bazı konularda küfüre tölerans tanınmalı bunu yapan küfürü hakediyor :ofk::ofk::ofk::ofk:
Printable View
bazı konularda küfüre tölerans tanınmalı bunu yapan küfürü hakediyor :ofk::ofk::ofk::ofk:
Sig bulmayla alakasi yok. Ortada bir fotograf var hemen avciliga yaftalandi. Hayvan hastaydi belki kendi kendine oldu. Bir bilgimiz var mi yok ?!? Yapamiyorsaniz *** atmayin soyle bir ifade , bu isi bir kere bile yapmamis av hakkinda bilgisi olmayan birinin konudaki fotografi gorup avcilara laf sallamasi ne kadar dogru ?
Benim yazdigim konu bu fotografla ilgili degil ki avcilik dedikleri "spor" ile ilgiliydi. Bak insanlarin yazdiklarini okumuyorsun, okuyorsanda yanlis anliyorsun. Sakin ol sampiyon.
Dedin dedin ne oldu ne demek? Anlamadin mi paragraftaki yazinin ana fikrini? Anladiysan neden soruyorsun hala?
Güneş G. güzel toparladı elinize sağlık.
Anafikrin sana kalsin olur mu canim benim.
Kafana yatmayabilir sevmezsin inanmazsin vsvs sana gore yanlistir. Fikrini beyan edersin cekilirsin. Diretmezsin benim ki dogru diye. Ava giden vicdansiz fln komik oluyorsun .
Bilmediğin Hususlarda konuşuyorsun afilli sözlerle süslüyorsun haklı olduğunada kendini inandırıyorsun çok ilginçsin güneş
Balıkta avlanarak yakalanıyor git balıkçılara dava aç ozaman
fakat ekmeğini kazananlara değil
zıpkınla avlanana olta balıkçılığı yapana
bu mümkün mü
Doğadaki hayvanların etinden kürkünden derisinden faydalanmak için avlanmak caizdir kardeşim benim dinim bana bunu müsaade etmiş
çıkar avlanırım avlanırkende sporumu yapar köpeğimi yetiştiririm
daha sonrada facebook instagramda fotolarımı yayınlarım
Avcılık ve Atıcılık ile alakalı Devletin koymuş olduğu kurallar vardır
MAK kararları araştırıp okuyun
Bu işi kuralına göre yapan avcılardan devlet vergi almaktadır
Devlet bana kuş sağlamıyor verdiğim para ile hayvan yetiştirmiyor ama Avcılardan her sene 120 tl vergi alıyor
Göç kuşunu avlamak için devlete vergi veriyorum
sen çıkmış bana avcılık canilik yok spormu olur yok bilmem ne diyorsun
yok babam bir adada ıssız kalsa falan filan sıf kelime oyunu ben senin gibi yazamıyorum kusura bakma
ama herşeyi avcıların üzerine atmayı bırakın
Geçenlerde iki oç leoparı öldürdüler hiç konuşmadınız gidin bunları tartışın
benim devlete ödediğim vergi , yasal avcılık belgem ve ruhsatlı tüfegim ile yaptıgım avı eleştirmek ne haddinize
insan doğanın bir parçasıdır. kocaman evrende toz tanesi kadar birşeyiz. ama bütün herşey biizm içinmiş gibi yaşıyoruz. Eğer hayvanlar insanlar için yaratılsaydı birşey olsaydı, kıtlık açlık yokluk çekilmezdi. Dünya insan için yaratılsaydı bunca acı olmazdı. Biz bu gezegen üzerinde birkaç bin yıldır yaşayan evrimleşmiş bir türüz. İnsan oğlu bu kadar kibirle kendi kendini yok ediyor. 10bin insan öldü fırtınada, neden?
Andromeda galaksisidemi benim için yaratıldı abi? Marstaki tek hücreli canlı fosilleri bulunudu, onlardamı bana?
http://j1311.hizliresim.com/1h/c/ufq67.jpg
son ağaç kesildiğinde, son nehir kuruduğunda, son balık öldüğünde. beyaz adam; paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.
çok sevdiğim bir kızılderili sözüdür.
ayrıca devlet vergi alıyor diye bu iş meşru mu oluyor ki? devlet yasayla izin veriyor ispanyada mızrak atıyorlar hayvanlara işkence yapıyorlar resmen devlet izin veriyor diye hak mıdır bu?
Aynı mantıkta devam edelim petshopta köpek kedi balık vs satanlar çokmu şirin gözüküyo dışardan?ha avlamışsın ha ticaretini yapıp hayvanların günahına girmişsin
Benim bahsettiğim şey bumu sen bunumu anlıyorsun
Ben dinimin bana söyledigi şekilde hareket ediyorum
Daha hayatımda birkere domuz avına gitmedim 1 sefer yemedigim bir hayvanın avını yapmadım avlamadım
Avcılık olmasa ne olur sen biliyormusun
Populasyon için çok önemlidir avcılık hiç balık avlanmadıgını düşün sen denizde yüzücek yer bulamazsın
Dünya üzerindeki nimetler senin için yaratıldı Ve Allah (c.c.) verdiğim nimetlerden bolca faydalanın diyor onların etlerinden sütlerinden derilerinden yararlanın diyor
googleda aratırsanız istediğiniz her cevaba ulaşırsınız
saçma örnekler vermenizi anlamış değilim biri 65 yaşındakı babasının reklamını yapar biri galaksiden bahseder birisi ispanyadan konuşur
Benim dinim avladıgım hayvan ölmedise hemen bogazını besmele ile kesip kanını akıtarak canını almamı emrediyor
elin gevur ispanyalısı hayvana can çektiriyor diye benlemi kıyaslıyorsun ne kadar saçma
Avcılık ve atıcılık hakkında bilginiz olmadan yazmanıza hayret ediyorum sadece
Kimse avcıları caniler olarak göremez he yokmu içimizde öyleleri tabiki var 1 elin 5 parmağı bile aynı değil ama genelleme yapamazsınız
işte orda da insanın vicdanı devreye giriyor
Adamda vicdan yok aslan fil avlamaya afrikaya gidiyor yada leoparı öldürüyor
Hayvanlar kafeslerde idrarlarının pisliklerinin içinde duruyor çok mu doğru şimdi bu
"Spor" adı altında zevk için bi canlı öldürmenin neresi savunulabilirki ?
yok ben şahsa yazmadım genel yazdım.
Av olmazsa canlılar türeyip öyle denizde yüzülmeyecek duruma gelmez :D Neyse bunu çok detaylı anlatmaya gerek yok.
Din için diyorsan o senin bileceğin iş. Kolay gelsin.
Ben herhangi bir dine inanmadığım için, sadece doğanın bir parçası olduğuma ve hiçbir canlıyı yaşamam için gereksinimim dışında öldürmeyeceğim.
Din tartışmasına çevirmeyeyimde gene :D
Doğru yaptığınıza inanıyorsanız, hiç problem yok.