User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
123 sonuçtan 115 ile 123 arası

Konu: Sevimli Küçük Köpek Önerisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavruyken yalnız kalmaması gerektiğini sizde anlamışsınız. ama köpek beslemenin en büyük zorluğu bir ayağının devamlı evde olacak olmasıdır.
    20 yıl kadar malta terrier besledim, anne ve yavrusu şeklinde. okul çıkışı, iş çıkışı bir yere gideceğim zaman önce eve uğrar gezdirip giderdim. hafta sonu geç saatlere kadar dışarıda olup başka yerde kaldığım zaman sabah 6 da evde olmak zorunda olurdum. güvenip bırakacak birini bulamadığım için yaz tatiline çıkamadığım da oldu hatta. yıllardır her sabah yaz, kış, bayram, seyran demeden sabah 6 kalktım ve hala da kalkıyorum, alışkanlık oldu.
    köpek beslemek müthiş bir duygudur ama hiç büyümeyen bir çocuğa sahip olmakla aynı sorumlulukları gerektirir.
    köpeğimi bir kaç ay önce kaybettim ve yeniden köpek bakmak için emekli olmayı bekliyorum, aksi halde sizi çok kısıtlayacaktır.
    evde bir canlı olmasına alıştığım için, kedi sahiplendim. daha sütten kesilmesini bekliyorum gerçi ama çalışan insan için daha uygun olduğunu düşünüyorum. kedi için biraz araştırın isterseniz..

excellency23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok zor durumda kaldığı sürede illaki yapacaktır, ben her halikarda pedini de bırakacağım.
    Bebeklerin metabolizması daha hızlı oluyor sanırım.
    Eşimle boylu boyuna konuşup bir karara bağlıyacağız artık. Halıya yapmadığı sürece kolay temizlenir sanırım.
    bence 10 saat yanliz kalmasi bile cok. sonucta tek olacak sikintidan patlar hayvan

koltuklara, mobilyalara da iseyebilir. ileride günde 3 defa disari cikarmaniz gerekecek. yeni evliymissiniz tatile gittiginizde birinin bakmasi gerekecek, bunlari da dusunmussunuzdur umarim.

birisi daha yazmis pisman olursun bence. esin kedi sevmiyormus ama en mantiklisi kedi. sokaktan bi tane erkek yavru yakala getir. zamanla sever bence. en ucuz yollusu da o olur. mamasini kumunu ayarla tatile cik 3 gun sonra eve geldiginde ulan ne guzel keyfimiz yerindeydi nerden cikti bu der.

mturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tum sayfaları okumadım ama ne kadar vakit ayırabilecegin ile ilgili tamamen. ben pug sahiplendim (evet şanslıyım) 8 ay önce, günde en az 3 defa 20dk falan dışarıya çişe çıkarman lazım (kış modu) yazın da en az günde 1-1,5 saat dışarıda kalırsa ancak enerjisini atar.

apartman hayatı için çok ideal, çok duygusal ve müthiş bir dost küçük ırkların sağlık sıkıntıları olabiliyor, aylık ortalama mama dahil 200tl gibi bir bütçe ayırabilirsen altından kalkabilirsin. vaktin yoksa kedi tavsiye ederim.

birde son olarak günde en az 4-5 saat ilgi bekler, evde yalnız bırakma durumun varsa vazgeç derim.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Boo denen bir ufak köpecik var

Severek öldürürsünüz
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Gorky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evin boş kaldığı zamanlar oluyorsa köpek düşünülmemesi gerek. çok fazla bakım ve ilgi gerekiyor.

ben de kedi öneriyorum. kokmuyor mis gibi. yıkanması gerekmiyor, kuma sıçıyor, yeterince mama ve su koyup tatile de çıkabiliyorsun, genelde uyuyorlar zaten. sürekli benle ilgilen bütün gün oynayalım durumu da yok

kedi için bir ara mama, kum ve 2 ayda bir olacağı aşılarla aylık ortalama bi hesap çıkartmıştım ben. yanlış hatırlamıyosam aylık 100 tl civarı çıkmıştı

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boo denen bir ufak köpecik var

Severek öldürürsünüz
    pomeranian boo

Tipine baksan aynı Yumoş'un peluş ayısı
    1881 - 193

arabasızadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek yaşıyorsanız ve evde uzun süre yanlız kalıcaksa ,bi köpek sahibi olarak köpek tavsiye etmem.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

mtay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam PUG'ları öneririm. Ama benim favorim kedilerdir. Scotishfold shorthair'lere bi bakmanızı tavsiye ederim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla yavru köpek deyince aklıma ilk golden retriever geliyor .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)