User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
67 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Beylikduzu Sonax!(Perla Vista AVM)

MSK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw 7.45'e ilk şanzıman arızası cıkartan yıkamacılardır, benim için.

İnglizce eğitimi için wallstreet diye bir yere gidiyorum iş çıkışı. Bir kere bıraktım aracımı yıkasınlar diye. Araç yıkamanın ortasında arızaya geçmiş. Dedim haıyrdır naptınız ? Arkadaşların cevabı valla bilmiyirik bir anda durdu dediler. Müdür patronu sordum çıktı dediler. Akşam olmuş içimde yaşadığım sinir harbinden sonra arabamı alıp gittim.

Benim aracın sürücü kapısı açıkken Drive moduna geçmiyor. Bunlarda sürekli kapı açık gitmeye calışmışlar Şanzıman arazıya girdi. 1 saat bekledikten sonra çalıştı. araç vitesleri kitlemiş bir viteste eve kadar tın tın götürdüm. Sonra çekiçi ile servise 500 tl kaçırmışlar araya. Sensör mü ne yanmış bişi mi olmuş neyse...

Yanlış anlaşılma olmasın arabamı sürekli yıkatan ve bakan biriyim. Kimsede birşey olmadı.

Allah boyle kıymet bilmeyen yıkamacılardan uzak tutsun. Kaç senedir benım yapamadığımı yıkamacılar 1 saatte yapmış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @MSK abi sanada büyük geçmiş olsun gerçekden , bizimde mahallemizde bi yıkamacımız var 5tl bahşiş ateşleyince adam on numara yıkıyo ama bahşişi önce vericen yoksa çok laleten iş yapıyorlar. kuzenimin başındanda bi sonax macerası geçtide daha tövbe dedi arabanın içine parlasın diye ne yağı sıktılarsa dokunduğun yer iz oluyo kayıyo

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazı Sonax logolu yerler aslında yetkili sonax bile değiller ve Sonax Türkiye bu yerler ile mahkemelik durumda, Ankara'da 2 avm de gerçekten sonax olmayan fakat büyük puntolarla Sonax olduğunu iddia eden yerler gibi.

Böyle yerler sayesinde aracımı kendim severek yıkıyorum, aslında senin konuya denk gelmiş, araç yıkamada, birkaç ünite olacak temel malzemeler olan ve araç sahibi gelip kendi yıkayacak aracını, enfes olurdu.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pendik marina sonaxta bikere aracimi yikattim eh iste modundaydi arac 25 tl degmez yani.bizim evin ordaki yikamaci 15 e daha iyi yikiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Perlavista sonaxa ve koçtaş beylikdüzü sonaxa birer defa gittim , bir daha da kimseye tavsiye etmedim . 35 liraya formel yaptırmıştım 1,5 sene önce, adamlar tampondaki sinekleri çıkaramamıştı.

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç isteyen yerleri hiç sevmiyorum bir kere verdim ondan sonrada kimseye vermedim aracı
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde başıma CARWAX AKBATI da başıma geldi aracı bıraktım üste alışverişe çıktım 2 saat sonra döndüğümde aracın komple yan tarafı çizik elini sürüyorsun dökülüyor dedim kardeşim aracı sürtmüzsünüz yok bu geldiğinde böyleydi dedim kardeşim bak servisim var günde 50 tane araba elimden geçiyor yok anlatamıyoruz diyorum yeni yıkanan aractan nasıl böyle çizik olur elini sürüyorsun dökülüyor.yok sinirlerim bozulup daha fazla dayanamıyıp çıktım bindim arabaya .araba direk arıza yakıyor boost sattine bakıyorum araba 1.5 bar basmış .falan filan daha sondur bilmediğim yerlere bırakmam özellikle avmlere.akbatı carwax e dikkat edin baya insanlar lakayit sorumsuz insanlar..
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba isteme olayina heryerde karsiyim.camlicada balkona gidiyorum arac istiyo bende vermeyip daha geri cekiyorum.kimse kendi arabamizi bizim gibi kullanmaz

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde başıma CARWAX AKBATI da başıma geldi aracı bıraktım üste alışverişe çıktım 2 saat sonra döndüğümde aracın komple yan tarafı çizik elini sürüyorsun dökülüyor dedim kardeşim aracı sürtmüzsünüz yok bu geldiğinde böyleydi dedim kardeşim bak servisim var günde 50 tane araba elimden geçiyor yok anlatamıyoruz diyorum yeni yıkanan aractan nasıl böyle çizik olur elini sürüyorsun dökülüyor.yok sinirlerim bozulup daha fazla dayanamıyıp çıktım bindim arabaya .araba direk arıza yakıyor boost sattine bakıyorum araba 1.5 bar basmış .falan filan daha sondur bilmediğim yerlere bırakmam özellikle avmlere.akbatı carwax e dikkat edin baya insanlar lakayit sorumsuz insanlar..
    bır rakıp daha duşuşe geçtı, guzel..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonaxlar mantar gibi çoğaldı bu tür sorunlar sıradan oldu gecen ay devamlı gittiğim karsıyaka sonaxda eleman benım araba uzun surdu dıye cılalı yıkama parası alalım senden 35 yeter dedi zaten elemana bahşiş vericektim patron kapmış oldu bahşişi 30 verdim cıktım elemanada soyledım kusura bakma senın bahşişi patron kaptı diye ufak hesaplar turk ınsanının karakteri olmus sanki ne kötü.
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bır rakıp daha duşuşe geçtı, guzel..
    nerde kardeşim senin yer tam olarak?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bahçeşehır / boğazkoy / verde molıno avm otoparkı, yolun duşerse çaya kahveye beklerım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakinda Faruk ta washcoat uygulamaya baslar, Formel i yiyeyim

Yani arabami birakin baskasina vermeyi, baskasina yikatmam normalde.. 40 yilin basinda oldu boyle birsey.

Erdal Uzunoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boyle yerler insani gercekten sogutur. Buradan herkese sesleniyorum, buraya yikamaya vs ugramayin. Boyle laubali, boyle artist bir yer gormedim. Bir oto yikama-Detailing yerinden ne beklersiniz konusundan sonra ilk defa bu kadar sacma bir olay yasadim.

Olaya gelince, 40 yilin basinda arabami kendim yikamaktansa yikatayim dedim ve yolumun uzerinde oldugu icin burayi tercih ettim. Yetkili bir abi cikti ve dialog;

-Yikamaya geldim sira var mi?
    -Yok hayir birakin arabayi boyle
    -Yok ben cekerim..
    -Yok sen birak arabayi..
    -? Ben kendim kullanmak istiyorum..
    -Araba iceride gidim gidim yapilacak, 10 kere yer degisecek, ben binecegim, o binecek, su binecek(Yikamadaki elemanlari gosteriyor.. bir yikamada araba nasil 10 kere yer degistirir anlamadim..)
    - Sorun degil 10 kere cekerim.
    -Sana sorun degilde yikamaya personel disinda giremez.
    -Sadece arabayi cekecegim, bir zarari olmaz.
    Sen yikatma bence..
    -(Emniyet kemerimi takinca bir sok..) Peki yikatmayayim.. Bende ufak ufak ilerledim, arkamdan bana dogru geldiler, durur gibi yapip biraz yurumelerini saglayip cikip gittim.

Bu Sonax daha once bir arkadasimin arabasini durdugu yerde ondeki arabaya vurmustu daha once. Bu yuzden kesinlikle birakmayacaktim fakat tavri gormeniz lazim, sanirsiniz ki NASA da gorev yapiyor arkadas. Boyle agiz yayarak konusmalar falan, bu kadar saygisizligi Turkce konusmayi bilmeyen yikamacilarda bile gormedim. Terbiyesizlik diz boyu, SONAX merkezi de arayip durumu iletecegim.20TL lik is yapacaksin adama illallah ettiriyorsun. Edindigim bilgiye gore kullandiklari sampuan da Sonax degilmis, elimden geleni ardima koymayacagim. Bir AVM de is yapiyorsun diye bu kadar arkasi kalkmis birisi daha gormedim.

perla vista. nın genel tüm calısanları öyle cıkıyor bızde kısa bır süre önce taşımacılıgını yapan münibüs şöförleriyle sıkıntı yaşadık ufak bı agız dalaşıyla hemen hepsi üzerimize yürüdüler ama dişleri yetmedi tabi ki
    perla vista nın yönetiminde bi zayıflık var saten

beylkdüzü civarı aracımı yıkattıgım tek yer kavaklı petrol ofısının altında ufak bı sanayi var onun icinde yıkama var bi kere aracını yıkat orda bi daha ayrılmazsın
    ilgi alaka süper malzemeside iyi aracta hemen fark ediyor tavsiye ederim
    MagicPerformance

PEUGEOT 106 GTI 1997 S16
    34 GZA 29

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahçeşehır / boğazkoy / verde molıno avm otoparkı, yolun duşerse çaya kahveye beklerım..
    Duser tabi evim orda kardesim ugruycam yanina

Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakinda Faruk ta washcoat uygulamaya baslar, Formel i yiyeyim

Yani arabami birakin baskasina vermeyi, baskasina yikatmam normalde.. 40 yilin basinda oldu boyle birsey.
    self servis uygulaması başlatacam yakında, bu kadar dertlı olduğunuzu bılmıyordum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    self servis uygulaması başlatacam yakında, bu kadar dertlı olduğunuzu bılmıyordum..
    : D Bana self servis yetmez : )

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garaj dediğin budur yaw. O gittiğin yerde bu kadar ekipman varmı acaba ?

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende fatih historia avmde meguıars tabelasını görunce girdim sordum nası yıkıyorsun diye normal fırcayla kopukle bu meguıars ne iş dedim ? 100 lira verirsen detaylı yıkarım detayda ne var cila falan hic birşey yok yıkatmadan çıktım çok uyanık sanıyor millet kendını..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)