Oooo ben bıraktıktan sonra siz baya bir sapıtmışsınız. Şöyle bir konuyu bile din, dil, ırk ayrımına bağlamaşsınız. Topluca kütüklerinizi Bağcılara taşıyın bence.
Printable View
Oooo ben bıraktıktan sonra siz baya bir sapıtmışsınız. Şöyle bir konuyu bile din, dil, ırk ayrımına bağlamaşsınız. Topluca kütüklerinizi Bağcılara taşıyın bence.
Ülke bu tarz tipler yüzünden bu halde değilmi ? Resmen 5 yaşındaki çocuk gibi sidik yarışına girmişler, ben senden daha iyi biliyorum , ben daha iyi biliyorum . Utanmasaydınız komple koysaydınız kuran ı buraya sayfa sayfa . İstediğiniz kadar koyu müslümanım cart curt deyin . İnsanlar a müdahale ettikçe , insanların özeline burun soktukça hiç bir *** değilsiniz . İsteyen adam allah rahmet eylesin der , isteyen adam huzur içinde yat der isteye r.ı.p der sizmisiniz peygamber ? Sizmisiniz tanrı ? Siz mi yazdınız kuran ı ? Kaç yaşına gelmiş adamlarsınız olgunlaşın artık şu örümcek kafalılıktan kurtulun . Ulan nasıl bir konuda din e zıpladınız , drift antremanlarına gidip bunu allah yapıyor da dersiniz yakında , herşey beklenir .
Bir kaç saat önce kaza yerinde yapılan incelemeleri tv ler vermeye başladı. 150 mil ile gittiğini söylüyorlar. saniyede 150 feet yol aldığını ve bu kısa süre içerisinde bir kurtulma şansı olmayacağını söylüyor. Lastik izleri çok dar diye bir cümle geçti. kaldırımın kenarlarında lastik izleri var. Araba kaza yapmadan önce kaymaya ve dönmeye başlamış ve kazadan önce aracın kompüterinde mekanik arıza hatası varmış.
görüntülere bakıncada yolda lastik izleri var. kaldırımda ise lastik parçaları var. Ağaçta kalkmış kabuk görünüyor. Bakınca kaza gerçekten olmuş dedirtecek hadar güzel bir inceleme yapmışlar.
ALLAH c.c kuranı kerimde ( ey insanlar nereye gidiyorsunuz )diyor sadece müslümanlara değil bütün insanlara sesleniyor bizim zannımız inşallah iman edip gitmiştir.yani kötüsünü düşünmemeliyiz çünkü peygamber efendimizin fikri buydu.
bende cok seviyodum bütün serilerinide izledim inşallah iman etmiştir üzücü bi olay
dün gece tv acıklandı haberlerde gözterildi siz daha neyin araştırıyorsunuz, ölmüş adamı diriltceksiniz .
arada kaynadı kim hazırladı göremedim çizimi ama tesekkur ederim basttırtıp aracıma yapıstırdım
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...39895653_n.jpg
Son videoyu izledim bu sefer yol bile gozukmuyo ama diregi bir agaci ve son yaslandigi agaci gorebiliyosunuz.m3den cekilen videoda arabanin arkasindaki agac yerinde duruyo bu videoda agaci sökup goturuyo hadi aciklasinlar bakalim
Nasıl bi tarikata düştük arkadaş
Hürriyetten bile 3 gün önde gidiyoruz video konusunda. Ayağınızı çekmeyin gaz'dan aynen devam :D
YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI - Hürriyet TV Haber
izlediğiniz videoları anlatmak yerıne burada paylaşırsanız seviniriz.
Valla ben yıldım artık araştırmaktan Pazar'dan beri :) biraz daha zorlarsam Güngören Nüfus müdürlüğüne başvurup soyadımı Walker olarak tescil ettiricem :D
Gavurdu müslüman değildi neden rahmet dilediniz vs yazan arkadaşlar siz harbiden kafayı yemişsiniz, daha öte şeyler yazmak istiyorum da neyse abartmayayım.
Yahu size ne?
Şu adama Allah rahmet eylesin de derim, mekanı cennet olsun da derim dua da ederim size ne?
Şu adamın işlediği sevap kadar kaçınızın sevabı var örümcek beyinli herifler?
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...89056816_n.jpg