Efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirir :D
Printable View
Efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirir :D
tyrese biitim bi tip zaten diğerleri gitmedi kaza yerine bence tyrese habersiz onuda bizim gibi yediler :D duyunca harlemi toplar tarar hepsini diye tahmin yürütüyorum..
ölmediyse boşuna burda bize heyecan yaratmasin hiç komik değil PAUL
10 sene önce çekildiydi türk halkı yutmaz :D
http://www.youtube.com/watch?v=PC6orQetmyk
Paul Walker death probe: Police rule out second car, focus on speed - CNN.com
Aracın içinde sıkışmışlar açık açık yazıyor link'de. Uğraşmayn artık konuyu çözmekle
We all ran around and jumped in cars and grabbed fire extinguishers and immediately went to the vehicle. It was engulfed in flames. There was nothing. They were trapped. Employees, friends of the shop. We tried. We tried. We went through fire extinguishers."
Duyulan ile yüksek sesli patlamanın aracın lastiği olduğu konusunda yakındaki dükkandan bir açıklama gelmiş linkde hepsi yazıyor
What the first explosion was, I don't know if their tire blew up, because it sounded like a tire blew on the car," Torp told CNN Monday.
http://img4.imageshack.us/img4/7743/56o4.jpg
tyrees gibson'ın kaza yerinden aldığı parçalar
Hızlı ve Öfkeli 7'nin kaderi belli oldu resimleri - Diğer - Foto Galeri | Sayfa 1
acıklamayi oku kardeşim ölmemiş adam.Sen inanma bu yazilanlara falan doğru yolda ilerliyorsun sakin kendi dooğrularini başkalarinin yalanlarinin üzerine cıkmasina izin verme asla pes etme:icon_tup:
Cf parca elindeki
Bu haber zaten vardi. Aracta sikistilar diyen adamin ifadesini cok celiskili buldum. Surucuyu goremedim diyor, arac ortadan ikiye ayrilmis nasil goremiyor anlamadim. Regular 32PSI da olan(ortalama) bir lastik patlamasini ben kulakla ayirt edebilecek adam tanimiyorum.
Los Angelasdaki dayımı aradım.Evet haberlerde öldü dendi funeral da oldu ama hala çelişkiler mevcut.Bir çok kişi inanmıyor ve gerçekten öldüğüne inanmak istemiyoruz.Öte yandan ölmediğine dair bir çok sağlam kanıt gösterenler var ama bilmiyoruz dedi..Yani aynı burda olduğu gibi ordada merak ediliyormuş..
Ya ölmese de yalan olsa bari aq duydugumdan beridir moralım yok.Tanımam etmem ama ne bılıym ya onu ızleyerek buyudükk ogrendık.
Anlamadığım yanık foto var o fake dendi.PEki yüzü yarılmış bir foto var o hangi kaynaktan alınmış?