User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
83 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Basık araçlar toplanıyor !!!

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UK-Type-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O sayılan araçların yerden yüksekliği ortalama 14-15 cm bence o civarın altında bir sınır getirirler 12-13 cm gibi çelik şerit metreylede gider ölçer adam
    Sınır getırsınler ozaman oyle ayarlayalım araclarımızın yukseklıgını

can eroğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devlet şaşırmış Ankaradan izmire dönüyorum kemerim takılı polis dedi bu arac neden bukadar alcak dedi dedim orjınal hale gelıyor amortisor leri ayarlı dedım iyi dedi yazcak bişey bulamadı kemerim takılı oldugu halde kemerden ceza yazdı .

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can eroğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devlet şaşırmış Ankaradan izmire dönüyorum kemerim takılı polis dedi bu arac neden bukadar alcak dedi dedim orjınal hale gelıyor amortisor leri ayarlı dedım iyi dedi yazcak bişey bulamadı kemerim takılı oldugu halde kemerden ceza yazdı .
    kemer takılı olduğu halde kemerden ceza yazdıysa ve sustuysanız suc sizde

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide, basık aracın ne zararı var? hadi egzost ses yapıyor gürültü yapıyor.. cam filmi görüşü engelliyor, içeride ne var ne yok görülemeyince yada şoför gece görüşte sıkıntı yaşar diye tehlike arz ediyor.. Basık aracın ne günahı var onu anlamadım?
    Basık araç yolda giderken taşa takılır,takla atar falan diye düşünmüşler heralde.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

hasimkamil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mersinde ki kus turlerine gecen gun boyle bir vurgunyaptilar. 2 ay filan oldu. Polis dayimdan duyduguma gore artik trafik polisleri elinde cizelge ve cetvelle gezip toplayacaklarmis.

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    intercooler borusunu headers sanan cahil trafik memurları varken bu ülkede, herşey beklenir.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aracın mühendislik ve teknik her türlü değişikliklerinden yani aracın standartını bozan her türlü değişkliklerinden çok rahat aracınızı bağlayabilirler bu kadar kesin konışmayın bence..

ferrari corvett gibi araçlarda araçlar daha tasarım yapım aşamasında ona göre yapılıyor mühendislik ve arge si ona göre geliştiriliyor aracın fabrikasyon standartı haline getiriliyor..
    elma ile armutları bence karıştırmamak lazım..

eğerki fabrika onaylı kısa amortisör var ise o zaten haliyle tüv onaylıdırda onu takarsanız o zaman bir şey dememeleri gerekir o başka.. onu yapan varmı yok

yayı 10 liraya presle yada kestir kaynak yap bu tür hint işi işler yapıyoruz sonra polis ne karışır diyoruz aslında karışması gerekir herkesin sağlığı için..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    air demişsiniz de beyler, airli birçok araç sahibi park halinde yere sıfır bırakıyordur arabayı diye düşünüyorum jip gibi bırakan var mı aracında air olupta?

bence saçma, tamam ciddi basık araçları teknik değişiklikten dolayı bağlayabilirler vs fakat 3 lük yaya kadar karışacaklarını pek sanmıyorum aşırı kılına denk gelip daha da kıl etmezsek polisleri..

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğerki fabrika onaylı kısa amortisör var ise o zaten haliyle onaylıdırda onu takarsanız o zaman bir şey dememeleri gerekir o başka.. onu yapan varmı yok
    abi kalınlaştırıp kızarttığım yere dikkat çekmek istiyorum, tüv onaylı olan hemen hiçbir şey (egzoz vs özellikle) muayeneden geçmiyor tüv sertifikası gösterilse bile bildiğim kadarıyla..

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yere yakınligina göre bağlamiyo zaten senin araban orjinalinden yere yakınsa teknik değişiklik yapmışsın diyip bağlıyo krali gelse bağlayamaz filan olmaz öyle adam inada bindimi çokta güzel bağlar.
    Ferrari vs zaten orjinal olarak yere yakın olduklari için sorun yok. önemli olan orjinali düşünda bir basıklık varmi araçta.
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bari bi düzen gelsede şu işlere cidden sıktı artık
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

abi kalınlaştırıp kızarttığım yere dikkat çekmek istiyorum, tüv onaylı olan hemen hiçbir şey (egzoz vs özellikle) muayeneden geçmiyor tüv sertifikası gösterilse bile bildiğim kadarıyla..
    Forumda tüvde görevli arkadaş var o daha iyi bilir.. görürse yazar..

tüv onaylı şey zaten tüvden geçmesi için onay veriliyor mu o ürüne.. yani tüv onaylı olupda bırakılması saçma sapan bir şey olur..

o zaman niye tüv onayı varki yani tüv onayının esprisi anlamı ne o zaman gider çin malı ucuz aftermarket ürünler alır insanlar..

insanlar sırf tüv onayı var diye bazı ürünleri tüvde sıkıntı çıkmasın diye daha fazla paralar verip daha pahalıya alıyorlar..

tüv sertifikası zaten bu ürün benim standartlarıma uyuyor araca uygundur geçebilir demek gibi bir şey diye biliyorum..

benim bildiğim o en azından yoksa cidden tüv un bir mantığı resmi bir anlamı kalmıyor.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda tüvde görevli arkadaş var o daha iyi bilir.. görürse yazar..

tüv onaylı şey zaten tüvden geçmesi için onay veriliyor mu o ürüne.. yani tüv onaylı olupda bırakılması saçma sapan bir şey olur..

o zaman niye tüv onayı varki yani tüv onayının esprisi anlamı ne o zaman gider çin malı ucuz aftermarket ürünler alır insanlar..

insanlar sırf tüv onayı var diye bazı ürünleri tüvde sıkıntı çıkmasın diye daha fazla paralar verip daha pahalıya alıyorlar..

tüv sertifikası zaten bu ürün benim standartlarıma uyuyor araca uygundur geçebilir demek gibi bir şey diye biliyorum..

benim bildiğim o en azından yoksa cidden tüv un bir mantığı resmi bir anlamı kalmıyor.

keske dediginiz gibi olsa, ama adi ustunde burasi tüvturk malesef... biz ne zaman yurtdışındaki gibi rahatca modifiye yapcaz acaba... bir cok markali egzostun bile db degerleri olmasi gerekenin altinda ama laf ediyolar, ve bircok pahali spor araba o bagirio diye bagirdijlari araclardan dahs cok egzost gürültüsü yapiyor...

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illa lamborghini mi alalım yani fabrika çıkışı basık olsun diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polisler hele bi ferrari - lambo çevirsinde ondan sonra bakarlar yuksekligine
    Form > Function

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın bulunduğu caddede zaten park eden araçları çekiyorlar, laf olsun diye ortaya atılmış gibi, bu cem yılmaz'ın uçak almışım vesikalık fotoğrafımı koymuşlar esprisi gibi bişey.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu durum kaç zamandır var heleki merter mc te geçen 2 ay önce yapılan baskında yere yakın araçları bağladılar ama sebebi basıklık değil orda bulunmasıydı. ayrıca tavanı acılan twingoyu bile bağladılar acılan tavan ruhsata işli değil diye düşün o derece bilgisizler
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı emrah-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle birşeye ihtimal vermiyorum , spor yay firmalarınıda kapatsınlar ozaman ,millet bir coilovere 3 bin tl veriyor.. paralar harcıyor bıraksınlar bu işleri..
    Olur, Gidelim yurtdışına kapattıralım Eibach'ı, FK'yı, Apex'i..

Genel konuşuyorum; Öğrenin artık şu mantığı. Türkiye kanunlarına göre aracına extra herhangi bir şey ta-ka-maz-sın. Takarsan suç işlersin.

Şimdi soru geliyor..

eeee iyi de satışı serbest takışı neden yassaahh, sattırmasınlar o zaman

Satan kişiyi bu ürünleri nerede kullanacağın ilgilendirmez. İster aracına takarsın kanun dışı iş yapmış olursun, ister evinde masa ayağı yaparsın. Ya da aracına takıp sadece pist koşullarında kullanır, legal bir davranış sergilemiş olursun. Dolayısıyla satan değil, alan bilmekle mükellef bu ürünlerin nerede yasak nerede serbest olduğunu..

Salihcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha ne gülünç durumlar görücez çok merak ediyorum jantı satarken vergiyi koymayı biliyorlar 2 gün sonra sattıkları janta ceza kesiyorlar janta neden kesiyorlar anlayabilmiş değilim beğenmediklerinden heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Satan kişiyi bu ürünleri nerede kullanacağın ilgilendirmez. İster aracına takarsın kanun dışı iş yapmış olursun, ister evinde masa ayağı yaparsın. Ya da aracına takıp sadece pist koşullarında kullanır, legal bir davranış sergilemiş olursun. Dolayısıyla satan değil, alan bilmekle mükellef bu ürünlerin nerede yasak nerede serbest olduğunu..
    Aynen aynısı film muhabbeti içinde diyorlarya sanki Bütün film işi yapanlar sanıyorlarki arabalara film çekiyor ben evimdeki doğu cephesine bakan 2 camımı film kaplattım yan binayla çok içli dışlıyız diye..

adamla konuşuyordum ilk defamı yapıyorsun eve dedim yok abi olurmu tam aksine biz daha çok bu tip işler yapıyoruz ev residance iş yeri v.b dedi..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)