User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
113 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: AV'mış, AVınız batsın !

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazı konularda küfüre tölerans tanınmalı bunu yapan küfürü hakediyor

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazılan çizileni kurbanda hayvan hakkı savunanlarınkisi kadar sığ buluyorsan tebrik ediyorum. Yapamıyorsanız *** atmayın nasıl bir ifadedir ? Ben elime silah alıp kullanmasını öğrenemicekmiyim ? Bu bir seçimdir yapamamak değil. Kaldıki etimi de yiyorum kurbanımı da kesiyorum.
    Sig bulmayla alakasi yok. Ortada bir fotograf var hemen avciliga yaftalandi. Hayvan hastaydi belki kendi kendine oldu. Bir bilgimiz var mi yok ?!? Yapamiyorsaniz *** atmayin soyle bir ifade , bu isi bir kere bile yapmamis av hakkinda bilgisi olmayan birinin konudaki fotografi gorup avcilara laf sallamasi ne kadar dogru ?
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak simdi sen boyle "yapamiyorsaniz *** atmayin" filan dedin ya, benim babam 65 yasinda. Bugun ciplak olarak issiz bir adaya atsan adami, orda yasayabilir. Bu avciyim diye gecinenlerin %95'ini 65 yasinda olmasina ragmen donunda sallar.

Ama ben bu adamin bir gun cikip dagda bayirda hayvanlari vurdugunu gormedim. Yapamaz mi? Kralini yapar avciyim diyenin moralini bozar, ama gerekmedikce yapmaz.

Neden? Bilir ki bir canlinin canini almak, vicdani olan icin berbat bir duygudur. Olmemek icin oldururken bile "aman canim ne olacakti tabi oldurucem" demez. Duygulari vardir, empati yetenegi vardir, insandir cunku, en gelismis canli benim diyerek, kafasina estigi gibi takilmaz.

Biliyorum anlamayacaksiniz ama yazayim dedim yinede...

Ee ne yani ? Baban sole bole dedin de noldu. Bence siz anlamadan etmeden insanlara saldirmayin. Fotografin detaylarini aciklayin biliyorsaniz ona gore tartisalim. Bi hayvan olmus karninda yavrulari. Bence israilin isi bu

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sig bulmayla alakasi yok. Ortada bir fotograf var hemen avciliga yaftalandi. Hayvan hastaydi belki kendi kendine oldu. Bir bilgimiz var mi yok ?!? Yapamiyorsaniz *** atmayin soyle bir ifade , bu isi bir kere bile yapmamis av hakkinda bilgisi olmayan birinin konudaki fotografi gorup avcilara laf sallamasi ne kadar dogru ?

Sen yazdıklarımı okudun mu ? Okudun da anlamaya çalıştın mı ? Ben konudaki hayvanın ne şekilde öldüğü hakkında bir şey yazdım mı ? Bunu avcılar vurmuş dedim mi ? Av ve avcılık üzerine düşüncelerimi paylaştım. Bunu üstte yazmıştım yine tekrar etmiş oldum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen yazdıklarımı okudun mu ? Okudun da anlamaya çalıştın mı ? Ben konudaki hayvanın ne şekilde öldüğü hakkında bir şey yazdım mı ? Bunu avcılar vurmuş dedim mi ? Av ve avcılık üzerine düşüncelerimi paylaştım. Bunu üstte yazmıştım yine tekrar etmiş oldum.
    Sen benim yazdiklarimi ne diye ustune aldin ? Senden alinti mi yaptim ? Seni mention mi ettim ?

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ee ne yani ? Baban sole bole dedin de noldu. Bence siz anlamadan etmeden insanlara saldirmayin. Fotografin detaylarini aciklayin biliyorsaniz ona gore tartisalim. Bi hayvan olmus karninda yavrulari. Bence israilin isi bu
    Benim yazdigim konu bu fotografla ilgili degil ki avcilik dedikleri "spor" ile ilgiliydi. Bak insanlarin yazdiklarini okumuyorsun, okuyorsanda yanlis anliyorsun. Sakin ol sampiyon.

Dedin dedin ne oldu ne demek? Anlamadin mi paragraftaki yazinin ana fikrini? Anladiysan neden soruyorsun hala?
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim yazdigim konu bu fotografla ilgili degil ki avcilik dedikleri "spor" ile ilgiliydi. Bak insanlarin yazdiklarini okumuyorsun, okuyorsanda yanlis anliyorsun.
    Ben konu ustunden gidiyorum. Tek tek her yazilan yoruma cevap yazicak degilim.benim gorevlerim icinde bu forumu okumak. Yorumuna cevap yazmadim diye yada yorumunu degerlendirmedim diye okumadigimi sanma

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güneş G. güzel toparladı elinize sağlık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anafikrin sana kalsin olur mu canim benim.
    Kafana yatmayabilir sevmezsin inanmazsin vsvs sana gore yanlistir. Fikrini beyan edersin cekilirsin. Diretmezsin benim ki dogru diye. Ava giden vicdansiz fln komik oluyorsun .

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okudugunu anlamak istedigin gibi anliyorsun, bak ne demisim tekrar yaziyorum.

Spor olsun diye canlilari oldurmek ne muslumanliga ne de insanliga uygun bir davranistir, bilin istedim...

Spor olsun diye..

Spor.

Evirip, cevirip, susleyip pusleyip benim yazdiklarimdan baska anlamlar cikartip ustune didaktik yapida "su soyledir bu boyledir" diye yazi yazma...

Bir insan "hafta sonuda ava gidiyoz pampa" demek icin tufek, fisek bilimum ekipman alip, avda vurdugu hayvanlarin basina gecip sekilli sekilli pozlar verip bunlari facebook'a koyuyorsa, ona avci denmez, zevk icin canlilari olduren sadist denir.

Halbuki parasini verip tipki normal insanlar gibi gidip marketten tavuk, hindi, dana, balik vs ne isterse alabilir. Mutlu mutlu yiyebilir, cok daha ucuza...

Goruyorsunuz ki olay acliktan olmemek icin hayvanlari yakalayip yemek degil, bunu goremeyen ya da gormek istemeyende kendi bilir, kendi hayal dunyasinda mutlu mutlu hayvanlari vurup face'ten resim spamlamaya devam edebilir...

Ha avci kime denir? Avladigi hayvanlari yiyerek ve satarak oradan gelen parayla hayatini surdurene avci denebilir, o adamlarda zaten sekil pesinde kosan adamlar degildir, isindedir gucundedir, ekmeginin pesindedir...
    Bilmediğin Hususlarda konuşuyorsun afilli sözlerle süslüyorsun haklı olduğunada kendini inandırıyorsun çok ilginçsin güneş

Balıkta avlanarak yakalanıyor git balıkçılara dava aç ozaman

fakat ekmeğini kazananlara değil

zıpkınla avlanana olta balıkçılığı yapana

bu mümkün mü

Doğadaki hayvanların etinden kürkünden derisinden faydalanmak için avlanmak caizdir kardeşim benim dinim bana bunu müsaade etmiş

çıkar avlanırım avlanırkende sporumu yapar köpeğimi yetiştiririm

daha sonrada facebook instagramda fotolarımı yayınlarım
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmediğin Hususlarda konuşuyorsun afilli sözlerle süslüyorsun haklı olduğunada kendini inandırıyorsun çok ilginçsin güneş

Balıkta avlanarak yakalanıyor git balıkçılara dava aç ozaman

fakat ekmeğini kazananlara değil

zıpkınla avlanana olta balıkçılığı yapana

bu mümkün mü

Doğadaki hayvanların etinden kürkünden derisinden faydalanmak için avlanmak caizdir kardeşim benim dinim bana bunu müsaade etmiş

çıkar avlanırım avlanırkende sporumu yapar köpeğimi yetiştiririm

daha sonrada facebook instagramda fotolarımı yayınlarım
    E devam o zaman baska diyebilecek birsey kalmadi bu kadar lafin uzerine...
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avcılık ve Atıcılık ile alakalı Devletin koymuş olduğu kurallar vardır

MAK kararları araştırıp okuyun

Bu işi kuralına göre yapan avcılardan devlet vergi almaktadır

Devlet bana kuş sağlamıyor verdiğim para ile hayvan yetiştirmiyor ama Avcılardan her sene 120 tl vergi alıyor

Göç kuşunu avlamak için devlete vergi veriyorum

sen çıkmış bana avcılık canilik yok spormu olur yok bilmem ne diyorsun

yok babam bir adada ıssız kalsa falan filan sıf kelime oyunu ben senin gibi yazamıyorum kusura bakma

ama herşeyi avcıların üzerine atmayı bırakın

Geçenlerde iki oç leoparı öldürdüler hiç konuşmadınız gidin bunları tartışın

benim devlete ödediğim vergi , yasal avcılık belgem ve ruhsatlı tüfegim ile yaptıgım avı eleştirmek ne haddinize
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insan doğanın bir parçasıdır. kocaman evrende toz tanesi kadar birşeyiz. ama bütün herşey biizm içinmiş gibi yaşıyoruz. Eğer hayvanlar insanlar için yaratılsaydı birşey olsaydı, kıtlık açlık yokluk çekilmezdi. Dünya insan için yaratılsaydı bunca acı olmazdı. Biz bu gezegen üzerinde birkaç bin yıldır yaşayan evrimleşmiş bir türüz. İnsan oğlu bu kadar kibirle kendi kendini yok ediyor. 10bin insan öldü fırtınada, neden?
    Andromeda galaksisidemi benim için yaratıldı abi? Marstaki tek hücreli canlı fosilleri bulunudu, onlardamı bana?

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son ağaç kesildiğinde, son nehir kuruduğunda, son balık öldüğünde. beyaz adam; paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

çok sevdiğim bir kızılderili sözüdür.

ayrıca devlet vergi alıyor diye bu iş meşru mu oluyor ki? devlet yasayla izin veriyor ispanyada mızrak atıyorlar hayvanlara işkence yapıyorlar resmen devlet izin veriyor diye hak mıdır bu?
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı mantıkta devam edelim petshopta köpek kedi balık vs satanlar çokmu şirin gözüküyo dışardan?ha avlamışsın ha ticaretini yapıp hayvanların günahına girmişsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insan doğanın bir parçasıdır. kocaman evrende toz tanesi kadar birşeyiz. ama bütün herşey biizm içinmiş gibi yaşıyoruz. Eğer hayvanlar insanlar için yaratılsaydı birşey olsaydı, kıtlık açlık yokluk çekilmezdi. Dünya insan için yaratılsaydı bunca acı olmazdı. Biz bu gezegen üzerinde birkaç bin yıldır yaşayan evrimleşmiş bir türüz. İnsan oğlu bu kadar kibirle kendi kendini yok ediyor. 10bin insan öldü fırtınada, neden?
    Andromeda galaksisidemi benim için yaratıldı abi? Marstaki tek hücreli canlı fosilleri bulunudu, onlardamı bana?
    Benim bahsettiğim şey bumu sen bunumu anlıyorsun

Ben dinimin bana söyledigi şekilde hareket ediyorum

Daha hayatımda birkere domuz avına gitmedim 1 sefer yemedigim bir hayvanın avını yapmadım avlamadım

Avcılık olmasa ne olur sen biliyormusun

Populasyon için çok önemlidir avcılık hiç balık avlanmadıgını düşün sen denizde yüzücek yer bulamazsın

Dünya üzerindeki nimetler senin için yaratıldı Ve Allah (c.c.) verdiğim nimetlerden bolca faydalanın diyor onların etlerinden sütlerinden derilerinden yararlanın diyor

googleda aratırsanız istediğiniz her cevaba ulaşırsınız

saçma örnekler vermenizi anlamış değilim biri 65 yaşındakı babasının reklamını yapar biri galaksiden bahseder birisi ispanyadan konuşur

Benim dinim avladıgım hayvan ölmedise hemen bogazını besmele ile kesip kanını akıtarak canını almamı emrediyor

elin gevur ispanyalısı hayvana can çektiriyor diye benlemi kıyaslıyorsun ne kadar saçma

Avcılık ve atıcılık hakkında bilginiz olmadan yazmanıza hayret ediyorum sadece

Kimse avcıları caniler olarak göremez he yokmu içimizde öyleleri tabiki var 1 elin 5 parmağı bile aynı değil ama genelleme yapamazsınız

işte orda da insanın vicdanı devreye giriyor

Adamda vicdan yok aslan fil avlamaya afrikaya gidiyor yada leoparı öldürüyor
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayvanlar kafeslerde idrarlarının pisliklerinin içinde duruyor çok mu doğru şimdi bu

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Spor" adı altında zevk için bi canlı öldürmenin neresi savunulabilirki ?

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bahsettiğim şey bumu sen bunumu anlıyorsun

Ben dinimin bana söyledigi şekilde hareket ediyorum

Daha hayatımda birkere domuz avına gitmedim 1 sefer yemedigim bir hayvanın avını yapmadım avlamadım

Avcılık olmasa ne olur sen biliyormusun

Populasyon için çok önemlidir avcılık hiç balık avlanmadıgını düşün sen denizde yüzücek yer bulamazsın

Dünya üzerindeki nimetler senin için yaratıldı Ve Allah (c.c.) verdiğim nimetlerden bolca faydalanın diyor onların etlerinden sütlerinden derilerinden yararlanın diyor

googleda aratırsanız istediğiniz her cevaba ulaşırsınız

saçma örnekler vermenizi anlamış değilim biri 65 yaşındakı babasının reklamını yapar biri galaksiden bahseder birisi ispanyadan konuşur

Benim dinim avladıgım hayvan ölmedise hemen bogazını besmele ile kesip kanını akıtarak canını almamı emrediyor

elin gevur ispanyalısı hayvana can çektiriyor diye benlemi kıyaslıyorsun ne kadar saçma

Avcılık ve atıcılık hakkında bilginiz olmadan yazmanıza hayret ediyorum sadece

Kimse avcıları caniler olarak göremez he yokmu içimizde öyleleri tabiki var 1 elin 5 parmağı bile aynı değil ama genelleme yapamazsınız

işte orda da insanın vicdanı devreye giriyor

Adamda vicdan yok aslan fil avlamaya afrikaya gidiyor yada leoparı öldürüyor
    yok ben şahsa yazmadım genel yazdım.
    Av olmazsa canlılar türeyip öyle denizde yüzülmeyecek duruma gelmez Neyse bunu çok detaylı anlatmaya gerek yok.
    Din için diyorsan o senin bileceğin iş. Kolay gelsin.
    Ben herhangi bir dine inanmadığım için, sadece doğanın bir parçası olduğuma ve hiçbir canlıyı yaşamam için gereksinimim dışında öldürmeyeceğim.
    Din tartışmasına çevirmeyeyimde gene
    Doğru yaptığınıza inanıyorsanız, hiç problem yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)