Ne kadar sonax gördüysem hepsi aynı 2012 model sıfır megane coupeyi boya koruma pasta cihaya verdik maaf ettiler çizik içinde araba pasta cila attılar araba tozdan gözükmüyor aynı şey ix35 tede oldu markaya para veriyoruz başka birşeye değil!!!
Printable View
Ne kadar sonax gördüysem hepsi aynı 2012 model sıfır megane coupeyi boya koruma pasta cihaya verdik maaf ettiler çizik içinde araba pasta cila attılar araba tozdan gözükmüyor aynı şey ix35 tede oldu markaya para veriyoruz başka birşeye değil!!!
Halkalı - Havaalanı - Basın ekspres civarlarında var mı güzel iş yapan yer , yada forum üyelerinin sahibi olduğu tavsiye edebileceğiniz bir yer ?
Bahçeşehir Sonax'ı denemenizi tavsiye ederim.
Yıllardır Sonax dışında bir yere gitmezdim ama 2 ay kadar önce cilalı yıkadık diye 60 tl kitledikleri gün vazgeçtim gitmekten,normali 50 tl ama yüzde 20 jip farkı alıyolar,normal yıkamasıda 25 tl zaten..bunlar çok fahiş rakamlar bir araç yıkamak için..artık evin ordaki yıkamacıda 15 tl veriyorum,adama da 5 tl verip arabanın başında bekliyorum,en ince detayına kadar uğraşıp Sonax tan da daha güzel yıkıyorlar vallahi..anahtar verme olayına ben de karşıyım gerek yıkamacıda gerekse diğer mekanlarda,adam ya arabayı alıp geziyor,gazlıyor,düşman malı gibi kullanıyor hele ki güzel bir arabaysa ya da 2 metre öne çekmek için bile koltuk,ayna ayarını bozuyor vs..
Ya benim en dikkat ettiğim şeydir, asla kimsenin benim otomobilimi kullanmasına izin vermem.
Arabayı valeye veya yıkamaya verip ardından uzaklaştığımda bile adamın nasıl ileri geri yaptığını, gaz pedalına deli gibi bastığını, patinaj çekerek park ettiğini duyuyorum gerçekten çıldırıyorum. 2 kez mecburiyetten valeye vermek zorunda kaldım 2 yıl önce. O zamandan beri imkanı yok.
İşin en saçma tarafı, arabayı herhangi bir kişiye emanet ettiğinde arabaya özen göstererek park etse dahi, adamın o pis elleriyle aracın direksiyonuna, iç mekanına dokunması beni irite ediyor.
Kesinlikle tahammülüm yok.
Sonax Trio - Flatofis Eyüp orasıda gerçekten çok kötü araba yıkıoyr orjinal ürünler kullanmasına rağmen kurulamada sıkıntı var.
Sonax Akademi - Şerifali Hem çalışanlar hem ürünler hem yıkama hizmet herşeyiyle çok ama çok iyi. Eğitim merkezi ve genel merkez olduğundan olabilir.
kim nasıl yıkarsa yıkasın kendimin yıkadığı gibi olanı görmedim ben yaaa aracı cuma günü sattım tozlu ve pisti alan arkadaş yıkatmış gece yanıma gelmesine rağmen zımpara ilemi kurulamışlar ne yapmışlar bilmiyorum yenı aquartz uygulamıştım komple hare ve kılcal dolmuş yine o sebepten ötürü yıkamacıya gitsem bile yıkatırım kurulamamı kendim yaparım
yıkatacaksam, mahalledeki mekanları tercih ediyorum. Fiyatı uygun oldugu gibi, iki seferden sonra direk ahbap modunda olduğu için, ciddi özenerek ve titiz davranıyorlar sağolsunlar :)
Yıkama için Beylikdüzü Çarşamba pazarı Sağlık ocağı yanı KENT var.
Tek geçerim.... Tavsiye ederim.
adam birde arabayı çekmeye izin vermemiş dün akşam babam arabayla önümden geçti ben değişik oldum elin adamı arabamı kullanmama izin vermeyecek söyleyeceğim tek şey "amerikanların bir lafı var bildinmi ? "
aracımı bahçede kendim yıkarım bi kere petrolde yıkıyim dedim ondada kavga ettim :D
el elin malına acımaz aracımı kimseye vermem adam 2 metre ileriye pati çeke çeke götürüyo hiç taamülüm yok
Eskiden olduğu gibi Avcılar'da otursam Harun'dan taviz vermem.. :)
avmler genelinde hep sıkıntılı oluyorlar sirkülasyon hızlı diye genelde sallama iş çıkartmaya çalışıyorlar. anadolu yakası palladium altındaki avmde geçen yıl iki kere yıkatmıştım ikisinde de çok memnun ayrılmıştım ama şimdi nasıldır hiç bilmiyorum.
Yenibosnada pasha oto yıkama var meguıars ın malzemelerini kullanıyor.Ve gösterilen özen mükkemel insanlara davranışlarıda çok iyi.Tavsiye ederim ve çok uygun fiyatları