Tuncel Kurtiz'le Paul Walker'ı karşılaştırmak kadar saçma bir şey var mı? Biri değerli bir Türk tiyatro sanatçısı, Ezel'deki Ramiz Dayı karakterini canlandırmasa, ölümü ha gayret duyulmayacak biri. Bu onu değersiz veya yeteneksiz yapmaz. Ayrıca ölümü de şaibeli değil.
Paul Walker yaklaşık 14 yıldır dünya çapında ünlü, o da Brian O'Conner karakteri olmasa bu kadar ünlü olamayacaktı. Aktörlüğünün yanında, gerçek bir yardımsever, Reach Out Worldwide'ın kurucusu (www.roww.org adresinden ne iş yaptıklarına bakabilirsin) ve son derece şaibeli, soru işaretleriyle dolu bir ölümü oldu. Ortada hala bir adli tıp açıklaması veya ceset yok, soruşturma "gizli" ilan edildi. Böyle bir olayın hala tartışılıyor olması bence son derece normal.
Ayrıca ebay'den $2'a ürün alıp, burada 50TL'ye satmak fırsatçılıktır, satın alanın tercihidir (güvenli alışveriş, elden teslim ürün almak, nakit ödemek vs.) yani iq ile bir alakası yoktur.
Bu tarz ölümlerden etkilenen, duygularını ifade eden insanlara karşı bu tarz bir yaklaşımda bulunmak yerine susmak daha erdemli bir davranış. Anlayamıyor olabilirsin, kimse de sana neden anlamıyorsun demez.
öyle işte.
o zaman konuşmaya devam sorry.Ayrıca 50 tl ye satmak fırsatçılıktır ve satın alanın tercihi değil ya çaresizliği ya da onu ebaydan alacak kadar İQ sunun yetmemesinin kanıtıdır. sen İq ya sokarsan milleti aç kalırlar o konuda kararlıyım
edit : brain i size bir nebze unutturduysam ne mutlu bana konuyu biraz değiştirelim tartışalım sirkelenin biraz hayat devam ediyor hemde HIZLI VE ÖFKELİ bir şekilde
YamahA Xmax 250 ABS
yaraya tuz bastığın felan yok da, yani isteyen istediğine rahmet diler, isteyen r.i.p yazar.. 2 dolara alıp 500 dolarada satar, 300 TL ye dahi satabilir.. Seni rahatsız ediyorsa, uygun gördüğün yere rahatsızlığını bildirirsin. Fakat şu ölüm konusunun ortasında muthiş zekanı sergilemen biraz anlamsız kaçtı.. Tamam biz senin seviyene çıkamayız belki ama hakir görme bizi, bizede yazık![]()
Cenâb-ı Hak, insana rûhundan üflemiş.yâni “ilâhî vuslat”a nâil olma istîdat ve kâbiliyetleri ihsân etmiş, onu mükerrem olarak ve “ahsen-i takvîm” üzere yaratmıştır.Bu sebeple de kullarını çok sevmekte ve onların Âdem -aleyhisselâm-’ın yaratıldığı cennete nâil olmalarını arzu etmektedir. Bu yüzden, Allâh’ın yaratıp kıymet verdiği kullarını hor görmek, yâni ibâdullâhı istihkâr etmek, çok çirkin ve mahzurlu bir davranıştır!
o yüzden ne diyoruz asla hakir görmüyoruz görmek ne haddimize helede yaşça benden büyük birisine karşı
seviyeme yetişmek için çıkmayı düşünmek yerine seviyeli kalmak daha iktidari bir davranıştır VESSELAM
YamahA Xmax 250 ABS
Ayaga kalktik hepimiz alkisliyoruz seni supersin
Biri cikip su konuyu surekli deistrmek zorunda mi yaa
İnstagram:
guven_arabacioglu
tamam tamam allah rahmet eylesin rahmetliyi çok severdik sinamalarına verdiğim paralar helali hoş olsun
YamahA Xmax 250 ABS
bencede, seviyeli kalalım.. Mesela ben günün bu saatinde otomobil forumunda Din Kültürü ve Ahlak bilgisi almak istemiyorum.. Yani buraya girip paul walker'ın ölümüne üzülmek yada ölmediğini umut ederek tribe girmek istiyorum. Peki sen ne yapıyorsun burada? Yani sadece ortalığı karıştırıp şuraya ordan buradan kopyaladığın, büyük kücük harf bile değiştirmeden yapıştırdığın cümleleri yazıyorsun. Sen gibiler yüzünden konular kapanıyor v.s. v.s.
Ne kadar ayıp ya şu dalga geçenlere caps yapıp koyanlara.. Çok üzüldüm halen fotoğraflarını gördüğüm zaman içim garip oluyor. Nedense kabullenmek bile istemiyorum ama şu geyik konusuna dönmesi cidden rahatsız ediyor.
US Performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)