User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
67 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Beylikduzu Sonax!(Perla Vista AVM)

Emre turgut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazi zamanlar bende dukkana arabamla giderim ve ilk kesfettigim yer hadimkoy alkent karsisi sonax ti bilindigi gibi formel 35 tl ucret aliniyordu bazen verdigim paranin karsiligini alamiyordum daha sonra 300 mt ilerisinde megiuars in urunlerini kullanan bir firma buldum ic dis yikama ve nxt uygulamasiyla alinsn ucret 50 tl bana daha cazip geldi ve ilgi alaka olarak ta bence sinif atlamislar arkadaslar
    04' Red RR TypeR ..

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boyle yerler insani gercekten sogutur. Buradan herkese sesleniyorum, buraya yikamaya vs ugramayin. Boyle laubali, boyle artist bir yer gormedim. Bir oto yikama-Detailing yerinden ne beklersiniz konusundan sonra ilk defa bu kadar sacma bir olay yasadim.

Olaya gelince, 40 yilin basinda arabami kendim yikamaktansa yikatayim dedim ve yolumun uzerinde oldugu icin burayi tercih ettim. Yetkili bir abi cikti ve dialog;

-Yikamaya geldim sira var mi?
    -Yok hayir birakin arabayi boyle
    -Yok ben cekerim..
    -Yok sen birak arabayi..
    -? Ben kendim kullanmak istiyorum..
    -Araba iceride gidim gidim yapilacak, 10 kere yer degisecek, ben binecegim, o binecek, su binecek(Yikamadaki elemanlari gosteriyor.. bir yikamada araba nasil 10 kere yer degistirir anlamadim..)
    - Sorun degil 10 kere cekerim.
    -Sana sorun degilde yikamaya personel disinda giremez.
    -Sadece arabayi cekecegim, bir zarari olmaz.
    Sen yikatma bence..
    -(Emniyet kemerimi takinca bir sok..) Peki yikatmayayim.. Bende ufak ufak ilerledim, arkamdan bana dogru geldiler, durur gibi yapip biraz yurumelerini saglayip cikip gittim.

Bu Sonax daha once bir arkadasimin arabasini durdugu yerde ondeki arabaya vurmustu daha once. Bu yuzden kesinlikle birakmayacaktim fakat tavri gormeniz lazim, sanirsiniz ki NASA da gorev yapiyor arkadas. Boyle agiz yayarak konusmalar falan, bu kadar saygisizligi Turkce konusmayi bilmeyen yikamacilarda bile gormedim. Terbiyesizlik diz boyu, SONAX merkezi de arayip durumu iletecegim.20TL lik is yapacaksin adama illallah ettiriyorsun. Edindigim bilgiye gore kullandiklari sampuan da Sonax degilmis, elimden geleni ardima koymayacagim. Bir AVM de is yapiyorsun diye bu kadar arkasi kalkmis birisi daha gormedim.

o perla vistadaki kendını bılmıs personeller benıde cıleden cıkardı arabaya gereksız ara gazlar patinaj çekmeler içini iyi süpürmemeler arabadan şakır şakır su akıyo her köşesinden bunları söleyincede başka nasıl yıkanırkı lan o zaman avm de işin ne git çingene mahallesine at arabası yıka yine aklıma geldi sinirlendim
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

eren_rc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne kadar sonax gördüysem hepsi aynı 2012 model sıfır megane coupeyi boya koruma pasta cihaya verdik maaf ettiler çizik içinde araba pasta cila attılar araba tozdan gözükmüyor aynı şey ix35 tede oldu markaya para veriyoruz başka birşeye değil!!!
    DR.ECU

Oto Metin Garage

raptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Halkalı - Havaalanı - Basın ekspres civarlarında var mı güzel iş yapan yer , yada forum üyelerinin sahibi olduğu tavsiye edebileceğiniz bir yer ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahçeşehir Sonax'ı denemenizi tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllardır Sonax dışında bir yere gitmezdim ama 2 ay kadar önce cilalı yıkadık diye 60 tl kitledikleri gün vazgeçtim gitmekten,normali 50 tl ama yüzde 20 jip farkı alıyolar,normal yıkamasıda 25 tl zaten..bunlar çok fahiş rakamlar bir araç yıkamak için..artık evin ordaki yıkamacıda 15 tl veriyorum,adama da 5 tl verip arabanın başında bekliyorum,en ince detayına kadar uğraşıp Sonax tan da daha güzel yıkıyorlar vallahi..anahtar verme olayına ben de karşıyım gerek yıkamacıda gerekse diğer mekanlarda,adam ya arabayı alıp geziyor,gazlıyor,düşman malı gibi kullanıyor hele ki güzel bir arabaysa ya da 2 metre öne çekmek için bile koltuk,ayna ayarını bozuyor vs..

ragıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya benim en dikkat ettiğim şeydir, asla kimsenin benim otomobilimi kullanmasına izin vermem.

Arabayı valeye veya yıkamaya verip ardından uzaklaştığımda bile adamın nasıl ileri geri yaptığını, gaz pedalına deli gibi bastığını, patinaj çekerek park ettiğini duyuyorum gerçekten çıldırıyorum. 2 kez mecburiyetten valeye vermek zorunda kaldım 2 yıl önce. O zamandan beri imkanı yok.

İşin en saçma tarafı, arabayı herhangi bir kişiye emanet ettiğinde arabaya özen göstererek park etse dahi, adamın o pis elleriyle aracın direksiyonuna, iç mekanına dokunması beni irite ediyor.

Kesinlikle tahammülüm yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre turgut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazi zamanlar bende dukkana arabamla giderim ve ilk kesfettigim yer hadimkoy alkent karsisi sonax ti bilindigi gibi formel 35 tl ucret aliniyordu bazen verdigim paranin karsiligini alamiyordum daha sonra 300 mt ilerisinde megiuars in urunlerini kullanan bir firma buldum ic dis yikama ve nxt uygulamasiyla alinsn ucret 50 tl bana daha cazip geldi ve ilgi alaka olarak ta bence sinif atlamislar arkadaslar
    Normalde bende oraya gidiyorum, baya iyiler ama pazar gunu kapalilar... Hatta Nanolex urunleri de kullanmaya basladilar ve foam lance ile washcoat atiyorlar

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BY01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahçeşehir Sonax'ı denemenizi tavsiye ederim.
    Kesinlikle mukemmel, hatta otesi. Maximum seviye ilgi ve alaka var.

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende fatih historia avmde meguıars tabelasını görunce girdim sordum nası yıkıyorsun diye normal fırcayla kopukle bu meguıars ne iş dedim ? 100 lira verirsen detaylı yıkarım detayda ne var cila falan hic birşey yok yıkatmadan çıktım çok uyanık sanıyor millet kendını..
    2 sene önce bende orda siyah aracımı yıkatmıştım, arabayı kirli bezle mi ne kuruladılarsa artık yıkanmadan önce daha temizdi araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonax Trio - Flatofis Eyüp orasıda gerçekten çok kötü araba yıkıoyr orjinal ürünler kullanmasına rağmen kurulamada sıkıntı var.
    Sonax Akademi - Şerifali Hem çalışanlar hem ürünler hem yıkama hizmet herşeyiyle çok ama çok iyi. Eğitim merkezi ve genel merkez olduğundan olabilir.
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakinda Faruk ta washcoat uygulamaya baslar, Formel i yiyeyim

Yani arabami birakin baskasina vermeyi, baskasina yikatmam normalde.. 40 yilin basinda oldu boyle birsey.
    Onurcan washcoat uygulayan bir bayii var mı? fiyat nedir?
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilker_yusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onurcan washcoat uygulayan bir bayii var mı? fiyat nedir?
    Su an Foamlance ile uygulayan sadece bir yer var, Hadimkoy Auto Plus. Yakinda yayginlasacak yikama arti washcoat 30tl sanirim. NXT den uzun etki ettigine garanti veririm, memnun olmayan bize basvursun para iadesi yapariz ; )

S.Özcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güneşlide zıbart gibi bişi vardı yeni acılmış 2-3 sene önce oluyor bu olay arabayı dedim bırakıyım iyice temizlensin felan diye geldigimde araba daha kirliydi resmen hangi bezle silmişlerse artık sildigi yerleri net görebilirsin o derece tartışma martışma derken cıktım gittim ordan 3-4 ay sonrada kapattılar orayı buyuk ihtimal battılar.

bi kaç kez benimde başıma geldi şimdi ramide opette iç dış yıkatıyorum adam abi araba hazır şuraya cekersen kurulayalım diyor kendim cekip bırakıyorum arabayı sagolsun kaput maskesini herşeyi söküp onu bile temizliyor her yerine hava tutuyor sudan arındrıyor 15 liraya guzel hizmet veriyor.
    rami opette bende 1 kere yıkattım, adam paspasları kaldırmadan süpürdü, bilerek birşey demedim bitirdikten sonra paspasları kaldırdım burasını süpürmeyecek misin dedim tekrar paspasları dışarı alıp süpürdü o hareketlerinden sonra bir daha gitmedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su an Foamlance ile uygulayan sadece bir yer var, Hadimkoy Auto Plus. Yakinda yayginlasacak yikama arti washcoat 30tl sanirim. NXT den uzun etki ettigine garanti veririm, memnun olmayan bize basvursun para iadesi yapariz ; )
    Anadolu yakasında yada avrupa yakası beşiktaş levent civarı - avcılar civarı olursa bilgimiz olsun hadımköy uzak kalır

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim nasıl yıkarsa yıkasın kendimin yıkadığı gibi olanı görmedim ben yaaa aracı cuma günü sattım tozlu ve pisti alan arkadaş yıkatmış gece yanıma gelmesine rağmen zımpara ilemi kurulamışlar ne yapmışlar bilmiyorum yenı aquartz uygulamıştım komple hare ve kılcal dolmuş yine o sebepten ötürü yıkamacıya gitsem bile yıkatırım kurulamamı kendim yaparım
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıkatacaksam, mahalledeki mekanları tercih ediyorum. Fiyatı uygun oldugu gibi, iki seferden sonra direk ahbap modunda olduğu için, ciddi özenerek ve titiz davranıyorlar sağolsunlar
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre turgut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alkentin karşısındaki sonaxa bi abimin aracını iç detaylı temizliğe verdik gerçekten sonuç çok iyiydi aldığı parayı bence sonuna kadar hakediyor ve ilgi alaka çok iyiydi...
    tabi ya ...

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıkama için Beylikdüzü Çarşamba pazarı Sağlık ocağı yanı KENT var.
    Tek geçerim.... Tavsiye ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)