User Tag List

Sayfa 5/14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
253 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: job type r deneme talebi..

Tufan Job34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srkns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VA typer ile denerken. camcar varmıydı
    kardeşim videolarımız var ama gerek yok.. adelet sağlandı sıkıntı yok
    Sistem Honda & PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErT_ThM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videooları izledimm kanka job gerekeni yapmışş akıtmalar falan hiç hoş olmamış yine abiliğini yapmışsın ben senin kadar sabırlı olmazdm
    kardeşim ben sakin ve çok sabırlı mülayim bir insanım.. onlarda düzgün kardeşlerimiz ama ne gelir elden. akıtma falan fark etmez kardeşim ztn yeni typer kullanıyomuş ondan galiba..
    ben 2yılldır kullanıyrm ama akıtma işi nsl oluyo çözemedim
    Sistem Honda & PowerTune

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bu ortam çok boktan.Milletin arkasından konuşan ona buna atıp tutan bir sürü işsiz insan var.
    Bence hiç takılmayın onlara...

ErT_ThM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tufan Job34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim ben affedici ve çok sabırlı mülayim bi insanım onlarda düzgün kardeşlerimiz ama ne gelir elden. akıtma falan fark etmez kardeşim ztn yeni typer kullanıyomuş ondan galiba..
    ben 2yılldır kullanıyrm ama akıtma işi nsl oluyo çözemedim
    Adamsınnn çiçeğimm allah gönlüne göre wersinn nazarlardan korusun ögrenmenin yaşı yokk tecrübe tecrübedir ))
    Powered and Map by PowerTune
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bu ortam çok boktan.Milletin arkasından konuşan ona buna atıp tutan bir sürü işsiz insan var.
    Bence hiç takılmayın onlara...
    kardeşim takılmıyoruz ztn. burası forum bizde ole yazıyoruz maksat millet adam olsun..
    Sistem Honda & PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamsınnn çiçeğimm allah gönlüne göre wersinn nazarlardan korusun ögrenmenin yaşı yokk tecrübe tecrübedir ))
    kardeşim benden geçti artık yapamam heralde..

olum dün senin elinden zor kaçtım seni gidi seni
    Sistem Honda & PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Tufan Job34;7170665]kardeşim benden geçti artık yapamam heralde..

olum dün senin elinden zor kaçtım seni gidi seni:
    Powertune bahadır usta ve mutlu usta sağ olsun kanka ben sadace vites attım
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=ErT_ThM;7170681]
    kardeşim benden geçti artık yapamam heralde..

olum dün senin elinden zor kaçtım seni gidi seni:
    Powertune bahadır usta ve mutlu usta sağ olsun kanka ben sadace vites attım
    napalım senin ustaların gibi ustamız olmadıki kanka..
    Sistem Honda & PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Tufan Job34;7170688]

napalım senin ustaların gibi ustamız olmadıki kanka..
    Eywah eywahh duymasın bahadır abi kanka 2 boy geriye düşersinn))))
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahah ben özel mesajdan bekliyordum yeri zamanı yollarsınız diye neyse güzel sallamışsın bizede...

ne çağıran var ne eden bana şimdi bile deseniz gelirim veya konuya dün bir güncel çekseydin neyse kazasız belasız deneme olmuş.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

enRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mrb ark.lar dün öncelikle beni kırmayıp gelen VA typer enes'e tesekkür ederim. sonuçlarımız gayet güzeldi.

konuya atlayan bi kaç arkadasımız;;
    burda atıp tutuyodunuz abi hmn geliyim nerdesiniz benim işim yok diyen arkadaşlar geri vitese tutuntu

dün aksama kadar konuya baktım ne yazan var nede yorum yapan..
    denemek için atlayan arkadaşlar hbr verseydiniz beklemezdik..
    bi dahaki sefere her konuya atlamayın!!

Güzel bir deneme oldu JOB gitmesi gerektiği gibi gitti benim bu hafta oraya gelmemin tek nedeni beni milletin arkasından atıp tutan ortamı karıştıran biri olmadığını görmendi.Ben geçen hafta oraya deneme yapmaya gelmedim ataşehire gidicek iken Güray abimizin deveti sonucu oraya geldim ve senin deneme talebine karşılık çıktım ben zaten senin aracının yüklü olduğunu duymuştum kafa kafaya yürümek aklımın ucundan geçmiyordu o gün benim arabamdan kaynaklanan bir şey değildi bunuda bu şekilde kimseye yansıtmadım,olabilir geçen hafta ufak bir ayarsızlık olmuştur sonuçta kul yapısı ayarları yapılmış şeklini dün gördük olması gerekende oldu kprolu typer ile kprosuz typerın yürüşünü gördük seninde aklında soru işareti kalmamış oldu ben geçen hafta nasıl denediysem bu haftada o şekilde geldim ne bir ayar yada bir şey taktım nede bir şey söktüm dolu bir şekilde geldim genel olarak sen benim nasıl biri olduğumu anlamışsındır abi.

Videooları izledimm kanka job gerekeni yapmışş akıtmalar falan hiç hoş olmamış yine abiliğini yapmışsın ben senin kadar sabırlı olmazdm

Benim öyle 3-5 senelik bir roll geçmişim yok ilk defa geçtiğimiz aylarda BG Vtec ile ataşehirde bir çok araçla denedik allaha şükür sıkıntısız şekilde yürüdük.Typer'ı yeni aldığımı ve ilk defa JOB ile denediğimi Tufan abi biliyor ben öyle rüzgar akıtma sarkıtma kaldırma muhabbetlerini bilmem bu tarz şeyleride kaşarlığını yapıcak biri değilim dün akşam deneme yapıldı araçlar görüldü iyi bir şekilde ayrıldı arkasından yok sabırlıymışsın falan tarzında konuşmak yakışmaz olan olmuş biten bitmiş biz sözümüzde durduk geldik yürüdük gittik daha üstüne söylenicek bir şeyin kalmadığını düşünüyorum.
    GOGO Polo
    UZ 306 GTI
    UM Civic İES
    BP 106 GTI
    YM Civic İS
    BG Vtec-VA TypeR

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yürü be kim tutar seni..
    Eyvallah kirve cok zevkliydi 240 kadar kafa baş devam maşallah araclara. ZZ ilede denemk istiyorum sahibine duyrulur :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McS_R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahah ben özel mesajdan bekliyordum yeri zamanı yollarsınız diye neyse güzel sallamışsın bizede...

ne çağıran var ne eden bana şimdi bile deseniz gelirim veya konuya dün bir güncel çekseydin neyse kazasız belasız deneme olmuş.
    Aracımı görmek için deneme yapabilirmiyiz r53 ile hiç denemedim kafamda soru işareti kalmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamdır bugün müsaitsen hemen gelebilirim
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamdır bugün müsaitsen hemen gelebilirim
    Haftaiöi yada hafta sonu haberleşip cıkalım 2 miz buarada ecufastta sabah karsılasmıştık degılmı o sendin yanlış hatırlamıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet olabilir valla bana şimdi bile olur işin yoksa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet olabilir valla bana şimdi bile olur işin yoksa
    Dediğim gibi yapalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel bir deneme oldu JOB gitmesi gerektiği gibi gitti benim bu hafta oraya gelmemin tek nedeni beni milletin arkasından atıp tutan ortamı karıştıran biri olmadığını görmendi.Ben geçen hafta oraya deneme yapmaya gelmedim ataşehire gidicek iken Güray abimizin deveti sonucu oraya geldim ve senin deneme talebine karşılık çıktım ben zaten senin aracının yüklü olduğunu duymuştum kafa kafaya yürümek aklımın ucundan geçmiyordu o gün benim arabamdan kaynaklanan bir şey değildi bunuda bu şekilde kimseye yansıtmadım,olabilir geçen hafta ufak bir ayarsızlık olmuştur sonuçta kul yapısı ayarları yapılmış şeklini dün gördük olması gerekende oldu kprolu typer ile kprosuz typerın yürüşünü gördük seninde aklında soru işareti kalmamış oldu ben geçen hafta nasıl denediysem bu haftada o şekilde geldim ne bir ayar yada bir şey taktım nede bir şey söktüm dolu bir şekilde geldim genel olarak sen benim nasıl biri olduğumu anlamışsındır abi.

Bak kardeşim akıtmanın ne anlama geldiğini bilmiyosan sana tawsiyem deniyeceğin arabanın yanında frene bi bas dewrini öyle ayarla otur yoksa sana bu hareketin ciddi sıkıntı yaratırr

Benim öyle 3-5 senelik bir roll geçmişim yok ilk defa geçtiğimiz aylarda BG Vtec ile ataşehirde bir çok araçla denedik allaha şükür sıkıntısız şekilde yürüdük.Typer'ı yeni aldığımı ve ilk defa JOB ile denediğimi Tufan abi biliyor ben öyle rüzgar akıtma sarkıtma kaldırma muhabbetlerini bilmem bu tarz şeyleride kaşarlığını yapıcak biri değilim dün akşam deneme yapıldı araçlar görüldü iyi bir şekilde ayrıldı arkasından yok sabırlıymışsın falan tarzında konuşmak yakışmaz olan olmuş biten bitmiş biz sözümüzde durduk geldik yürüdük gittik daha üstüne söylenicek bir şeyin kalmadığını düşünüyorum.
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah kirve cok zevkliydi 240 kadar kafa baş devam maşallah araclara. ZZ ilede denemk istiyorum sahibine duyrulur :P
    Arabamdan sogutmayın lütfen beni çok geçersiniz beni deneme talebinizi RED ediyorumm
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)