Bence Mert'in teyzesi Yaman'ı Mira'dan ayırmak için yatağa girmiş olabilir, sonrada Yaman'ın telefonundan Mira'ya SMS atmıştır bize gel vs. diye, sonrası *****![]()
NOT: Biraz salladım ama bu aksam belli olur hersey![]()
Bence Mert'in teyzesi Yaman'ı Mira'dan ayırmak için yatağa girmiş olabilir, sonrada Yaman'ın telefonundan Mira'ya SMS atmıştır bize gel vs. diye, sonrası *****![]()
NOT: Biraz salladım ama bu aksam belli olur hersey![]()
bölümler arasında çok hızlı değişiklik oluyo... Bi herşey iyi bi kötü...
ECUFAST REMAPPING & CHIPTUNING
34VY7761
oc nin bolumler 45dk medcezir 1saat 50 dk olunca hızlı hızlı oluyo birazcık
yeterince spoiler verdim bu son olsun
eğer oc ye göre mira nın ana baba bosanma hikayesi olursa(ki olması lazımdı) teyzeye miranın babası atlıcak![]()
1881 - 193∞
Teyze geç saatte gelip yamanın yanına yattı yaman sabah farketti görünce şok oldu o sırada mira girdi odaya zaten aynı anda gördüler gibi bişey oldusonrasında hep beraber kahvaltı yapıp olayı miraya anlattılar öyle kapandı,fragmandaki kadar heyecanlanacak bişey çıkmadı yani
![]()
bizim Türk milleti o kadar Large değil ya miranın o çocuğu yolması lazım
teyze yanlışlıklar girdi tamam yaman yanlışlıkla soksa oda mı tamammiracığm dün gece başımızdan böyle olaylar geçti ama tamamı yanlışlıkla bbilinçsiz bir şekilde oldu hadi kahvaltı yapalım birde bizim filmlerde son zmanda dikkat ederim adam yatar sevişir yemek yer kahvaltı yapar bir tanesininde abdest aldığını görmedim
![]()
Medcezir 11.Bölüm Fragmanı - YouTube
11.Bölüm Fragmanı![]()
https://www.youtube.com/watch?v=_urpw_1dv8k
11. Bölüm 2. Fragmanı, HARDCORE![]()
Piyanist napicak merak ettim ruh hastasi ya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)