yavruyken yalnız kalmaması gerektiğini sizde anlamışsınız. ama köpek beslemenin en büyük zorluğu bir ayağının devamlı evde olacak olmasıdır.
20 yıl kadar malta terrier besledim, anne ve yavrusu şeklinde. okul çıkışı, iş çıkışı bir yere gideceğim zaman önce eve uğrar gezdirip giderdim. hafta sonu geç saatlere kadar dışarıda olup başka yerde kaldığım zaman sabah 6 da evde olmak zorunda olurdum. güvenip bırakacak birini bulamadığım için yaz tatiline çıkamadığım da oldu hatta. yıllardır her sabah yaz, kış, bayram, seyran demeden sabah 6 kalktım ve hala da kalkıyorum, alışkanlık oldu.
köpek beslemek müthiş bir duygudur ama hiç büyümeyen bir çocuğa sahip olmakla aynı sorumlulukları gerektirir.
köpeğimi bir kaç ay önce kaybettim ve yeniden köpek bakmak için emekli olmayı bekliyorum, aksi halde sizi çok kısıtlayacaktır.
evde bir canlı olmasına alıştığım için, kedi sahiplendim. daha sütten kesilmesini bekliyorum gerçi ama çalışan insan için daha uygun olduğunu düşünüyorum. kedi için biraz araştırın isterseniz..