Onrcn Nickli Üyeden Alıntı
Boyle yerler insani gercekten sogutur. Buradan herkese sesleniyorum, buraya yikamaya vs ugramayin. Boyle laubali, boyle artist bir yer gormedim. Bir oto yikama-Detailing yerinden ne beklersiniz konusundan sonra ilk defa bu kadar sacma bir olay yasadim.
Olaya gelince, 40 yilin basinda arabami kendim yikamaktansa yikatayim dedim ve yolumun uzerinde oldugu icin burayi tercih ettim. Yetkili bir abi cikti ve dialog;
-Yikamaya geldim sira var mi?
-Yok hayir birakin arabayi boyle
-Yok ben cekerim..
-Yok sen birak arabayi..
-? Ben kendim kullanmak istiyorum..
-Araba iceride gidim gidim yapilacak, 10 kere yer degisecek, ben binecegim, o binecek, su binecek(Yikamadaki elemanlari gosteriyor.. bir yikamada araba nasil 10 kere yer degistirir anlamadim..)
- Sorun degil 10 kere cekerim.
-Sana sorun degilde yikamaya personel disinda giremez.
-Sadece arabayi cekecegim, bir zarari olmaz.
Sen yikatma bence..
-(Emniyet kemerimi takinca bir sok..) Peki yikatmayayim.. Bende ufak ufak ilerledim, arkamdan bana dogru geldiler, durur gibi yapip biraz yurumelerini saglayip cikip gittim.
Bu Sonax daha once bir arkadasimin arabasini durdugu yerde ondeki arabaya vurmustu daha once. Bu yuzden kesinlikle birakmayacaktim fakat tavri gormeniz lazim, sanirsiniz ki NASA da gorev yapiyor arkadas. Boyle agiz yayarak konusmalar falan, bu kadar saygisizligi Turkce konusmayi bilmeyen yikamacilarda bile gormedim. Terbiyesizlik diz boyu, SONAX merkezi de arayip durumu iletecegim.20TL lik is yapacaksin adama illallah ettiriyorsun. Edindigim bilgiye gore kullandiklari sampuan da Sonax degilmis, elimden geleni ardima koymayacagim. Bir AVM de is yapiyorsun diye bu kadar arkasi kalkmis birisi daha gormedim.