Sabah evden cıkarken %100 olan sarjım suan 01.32 itirari ile...
Bataryada kullanım 13 S 54 Dk
Suanda %14 Sarj Var.
Kalan tahmini süre 2.22 Dk diyor![]()
Cok yogun tempoyla kullandım Veri baglantısı hiç kapanmadı Wattsapp,Facebook yogunlukta idi.
Bende ekran jelatini taktırdım ve kılıf bekliyorum hediye etceklerdi.
Not:Kılıf takmayı hiç sevmiyorum kalın tutuyor ama bunda mecburum sanırım
129 mb bir güncelleme geldi. Ame cihaz (arabistan) 20c'ye geçiş yaptı. 20a ile neredeyse hiç ısınmayan telefon ısınır oldu. Hard resette attım ama var yine ısınma. Ne yapsak ne etsek ?
Öyle bi cekim yaptım nasıl sizce ?
Avea hat kullananlarda konusma esnasinda boguk ses sorunu oluyor. Avea musteri hizmetlerini arayin, telefonun modelini soyleyin ve sorundan bahsedin. Hattiniza guncelleme yapiyorlar. Bu sekilde duzeliyor. Cekme sorunu ise farkli bir problem olabilir. Hangi romu kullaniyorsunuz? Telefon tr garantili mi yoksa paralel ithalat mi ?
G2 nin çekme sıkıntısı aslında diğer modellerle kıyaslandığında yok samsung vs olarak çünkü aynı yerde aynı hatla ikiside aynı çekiyor ama az çektiği zamanlar telefonu ters çevirin ve çekim gücüne bi bakın o kadar söyliyim![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Aldıktan 4 gün sonra sarjımda müthiş bi düşme gerceklesti,Bende önlemimi aldım telefonu kapalı sarj etmeye basladım,Dün o kadar oyuna sosyal aktiviteye ragmen 15 saati geckin bi süre elde ettim %54 sarjım vardı, O sekilde kapatıp sarja taktım ve suanda % 60 larda 16 saati gecti.
Bende G2 kullanıcısıyım.Telefonu alacak kişilere tavsiye ederim.Wifi kullanacağım zaman telefonu 2G moduna alıyorum.Ayrıca bildiğim kadarıyla 2g 3g otomatik modu daha hızlı sarj tüketiyor.Avea kullanıcısıyım ses sorunu arasıra bende de oluyor.
Bende sorun yok cokta memnunum vodafone
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)