İlki zamanında kaldırmışız aracı![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
her türlü teknik değişiklikten bağlanır beylik laflar etmenize gerek yok.
dün bir hacı dayı renault trafik aracına air yapmış, bildiğin sakallı fesli, kaldı ya la
basık ve mübarek şekli![]()
![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
bi deli taş atmış bin akıllı çıkartamamış araba toplamak ne demek ya teknik değişiklik nedeniy ceza yazarlar en fazla onuda zaten yapıyolar
delinin biri kuyuya taş atmış bin akıllı çıkaramamış olayına dönmüş büyüklerim kızmasında fotoğraf 3 senelıkmıs internette görülen her şeye tamah etmemek lazım
peki neye göre anlayacaklar ?? bazı araçlar fabrikadan spor yayla çıkıyorlar ve standart araçlara göre daha alçak oluyorlar o nasıl olacak
polis aracın yüksekliğini olcebilir ki yurt dışında uygulama ornekleri var arac uzerinde teknik değişiklik yaptığın surece çekebilirler![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
koylilover alacaktım almayalım o zaman![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
bence yüksek arabalar bağlansın, basıktan zarar gelmezmesela yayaya çarpsan altına alma riskin yok, hızlı gitmiyosun, kasislere uyuyorsun
Allah korusun tabi
![]()
Ozaman tum Ferrari Lamborgini Skyline hatta m3 leri bağlasınlar
oyle bır saçmalık yok
bence genelleme yapmayın apacı tıplı dıkkat çeken arabaları baglar polıs
seneler önce bende toyota varken polis cevirdiğinde bana egsos flim sis ve aracın HELEzONlar kesik diye basacaktı cezayı ağlaya aglaya kurtarmıştım işi o zamanlar bile lafı geçer basık araca ceza olayı
Ama tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır her tülü ceza patlatır yeterki huyuna suyuna git sonuçda onlarda insan nasıl yaklasırsan öyle karşılık görürsün
sevgi hoşgörü,,,,
YARZUMSİN
YSNVTEC BEYKOZTEAM
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)