deeperblack kankama soyledım halletmıs
![]()
Allah rahmet eylesin cidden sabahtan beri moralim bozuk arabama adini yazmaktan gurur duyucam cok buyuk bi faniydim yardimsevere ve bizden biriydi hic unutmayacagim isimler arasinda aslinda bi etkinlik yapip turkiyeden fanlari olarak vedami etsek ona ?
Ne kadar çok seveni varmış meğersem, facebook da twitter da dalga geçenlere ağızlarının payını verdim ama adamlar hala su testisi su yolunda kırılır mantığında.
ride or die
Vektörel hali aşağıdaki linkte mevcut. Ben yarın sticker olarak kesip aracıma yapıştırıcam. Folyo işi ile ilgilenen arkadaşlar dosyayı kullanabilirler...
Fikir için schizophrenic ve STP ye ayrıca teşekkürler...
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
sevdiği işi yapan sayılı ınsandı, yazık oldu.
ilerideki jenerasyonda James dean gibi iz bırakan biri olarak kalacak.
‘Hızlı ve Öfkeli’ film serisinde canlandırdığı polis memuru Brian O’Conner rolüyle tanınan ABD’li ünlü aktör Paul Walker Los Angeles’ın kuzeyindeki Santa Clarita’da geçirdiği bir trafik kazası sonrası 40 yaşında hayatını kaybetti.
Çabalar sonuç vermedi
Arkadaşı Roger Rodas’ın kullandığı Porsche Carrera GT marka aracın, kontolünü kaybetmesi üzerine bir direğe ve ağaca çarptığı otomobil kazadan sonra yanmaya başladı.
Olay yerine gelen Walker’ın arkadaşlarının oyuncuyu otomobilden çıkarma çabaları ise sonuç vermedi. Tanınmaz hale gelen aracın içinde hayatını kaybeden Paul Walker’ın bir otomobil tutkunu olduğu biliniyordu. Yardımsever aktörün, Filipinler’de yaşanan tayfun felaketi nedeniyle bir hayır gecesinde bulunduğu ve eski bir yarış pilotu olan arkadaşıyla bir tur atmaya karar verdikleri belirtildi.
Paul Walker’ın kendisine daha yakın olabilmek için California’ya taşınan 15 yaşında bir kızı bulunuyordu.
Livestrong
Hala ölümüne inanasım gelmiyor. kaza neysede ambulans nerede cesetler nerede ne zaman götürüldüler.. bununla ilgili hiç bir görüntü bilgi yok insanın da inanası gelmiyor işte![]()
sabahtan beri leyla gibi geziyorum, bi taraftanda acaba ben mi abartıyorum yaww diye kendime soruyordum.herkesin yazdığını okudum.tek değilmişim yada abartılmış bi üzüntü değilmiş.çok garip aslında ama yakından tanıdığım biri ölmüş gibi hissediyorum![]()
.eps formatı için link:
ff_eps_techturkey.eps - 931 KB
Herkes aynı şeyi söylemiş kesinlikle bende ailemden birini kaybetmiş gibiyim. ae performance sticker'ı yapıştırmayı düşünüyorum bende,bi şekilde yaşatmak lazım bu adamı unutmak zaten mümkün değil.
'94 Astra GSi
'97 Prelude 2.2 VTi
'98 Civic 1.4 Si Turbo
'91 E36 320i
Life's Too Short To Drive Boring Cars
sitelerde yuzundekı darbe almıs bırının resmı dolaşıyorda yanan bir ınsanıon yüzü o sekılde saglam kalmazki
ilginç.
nur içinde yatsın![]()
2007 yilinda serideki araclarin sergilendigi Hollywood studyolarina gitmistim. O zamanlar kim bilebilirdi bir filmin hayatimizda bircok yeni seye onculuk edecegini modifiyeyi tum dunyaya sevdirecegini. Okudugum, takip ettigim kadari ile bizler gibi olmasinin yaninda yardim kuruluslari icinde calisan hatta kendi vakfini kurmus cok duzgun bir insandi . RIP Paul . Bizlere verdigin hersey icin tesekkurler.
Washington DC, Virginia, Maryland tuning gruplari Paul Walker icin dyno day duzenliyorlar. Toplanan tum paralar Paul'un kurdugu kuruma bagislanacak. Su an icin katilim ~1000 ve muhtemelen California'da da bu tarz organizasyonlar duzenlenecek yardim icin .
https://www.facebook.com/events/2302...y_type=regular
Paul Walker'in kurdugu ve birebir ilgilendigi kurum .
https://www.facebook.com/reachoutwor...ed_target_id=0
ROWW: Home
PHILIPPINES RELIEF - YouTube
Sili deki depremde kurtarma calismalarina katilmis. Bunlari ben dahil eminim cogumuz bilmiyoruz.
https://www.roww.org/relief_efforts/chile_earthquake/
Tr de de aslinda bu tarz birseyler yapilabilir ROWW a yardim icin . Ilgilenebilecek olan baslik acsin beyin firtinasi yapalim .
Dün sabah arkadaşlarım yazdı whatsappdan öğrendiğimden beri moralim 0. Sanki yakın arkadaşımı kaybetmiş gibiyimHuzur içinde yat Brian
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)