve zırla fotoğraf, video...
    tam tersi. 6gb telefon kendisi kullanıyo size 10gb gibi bi hafıza kalıyo
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HardCore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    9 küsür yer alan kalıyor size telefonu ilk kutusundan çıkardığınızda. yapacağınız extra uygulama, oyun vs ile birlikte bu alan daha da azalacaktır. Yer sıkıntısı çekeceğini düşünüyosanız bence direk 32gb modelini alın. arasında 200-250 tl gibi bişi oynuyor. kafanız rahat olur.

HardCore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F4R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    9 küsür yer alan kalıyor size telefonu ilk kutusundan çıkardığınızda. yapacağınız extra uygulama, oyun vs ile birlikte bu alan daha da azalacaktır. Yer sıkıntısı çekeceğini düşünüyosanız bence direk 32gb modelini alın. arasında 200-250 tl gibi bişi oynuyor. kafanız rahat olur.
    300 lira şu sıralar benim için büyük para abi yolsa soruyu konuya yöneltme gereksinimi dahi duymazdım, cevap için teşekkürler.

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende lg g2 kullanıyorum. kesinlikle 10 numara telefon arkadaşlar hiç kuşkuda kalmayın. s3,ip4,ip5 kullandım hepsi hikaye. şarjı 2 gün rahat gidiyo. bu kadar özellik samsungda felan olsa 2 bin den aşağı piyasaya sunulmaz. 16gb yeterli düşünenler için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lg g2 için en uygun fiyat n11 de galiba ama n11 farklı mağazalar üzerinden satış yapıyor heralde bu durumda satıcıya güvenebilirmiyiz bir sıkıntısı varmıdır siteden alışveriş yapan arkadaş vardı herhalde..

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F.A.T.İ.H Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lg g2 için en uygun fiyat n11 de galiba ama n11 farklı mağazalar üzerinden satış yapıyor heralde bu durumda satıcıya güvenebilirmiyiz bir sıkıntısı varmıdır siteden alışveriş yapan arkadaş vardı herhalde..
    ithalatçı garantili almayın bence. lg türkiye yada başarı garantili felan alın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F4R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ithalatçı garantili almayın bence. lg türkiye yada başarı garantili felan alın.
    Bencede Türkiye garantili olması şart. Elden almayı tercih ederim ama n11 le piyasa arasında 150 lira fark var..

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F.A.T.İ.H Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana özel mesajdan dönersen sana n11 de güvenirlir benimde aldığım lg türkiye garantili mağazayı atarm 1 günde elinde olur hatta 1350 tl cik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldın mı abi bize bi ses ver aldıysan

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana özel mesajdan dönersen sana n11 de güvenirlir benimde aldığım lg türkiye garantili mağazayı atarm 1 günde elinde olur hatta 1350 tl cik
    32gb yok mu

Dh de biri satıyo garantiden gelmiş 1450 lira dedi ama güvenemedim
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    32gb yok mu

Dh de biri satıyo garantiden gelmiş 1450 lira dedi ama güvenemedim
    Az önce gördüm yazan arkadaşı garantiden gelmiş alınabilir elden alınacaksa yoksa ben şahsen almam...

Oyun uygulama delisi değilim sadece telefonu deneme amaclı aspalt 8 ve gt racing 2 yi kurdum ikisi 2.5 gb ...Tel zaten 10 gb la geldi su anda 7 gb bos alanım var bi cok resim ve müzik var bence 16 gb yeter arkadaşlar alın işiniz görülsün benden demesi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    n11'den S4 aldı kuzenim 5-6 gün sonra mesaj geldi telefonunuz kayıtsız, kapanacak diye.. Sonra geri gitti tekrar işlendi fln filan.. Hep parasını ver hem saçma sapan işlerle uğraş..

Bu arada LG piyasayı canlandıracak kadar iyi cihazları var, IP neyse kendine özgü bir kullanımı var iyi yada kötü ama samsung'un totosu inmeli artık..

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Flex acaip ilgimi çekti benim günlük kullanımda yaşanan minik hasarları yaşatmıcak gibi gözüküyor. g2 'de baya iyi bir cihazmış, sıkıldım artık samsungdan değişiklik iyi olabilir
    Düşme testleri bu kanalın bayağı iyidir..Kesinlikle Iphone taraftarı değilim ama sağlamlıkda daha iyiler özellikle LG ve Samsung un plastik kasaları gözönüne alınırsa..
    LG G Flex diğer plastik kasalılara göre ekran kırıldıktan sonra bile çalışması ile bir adım önde..

LG G Flex

LG G Flex Drop Test! - YouTube

BORKED

LG G2

LG G2 Drop Test - YouTube

BORKED

Samsung Note 3

Samsung Galaxy Note 3 Drop Test! - YouTube

BORKED

iPhone 5S ve 5C

iPhone 5S and 5C Drop Test! - YouTube

BORKED
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün G2 için rubber kılıfımın siparişini geçtim cok daha şık olacağını düşünüyorum ekran koruyucumda tamam , Quick Wimdow'a param yetmedi 100 tl cok skntı simdilik böyle olsun gelince resimleri atarm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tema ve icon isteyenler cok güzel şeyler var

https://www.dropbox.com/sh/r2f2jw4jbl5t9s0/dpf_GeWJfN

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düşme testleri bu kanalın bayağı iyidir..Kesinlikle Iphone taraftarı değilim ama sağlamlıkda daha iyiler özellikle LG ve Samsung un plastik kasaları gözönüne alınırsa..
    LG G Flex diğer plastik kasalılara göre ekran kırıldıktan sonra bile çalışması ile bir adım önde..

LG G Flex

LG G Flex Drop Test! - YouTube

LG G2

LG G2 Drop Test - YouTube

Samsung Note 3

Samsung Galaxy Note 3 Drop Test! - YouTube

iPhone 5S ve 5C

iPhone 5S and 5C Drop Test! - YouTube
    benim bahsettiğim çizilme ile alakalı olandı emme

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)