sen ne diyon kardeş hayırdır? bi bitmediniz diyenler bitmedi aslında!!! çocuk musunuz arkadaşım bi bitmediniz bi bitmediniz neyin bitmesini istiyorsun onu söyle ??
Printable View
şöyle bir teori ortaya atayım o zaman :) o araç sol tarafta ilk önce biyerlere vurdu videodaki ilk duman oydu, herkezin beklentisi arkasının kopması fakat arkası herhangi bi sebepten dolayı kopmadı ve ordan savrulup direğe vurdu, zaten epeyce yavaşlamış olan bir araç o küçük ağaç sebebiyle durdu herhangi bir sorun olup alev aldıysa bi anda yakıt tankı patlamış olamaz mı ?
arkadaşının sürüyor olması çok berbat bir durum, sen nasıl bir adamsın, o arabayı o hale getirebildin? O da rahmetli olmuş gerçi, konusmak yanlıs, ortada küçük çaplı bir cinayet de var.. Her ne olursa olsun, çok üzücü bir olay.
edit.. ......
Forum kalitesi bazi tayfayla birlikte yerlerde. Boyle bir konuyu nasil buralara getirebildiniz tebrikler.
benim büyüklerimden öğrendiğim bilgilere göre eğer bir şey biliyorsanız ve etrafınızda aynı dine mensup insanlar varsa ve eğer bilmedikleri bi konuda bilginiz varsa ve yardımcı olup onu yanlıştan çevirmezseniz aynı günahı işlemiş kadar olursunuz . müslümanı uyarmak farzdır ki çoğunluğu müslüman olan bir ülkedeyiz...
( benim inancımda )
Lakin söylemek isteyen ve saçma bulan varsa tabi ki söyleyebilir, söyleyen öcü değildir, sapık değildir, bildiğimiz bir insandır... Allah rahmet eylesin dedi diye dinden çıktı değildir , yargılanamaz dır ve bunu söylemekte ısrar eden arkadaşımız yaşamında ve çevresinde iyi bir insan olamaz değildir.
Yani gayri müslim bir kişiye Allah rahmet eylesin demek söyleyen kişiyi kötü yapmaz kendi bileceği iştir...
ama benim yazdığım yazıyı okuyup, -dur lan bir bakayım neden söylenmiyormuş ? diye araştırıp söylememek mantıklı gelebilir ve söylemez...
ama söylersede kötü bir insan anlamına gelmez..
Fakat bu yazdığım şeyin mantıklı gelmemesi halinde !
Bi bitmediniz, sanane , hoca mısın gibi kelimeler ile aşalamaya çalışmayada gerek yoktur, lakin eğer bir kişi size derseki sen gayri müslim birine nasıl Allah rahmet eylesin dersin diye bağırıp çıkışır ya da töbe haşa kafir derse o kişi hemen dışlanmalı banlanmalı hatta yok edilmeli muhatap bile olunmamalıdır diye düşünüyorum.... yani isteyen istediğini yaşasın uyaran uyarsın, uyarı saçma gelende illa çıkışmasın.... eyollamam bu kadar ....
Konu ilk açıldığında düşünmüştüm
"Lilililili gavurun arkasından rahmet okunmaz" diye ortaya atlayacak tipler ne zaman damlar diye.. Aferin 50 sayfa iyi sabretmişsiniz..
Sana ne arkadaşım? Sana soran mı var arkadaşım? Senden bilgi isteyen mi var arkadaşım? Okurum, üzerine mekanı cennet olsun da derim. Dinden mi çıkarım? Sen mi karar veriyorsun girip çıkma işlemlerine? Bilet mi kesiyorsun kapıda? Dinden çıktığımı iddia ediyorsun, kalbimdeki Allah sevgisini ve inancını ne yapacaksın?
Ha bir de, ne biliyorsun adamın Müslüman olmadığını da "gavur" diyebiliyorsun? Adam belki 1 hafta önce Müslüman oldu? Müslüman adamın arkasından bu kadar konuşmuş oldun, doğru oldu mu şimdi o senin mantığınca?
İnsanları Müslüman, Yahudi, Hristiyan, ateist bla bla diye ayırmayı bırakın artık. İnsan o herşeyden önce.. Öldükten sonra nereye gideceği sizleri germesin. Allah'ın bileceği iş, karışmayın herşeye.. Size sorulmadan da ahkam kesmeyin, sizden bilgi istenmiyorsa vermeyin..
Bırakın her hıyarım var diyene tuzu alıp koşmayı. İsteyen istediğini söyler, düşünür. Kimin nereden çıkacağı da Rabbimin bileceği iş.
Siktiniz attınız konuyu, kına yakın....
evren çok doğru konuştun %100 katılıyorum.
arkadaşlar böyle şeyleri allaha bırakın isterseniz?
konuya dönelim, yeni videolar çıkmış gördünüzmü ?
İnsan son nefesinde dahi müslüman olabileceği gibi,
Son nefesinde dindan imandan çıkabilir.
40 Yıllık hacı bile dikkat etsin şu fani hayata o gavur, bu münafık, şu hristiyan,öteki musevi bla bla..
Bırakın bu tarz zırva-saçma yorumları
Konuya gelince konu güncellendikce hep acaba yalan mı diye ani heyecan yaşıyorum belki bi ihtimal diye..
Ama gitti galiba çok yazık..
konuyla ilgili olarak ben adamın aslında öldüğünü ama serinin devamının dikkat çekmesi için konuyu bu kadar sulandırdıklarını düşünmeye başladım..
reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler
Evren başkan çok samimice içini dökmüş. :)
Kendi yorumum:Konu başlıkları altında farklı konuları tartışmak forumun kalitesini düşürür.Bu konuda olduğu gibi.Konu dışına çıkmamaya dikkat edelim ve yeni haberler ve yorumlar varsa paylaşalım.Konuyu takipteyim. :icon_tup:
Hala otopside net olarak belli olmamis sanirim ? Yada aciklama mi yapilmamis bilen var mi ? Yeni video ben gormedim.
Sadece üzüldüm yazılanlara Dini olan birine kafir demek bile bana yeterince itici geldi bazı bura odaklı dostluklarımı gözden geçireceğim ,
Evren abim sana katılmaktan başka üzerine eklenebilecek bir şey kalmamış ,
Yeni videoların linki var mı arkadaşlar en son izlediğim ağaçlardan görünmeyen bir video
rest in peace kardeşim
Olduyse Allah rahmet eglesin öteki tarafta kolaylik versin. Tabi hepimize de.
vıdeolar nerde?
Dun gece bi video izledim uzak mesafeden cekilmis fakat aractan cesetleri cikatip ambulansa koyuyorlar.Vin Diesel'de polislerin yaninda aglamakta.
Ama bnm anlamadigim bunlarin hepsi gece video cekimide gece ilk izledigimiz m3 ten cekilen video gunduz ve arac yaniyor.ben anlam veremedim.
Geceye kadar araci mi sondurememisler yani ? Sacma geldi biraz ..