User Tag List

Sayfa 67/68 İlkİlk ... 175765666768 SonSon
1289 sonuçtan 1.255 ile 1.273 arası

Konu: Paul Walker'ı Kaybettik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    foruma üye olurken iq testi mi yapılsa bundan sonra?
    o zaman ebaydan 2 dolara ürün alıp 50 tl ye satanlarınız ne yapacak aç kalırlar bence yanlış bir uygulama
    YamahA Xmax 250 ABS

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 01dz210 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman ebaydan 2 dolara ürün alıp 50 tl ye satanlarınız ne yapacak aç kalırlar bence yanlış bir uygulama
    Tuncel Kurtiz'le Paul Walker'ı karşılaştırmak kadar saçma bir şey var mı? Biri değerli bir Türk tiyatro sanatçısı, Ezel'deki Ramiz Dayı karakterini canlandırmasa, ölümü ha gayret duyulmayacak biri. Bu onu değersiz veya yeteneksiz yapmaz. Ayrıca ölümü de şaibeli değil.

Paul Walker yaklaşık 14 yıldır dünya çapında ünlü, o da Brian O'Conner karakteri olmasa bu kadar ünlü olamayacaktı. Aktörlüğünün yanında, gerçek bir yardımsever, Reach Out Worldwide'ın kurucusu (www.roww.org adresinden ne iş yaptıklarına bakabilirsin) ve son derece şaibeli, soru işaretleriyle dolu bir ölümü oldu. Ortada hala bir adli tıp açıklaması veya ceset yok, soruşturma "gizli" ilan edildi. Böyle bir olayın hala tartışılıyor olması bence son derece normal.

Ayrıca ebay'den $2'a ürün alıp, burada 50TL'ye satmak fırsatçılıktır, satın alanın tercihidir (güvenli alışveriş, elden teslim ürün almak, nakit ödemek vs.) yani iq ile bir alakası yoktur.

Bu tarz ölümlerden etkilenen, duygularını ifade eden insanlara karşı bu tarz bir yaklaşımda bulunmak yerine susmak daha erdemli bir davranış. Anlayamıyor olabilirsin, kimse de sana neden anlamıyorsun demez.
    öyle işte.

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trde 100 lira olan ürünü, ebaydan 2 dolara alınıp burada yine 50 liraya satılıyor diye almayıp dürüstlüğe destek oluyorum diyorsan bu senin sorunun kusura bakma
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trde 100 lira olan ürünü, ebaydan 2 dolara alınıp burada yine 50 liraya satılıyor diye almayıp dürüstlüğe destek oluyorum diyorsan bu senin sorunun kusura bakma
    yarana tuz bastıysam özür dilerim
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuncel Kurtiz'le Paul Walker'ı karşılaştırmak kadar saçma bir şey var mı? Biri değerli bir Türk tiyatro sanatçısı, Ezel'deki Ramiz Dayı karakterini canlandırmasa, ölümü ha gayret duyulmayacak biri. Bu onu değersiz veya yeteneksiz yapmaz. Ayrıca ölümü de şaibeli değil.

Paul Walker yaklaşık 14 yıldır dünya çapında ünlü, o da Brian O'Conner karakteri olmasa bu kadar ünlü olamayacaktı. Aktörlüğünün yanında, gerçek bir yardımsever, Reach Out Worldwide'ın kurucusu (ROWW: Home adresinden ne iş yaptıklarına bakabilirsin) ve son derece şaibeli, soru işaretleriyle dolu bir ölümü oldu. Ortada hala bir adli tıp açıklaması veya ceset yok, soruşturma "gizli" ilan edildi. Böyle bir olayın hala tartışılıyor olması bence son derece normal.

Ayrıca ebay'den $2'a ürün alıp, burada 50TL'ye satmak fırsatçılıktır, satın alanın tercihidir (güvenli alışveriş, elden teslim ürün almak, nakit ödemek vs.) yani iq ile bir alakası yoktur.

Bu tarz ölümlerden etkilenen, duygularını ifade eden insanlara karşı bu tarz bir yaklaşımda bulunmak yerine susmak daha erdemli bir davranış. Anlayamıyor olabilirsin, kimse de sana neden anlamıyorsun demez.
    o zaman konuşmaya devam sorry.Ayrıca 50 tl ye satmak fırsatçılıktır ve satın alanın tercihi değil ya çaresizliği ya da onu ebaydan alacak kadar İQ sunun yetmemesinin kanıtıdır. sen İq ya sokarsan milleti aç kalırlar o konuda kararlıyım

edit : brain i size bir nebze unutturduysam ne mutlu bana konuyu biraz değiştirelim tartışalım sirkelenin biraz hayat devam ediyor hemde HIZLI VE ÖFKELİ bir şekilde
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarana tuz bastıysam özür dilerim
    yaraya tuz bastığın felan yok da, yani isteyen istediğine rahmet diler, isteyen r.i.p yazar.. 2 dolara alıp 500 dolarada satar, 300 TL ye dahi satabilir.. Seni rahatsız ediyorsa, uygun gördüğün yere rahatsızlığını bildirirsin. Fakat şu ölüm konusunun ortasında muthiş zekanı sergilemen biraz anlamsız kaçtı.. Tamam biz senin seviyene çıkamayız belki ama hakir görme bizi, bizede yazık
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaraya tuz bastığın felan yok da, yani isteyen istediğine rahmet diler, isteyen r.i.p yazar.. 2 dolara alıp 500 dolarada satar, 300 TL ye dahi satabilir.. Seni rahatsız ediyorsa, uygun gördüğün yere rahatsızlığını bildirirsin. Fakat şu ölüm konusunun ortasında muthiş zekanı sergilemen biraz anlamsız kaçtı.. Tamam biz senin seviyene çıkamayız belki ama hakir görme bizi, bizede yazık
    Cenâb-ı Hak, insana rûhundan üflemiş.yâni “ilâhî vuslat”a nâil olma istîdat ve kâbiliyetleri ihsân etmiş, onu mükerrem olarak ve “ahsen-i takvîm” üzere yaratmıştır.Bu sebeple de kullarını çok sevmekte ve onların Âdem -aleyhisselâm-’ın yaratıldığı cennete nâil olmalarını arzu etmektedir. Bu yüzden, Allâh’ın yaratıp kıymet verdiği kullarını hor görmek, yâni ibâdullâhı istihkâr etmek, çok çirkin ve mahzurlu bir davranıştır!

o yüzden ne diyoruz asla hakir görmüyoruz görmek ne haddimize helede yaşça benden büyük birisine karşı

seviyeme yetişmek için çıkmayı düşünmek yerine seviyeli kalmak daha iktidari bir davranıştır VESSELAM
    YamahA Xmax 250 ABS

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cenâb-ı Hak, insana rûhundan üflemiş.yâni “ilâhî vuslat”a nâil olma istîdat ve kâbiliyetleri ihsân etmiş, onu mükerrem olarak ve “ahsen-i takvîm” üzere yaratmıştır.Bu sebeple de kullarını çok sevmekte ve onların Âdem -aleyhisselâm-’ın yaratıldığı cennete nâil olmalarını arzu etmektedir. Bu yüzden, Allâh’ın yaratıp kıymet verdiği kullarını hor görmek, yâni ibâdullâhı istihkâr etmek, çok çirkin ve mahzurlu bir davranıştır!

o yüzden ne diyoruz asla hakir görmüyoruz görmek ne haddimize helede yaşça benden büyük birisine karşı

seviyeme yetişmek için çıkmayı düşünmek yerine seviyeli kalmak daha iktidari bir davranıştır VESSELAM
    rahatsız oluyorsan girme konuya okuma yazma çok basit.alakasız yerlere geldi gene konu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rahatsız oluyorsan girme konuya okuma yazma çok basit.alakasız yerlere geldi gene konu
    ben okuyacağım ve yazacağım sen rahatsız oluyorsan sen görmezden gelmeyi dene.
    YamahA Xmax 250 ABS

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biri gidiyor, diğeri geliyor.

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayaga kalktik hepimiz alkisliyoruz seni supersin
    Biri cikip su konuyu surekli deistrmek zorunda mi yaa
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam tamam allah rahmet eylesin rahmetliyi çok severdik sinamalarına verdiğim paralar helali hoş olsun
    YamahA Xmax 250 ABS

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben okuyacağım ve yazacağım sen rahatsız oluyorsan sen görmezden gelmeyi dene.
    bu kadar adam senden rahatsız oluyor bişiler yapması gereken sensın ben değilim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar adam senden rahatsız oluyor bişiler yapması gereken sensın ben değilim.
    tamam yaptım gerekeni bir üste yazdım
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bencede, seviyeli kalalım.. Mesela ben günün bu saatinde otomobil forumunda Din Kültürü ve Ahlak bilgisi almak istemiyorum.. Yani buraya girip paul walker'ın ölümüne üzülmek yada ölmediğini umut ederek tribe girmek istiyorum. Peki sen ne yapıyorsun burada? Yani sadece ortalığı karıştırıp şuraya ordan buradan kopyaladığın, büyük kücük harf bile değiştirmeden yapıştırdığın cümleleri yazıyorsun. Sen gibiler yüzünden konular kapanıyor v.s. v.s.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede, seviyeli kalalım.. Mesela ben günün bu saatinde otomobil forumunda Din Kültürü ve Ahlak bilgisi almak istemiyorum.. Yani buraya girip paul walker'ın ölümüne üzülmek yada ölmediğini umut ederek tribe girmek istiyorum. Peki sen ne yapıyorsun burada? Yani sadece ortalığı karıştırıp şuraya ordan buradan kopyaladığın, büyük kücük harf bile değiştirmeden yapıştırdığın cümleleri yazıyorsun. Sen gibiler yüzünden konular kapanıyor v.s. v.s.
    tamam allahtan rahmet diliyorum kendisine mekanı cennet olsun sinamalarına verdiğim paralarda helal olsun tribini bölmek istemem özür dilerim
    YamahA Xmax 250 ABS

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .....
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne kadar ayıp ya şu dalga geçenlere caps yapıp koyanlara.. Çok üzüldüm halen fotoğraflarını gördüğüm zaman içim garip oluyor. Nedense kabullenmek bile istemiyorum ama şu geyik konusuna dönmesi cidden rahatsız ediyor.
    US Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kopyalayip yapistirmisin ilk pragraflari son iki satir sana ait nokta virgul sapkali a harflerinden belli konuya girmezsin olur biter ki tuncel kurtiz icin yazdiklarin samimi bile olsa rahmetliden ozur dilerim sonuna gulme karakteri kullanman samimiyetsizligin kaniti.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)