15.30 da bir allahın kuluda caddeden geçmiyormu kocaman cadde 3 5 kişimi var yani ortalarda
Eğer ölmediyse film için bi kurgu filansa da ben razıyım.. Salak yerine koyulayım, üstümden tiraj sağlasınlar vs vs ben razıyım..
Ben de razıyım ne yalan söyleyeyim..yeter ki ölmemiş olsun
vallahi yeterkı fılm ıcın olsun yeterkı kandırsınlar bızı fılm ıcın ama abı bu adam ölmesın bu adam hakıkaten tadı tuzu yav olmassa olmaz yav
hacılar öldümü ölmedimi, boş yere üzülmeyelim. daha benim üzülecek süresi geçmiş bedava colalarım var :/
turbocuk istiyoruz
ben de zamanında Senna'nın ölümüne takmıştım kafamı, bir sürü video izledim dünya kadar döküman okudum, sonuçta insanların kahramanları oluyor...
hiç birimiz James Dean'in ölümünü yaşamadık ama hala fotoğraflarını paylaşıyoruz, sözlerini biliyoruz... JD'in belki Paul kadar bile kariyeri yoktu aslında, filmleri 2 elin parmağını geçmezdi... öldükten sonra daha da efsane oldu...
Paul Walker ise bu işe gönül veren hemen herkesin idollerinden biriydi, 20 sene sonra bile filmlerini konuşacağız, sözlerini yazacağız... ben ölmediğine inanmıyorum şahsen...
Bazı yorumlar gerçekten çok mantıklı, forumda Amerika'da olan üyeler vardı onlar konuya daha yakın yorumlarını da merak ediyorum.
ride or die
Hızlı ve Öfkeli 7'nin kaderi belli oldu
Paul Walker'ın ölümü büyük bir üzüntüye sebebiyet verdi, ancak bir şekilde yola devam etmek gerekiyor.
Hızlı ve Öfkeli (Fast and Furious) serisiyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Paul Walker, geçtiğimiz günlerde arkadaşının kullandığı Porsche marka arabayla Kaliforniya'da geçirdiği kaza sonucunda, 40 yaşında hayata veda etmişti. Ölümü büyük üzüntüye sebebiyet veren aktör, Hızlı ve Öfkeli serisinin 7 numaralı devam filminde de rol alıyordu. 11 Temmuz 2014 tarihinde vizyona girmesi beklenen film, aktörün ölümü sebebiyle belirsizliğe gömülüyordu, ki film hakkında yeni bilgiler geldi.
The Hollywood Reporter'ın haberine göre, yönetmen James Wan ve Universal yetkilileri, 7. filmin durumuyla ilgili acil olarak toplandı ve bu toplantıda önemli kararlar alındı.
Merak edilen sorulardan bir tanesi, Paul Walker'ın sahnelerinin silinip, filme yeni bir senaryo yazılıp yazılmayacağıydı...
Gelen bilgilere göre, böyle bir durum söz konusu değil. Paul Walker'ın karakteri Brian da dahil olmak üzere zaten filmin büyük bir bölümü çekilmiş ve geriye az bir kısım kalmış. Bu kısımlar için de senaryoda yeniden düzenlemeler yapılacağı söyleniyor. Dolayısıyla Paul Walker'ı muhtemelen son kez bir filmde izleyebileceğiz (Bir de Brick Mansions adında, post production aşamasında filmi var).
Diğer merak edilen sorular ise, filmin ne zaman gösterime gireceği ve serinin devam edip etmeyeceğiydi...
Daha evvel 11 Temmuz olarak açıklansa da, Walker'ın ölümü sebebiyle çekimlere bir süre ara verilecek. Zira herkes üzgün ve bu durumda çalışmak mümkün değil. Bu sebeple de filmin gösterim tarihi biraz daha ileriye alınacak.
Ayrıca, serinin devam edip etmeyeceği de henüz belli değil. Bu konuda bir karar verilmemiş.
Kaynak: Tıklayınız
böyle bir bilgi buldum fast and furious 7 için ne kadar doğrudur bilemem.
Ya zannetmiyorum ölümün şakası olmaz belki vardır işin içinde birşey
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
ölümün soğuk bir tarafı var evet. zamanında keyifle izledik ama bu denli abartmak neden yahu. mevlit okutup irmik helvası da dağıtın bari.
dip not. seri aynen devam eder, boşa belirsiz vs vs reklam hikayesi yapmasınlar ve bir dostun ölmüş film derdinde misin haberlerde uydurma kaydırma gibi.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Bende ölümüne çok üzüldüm. Fakat bağzı arkadaşların yazdığı gibi insanın içinde kuşku oluşturan durumlarda var. İnşallah herşey bir oyundur.
TeamPASAOGLU
bence adam ölmedi son filmdede görülecekmis yok azıcık sahnesi kalmış falan. bunların hiç biri bana mantıklı gelmedi. ayrıca diyelim kaza oldu önceki sayfalardada yazılmış hiç mi kamera kaydı vs yok herkesin elinde uzaya çıkacak teknolojiye sahip telefonlar var böyle bişeyi muhakkak videoya çekmiş insanlar olmalıydı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)