köpek gibi havalı tüfekle popolarından vurucaksın bunları cam arasından balkon arasından akıllanır belki serseriler...... ne emek var o arabalarda.......
köpek gibi havalı tüfekle popolarından vurucaksın bunları cam arasından balkon arasından akıllanır belki serseriler...... ne emek var o arabalarda.......
Isterse milyon dolar etsin hicbirsey hapis riskine degmez . Incik boncuk seyler bunlar pek fazla para etmeyecek .
vay spor gazatesı abi bi tane dürbünlü havalı tüfek al 5.5 aşa ınmene gerek yok sık koluna bacagına aklı basına gelsın pezevengin
mahallede arkadaşın 2 tane aynasını komple götürmüşlerdi ki bi ara internette videosu vardı adamlar kapı çalıyodu bu da demek ki istedikten sonra yapamıcakları bişey yok. geçmiş olsun
benim de ödeki 2 panjuru çalmışlardı.. Ben takarken 1 saat uğraşmıştım söken adam gerçekten prof muş yani bilen biri bmw yi...
erdoğdu mahallesinde çok p.ç var bence sitenin otoparkına çekin %70 plakanız 35 olduğu için çalıyorlar bazen de kafalarına göre hareket ediyorlar işler belli olmuyor p.çlerin
Dostum Arabanda Futbolla İlgili Trabzonspor Harici Bi Atkı Flama Vs Birşey Varsa Sök DerimYoksada Bitane Koy Bagaja Trabzonspor Atkısı Daha Bulaşmazlar
![]()
Reşat GÜRCÜOĞLU... 61.5
Sizin orayı bilmem ama Rize'de "Gavur İzmirliler" diye bir önyargı yerleşmiş halkın büyük kısmına, gençlerdede var bu önyargı, laik millet dedinmi "Olurmu la öyle şey bu millet dinle imanla kurtarıldı" diye çıkışıyorlar. Bence sen plakayı değiştir, bir daha geleceklerini sanmıyorum. Ya da arabanın camına "Plaka değiştiricem aynaya gidiyo parası çalmayın ulan" diye not düş belki insafa gelirler![]()
ben orda 06 plaka ile yaklaşık 1 yıl ikamet ettim hiçbir sıkıntı olmadı . Reçeten 'bize her yer Trabzon' plakılığı + trabzon spor atkısı bi daha kimse bulaşmazbu arada neresinde oturuyosun ? ben minibüslerin kalktığı camide oturuyordum..
bizde 35 plaka araba ile geziyoduk trabzonda adamlar resmen arabayı üzerimize sürüyorlar bizi durdurmaya kalktılar tanıdığımı aradım 2 minibüs adam çağırdık tanış çıktılar ve şuan arabayı üzerimize süremiyorlar![]()
geçmiş olsun.kanı sütü bozuk itler çoğaldı.dikkat etmek lazım..
RACE WERKS
Erdoğdu tarafı sıkıntılı geçende 06 plaka Golf 6'yla gittik hemen trafikte hareketler değişiyo tip tip bakıyorlar..Ben Kalkınma'dayım rahat bu taraflar o konuda.
geçen sene 55 plaka focus la yarım dönem gezdim arada kıran oluyodu üstüme.
şimdi GTC'nin 34 ZOR plaka pek bi sıkıntı çıkmadı.
TS atkısı şart o taraflarada![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)