Ya bu ortam çok boktan.Milletin arkasından konuşan ona buna atıp tutan bir sürü işsiz insan var.
Bence hiç takılmayın onlara...
[QUOTE=Tufan Job34;7170665]kardeşim benden geçti artık yapamam heralde..
olum dün senin elinden zor kaçtımseni gidi seni:
Powertune bahadır usta ve mutlu usta sağ olsun kanka ben sadace vites attım![]()
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
hahah ben özel mesajdan bekliyordum yeri zamanı yollarsınız diye neyse güzel sallamışsın bizede...
ne çağıran var ne eden bana şimdi bile deseniz gelirim veya konuya dün bir güncel çekseydinneyse kazasız belasız deneme olmuş.
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Güzel bir deneme oldu JOB gitmesi gerektiği gibi gitti benim bu hafta oraya gelmemin tek nedeni beni milletin arkasından atıp tutan ortamı karıştıran biri olmadığını görmendi.Ben geçen hafta oraya deneme yapmaya gelmedim ataşehire gidicek iken Güray abimizin deveti sonucu oraya geldim ve senin deneme talebine karşılık çıktım ben zaten senin aracının yüklü olduğunu duymuştum kafa kafaya yürümek aklımın ucundan geçmiyordu o gün benim arabamdan kaynaklanan bir şey değildi bunuda bu şekilde kimseye yansıtmadım,olabilir geçen hafta ufak bir ayarsızlık olmuştur sonuçta kul yapısı ayarları yapılmış şeklini dün gördük olması gerekende oldu kprolu typer ile kprosuz typerın yürüşünü gördük seninde aklında soru işareti kalmamış oldu ben geçen hafta nasıl denediysem bu haftada o şekilde geldim ne bir ayar yada bir şey taktım nede bir şey söktüm dolu bir şekilde geldim genel olarak sen benim nasıl biri olduğumu anlamışsındır abi.
Benim öyle 3-5 senelik bir roll geçmişim yok ilk defa geçtiğimiz aylarda BG Vtec ile ataşehirde bir çok araçla denedik allaha şükür sıkıntısız şekilde yürüdük.Typer'ı yeni aldığımı ve ilk defa JOB ile denediğimi Tufan abi biliyor ben öyle rüzgar akıtma sarkıtma kaldırma muhabbetlerini bilmem bu tarz şeyleride kaşarlığını yapıcak biri değilim dün akşam deneme yapıldı araçlar görüldü iyi bir şekilde ayrıldı arkasından yok sabırlıymışsın falan tarzında konuşmak yakışmaz olan olmuş biten bitmiş biz sözümüzde durduk geldik yürüdük gittik daha üstüne söylenicek bir şeyin kalmadığını düşünüyorum.
GOGO Polo
UZ 306 GTI
UM Civic İES
BP 106 GTI
YM Civic İS
BG Vtec-VA TypeR
tamamdır bugün müsaitsen hemen gelebilirim![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
evet olabilirvalla bana şimdi bile olur işin yoksa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)