User Tag List

Sayfa 20/68 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
1289 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: Paul Walker'ı Kaybettik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sources connected to Always Evolving -- the shop co-owned by Walker and the Porsche driver Roger Rodas -- tell TMZ they saw evidence of a fluid burst and subsequent fluid trail before the skid marks at the accident scene.

The AE sources point to the fact there is a noticeable absence of skid marks until just before the point of impact. They say if Roger had lost control the skid marks would show swerving, but instead the marks were in a straight line. They feel this cements the theory the driver didn't have steering control.

Also suspicious -- the fire spreading so quickly in the front of the car. The sources say flames would be expected in the rear where the engine is ... but fire in the front reinforces their theory of a fluid leak of some sort.
    Always Revolving (PW ve RR nin sahip oldugu garaj) a yakin olan kaynaklar Lastik izlerinden cok daha once yanmis bir sivi izi oldugunu iddia ediyor. AE kaynaklari lastik izlerinin cok az oldugunu ve sadece kazadan hemen once ortaya ciktiklarini soyluyor. Eger kontrolu kaybetmis olsalardi duz cizgiler yerine daha karmasik lastik izi cikmasi gerektigini soylemisler.

Bunun akabinde surucunun direksyon kontrolunun olmadigini gozlemlemisler. Ayrica yanginin once on taraftaki saglam korumalarin oldugu taraftan baslamis olmasini saibeli bulmuslar, yanginin daha once arkadan baslamis olmasi gerektigini iletmisler. 2012 de Porsche un 1000+ normal Carrera yi benzin hatlarindaki problem nedeniyle kendi kendine yerinden ciktiklari icin geri cagirmasini da unutmamak lazim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Lancerution Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dedikleri bence daha mantıklı yada insanlardan bir şeyler saklanıyor,
    Bence cnn de geçen haberde standart modlanmamış araç,hızlı giderken kontrol kaybı sonucu ağaca çarparak yanma bana bir garip geldi.Altından birşey çıkacak bu kazanın ben böyle inanıyorum,
    ama filmle alakalı olduğunu asla düşünmedim çünkü böyle bir reyting çalışmasına hem filmin ihtiyacı yok hemde sevenlerine karşı yapılmış büyük bir ayıp olur bence.
    We're told the $500,000 Carrera GT was NOT modified and was driven rarely so they believe any failure must be a factory defect.

Buradada soylenen Carrera GT de modifikasyon yoktu ve arac cok nadir kullaniliyordu. Eger arabada bir problem olduysa bunun kaynagi fabrikasyon bir hatadir.

Bence kesin birseyler saklaniyor, ayrica bir arkadaslari yardima gidip yangini sondurmeye gitmis. Soyledigi sey Paul u gordum, baygindi, sIkIsmIstI(Bayginsa nasil sIkIstIgInI anliyor?) Soforu gorecek acida degildim Paul un emniyet kemerini cikartmaya calistik gibi birseyler soyluyor. Ya araba ortadan ikiye bolunmus ve soforu nasil gorememis anlayamadim.

Butun ifadeler celiskili ve o bolgede tek bir kamera mobese falan yok mudur yani ? Bir tane bile olayin videosu yayinlanmadi. X bir kaza olsa bilmem kac acidan goruntu bulurlardi. Bilmiyorum ya psikolojik olarak boyle dusunuyorum yada gercekten bir yanlis var.

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala bir kamera görüntüsünün çıkmamasıda ilginç o sokakta 10 larca kamera vardır diye düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.facebook.com/photo.php?f..._t=photo_reply

hayvan severlerinde gönlündeki yeride baskaydı
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onrcn abi ye katılıyorum ve donanım haberdede bu olayla ilgili konular var

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ailemden birisi ölmüş gibi üzüldüm gerçekten, böyle olmamalıydı...
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onrcn abi ye katılıyorum ve donanım haberdede bu olayla ilgili konular var
    link var mı acaba

Caner B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Victiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    link var mı acaba
    Cevap: Paul Walker Hayatını Kaybetti!

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Victiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    link var mı acaba

edit: link verilmiş

o konunun 10. sayfasının ilk postları düşündürücü gerçekten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamin yazdigi cok mantikli;

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Paul Walker bağış yaptığı hayır kurumunu kendisi kurmuş ve bu hayır kurumu Müslüman ülkelerde dahil, yardıma ihtiyacı olan her yere bağışta bulunuyormuş

Muhtemelen;

Masonlar veya yahudi lobisi, adı her neyse, daha önce Paul' u uyarmışlardır, hayır kurumun şu şu yerlere kesinlikle bağış yapmayacak, özellikle de müslüman ülkelere diye

Bunun üzerine Paul Walker da ben ve hayır kurumum, dünyanın neresinde olursa olsun, hangi ırktan, hangi dinden olursa olsun yardımı ihtiyacı olan her yere yardımda bulunuruz dediyse, o görünmez adiler, Paul Walker' ın kalemini kırmışlardır.

Çünkü kazaya baktığımız da açık açık görünüyor. Çarptığı ağaçta ve gaz borusunda ciddi bir hasar yok, madem o araba o kadar parçalanacak ve patlayacak kadar hızlı giderken ağaca çarptı neden ağaçta veya gaz borusunda hasat yok,

PEKİ NEREYE ÇARPTI BU ARABA

Üstelik araba alınanı 3 gün olmuş ve arabayı kullanan usta bir yarış pilotu, spor arabayla dahi 150 km' nin üstünde dönülmesi risk olan virajlı bir alanda sanki 300 km ile gidiyormuş gibi kaza yapmışlar ve çarptıkları nesnede hiç bir hasar yok, neden yok ?

Üstelik gündüz vakti bir hayır işi için ve basının karşısına çıkmak için yola çıkmışlar ve bu yüzden alkollü olduklarını da hiç zannetmiyorum.

BANA GÖRE,

Kaza hiç olmadı, çokta hızlı gitmiyorlardı, hatta yavaş gidiyorlardı ve bir RPG' nin yada daha önceden arabaya yerleştirilmiş bir bombanın hedefi oldular. RPG daha büyük bir ihtimal,

ve

Araba patladıktan sonra, kontrolsüz şekilde tesadüfen, yavaş yavaş ağacın dibine kadar geldi ve ağaca dokunarak durdu.

Yani geçekten bir kaza olsa, o spor arabanın o hale gelmesi için en az 300km ile gidiyor olması lazımdı. Çünkü, yanlış hatırlamıyorsam geçen seneydi, ferrari kullanan biri otoyolda 250 km hızla giderken kaza yapmıştı ve araçtan burnu bile kanamadan çıkmıştı. İnternette araştırırsanız haberi görürsünüz. Madem 300km hızla gidiyordu, çarptığı nesnede niye bir hasar yok. o ağacın veya direğin veya gaz borusunun o hızla çarpınca yıkılması veya en azından eğilmesi gerekmiyor mu ? Soruyorum size gerekmiyor mu?

Sen bu dünya için fazla iyi bir insandın ve emperyalist, kapitalist sistemi yöneten derinciler, senin kalemini kırdılar. Bunun başka bir açıklaması yok.

Araban önceden patlatıldı ve sürüklenerek oraya kadar geldi.

Muhtemelen bununda üstü örtülecek, çünkü basında onların, poliste onların, FBI da onların CIA de onların, çevrede ki kameralarda onların.

Mekanın cennet olsun Paul Walker

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hatırladığım kadarı ile bulmaya çalıştım ama ilk resim son noktaları

2.foto muhtemelen geldikleri viraj aşırı süratli dönme şansları var geniş bir yer fakat o süratle orda kopsa binanın otoparkına uçmaları lazımdı fakat internette dolaşan habere göre hemen gerideki su borusunu vurmuşlar filan diyorlar ilk resimde dikkatlice bakarsanız o su borusu orada...gerçekten ilginç bir kaza bende pek soför hatası olduğunu düşünmüyorum açıkçası ama araba nasıl o hale geldi hala anlayamadım.

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    300 le veya bir yere vurduktan sonra bile olsa o araç vurdu agacı saniyede parcalayıp geçip giderdi direk mirek bırakmazdı yani yolda bi ilginçlik var acıkcası virajda alınamayacak bi virajda degil aslında ve şöförde prof birisi olduguna göre.
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    300 le veya bir yere vurduktan sonra bile olsa o araç vurdu agacı saniyede parcalayıp geçip giderdi direk mirek bırakmazdı yani yolda bi ilginçlik var acıkcası virajda alınamayacak bi virajda degil aslında ve şöförde prof birisi olduguna göre.
    Hadi diyelim parcalamadi kendi parcalandi, aracin geri kalanini oralarda tutacak bir engel yok, sekip giderdi gerilere.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaza resimlerinde ordaki direkde yerde duruyor. etrafda hiçmi kamera yokta hala nasıl olduğunu gösteren kayıt yok ortada. doğru düzgün lastik izi yok deniyor düşük hızla öyle parçalancağını hiç sanmıyorum çok hızlı olsa öyle bir ağac arabayı durduramaz. Çok kafa karıştırıcı bir durum sonuç olarak adam öldü.kötü bir son.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar yüksek bir hızla ağaca çarpıp ağacında filinta gibi yerinde durması çok saçma . Hayır her ikisi de profesyonel şoför ben yapılan hızdan oluşacak kazanın profesyonellikle olacağına inanmıyorum ama en azından o ağaca vurunca ağacın sağlam kalacağını zannetmiyorum eğer yüksek hızlardan bahsediliyorsa.

Dün sabahtan beri üzgünüm,bu 2013 bize yaramadı. Kimi sevdiysek aldı bizden .
    imzasız..

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BÜTÜN SEvdiğim kişiler trafik kazasında öldü nedense

berkayGLRN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok uzuldum sankı ıcımızden bırı gitmiş gibi oldum ..

Arabacılıgı bıze ogreten sevdıren bı adamdı benım ıcın ..

Rip
    BG GARAGE
    34 KOR 81 RX8
    106GTİ 34 ZN 8402
    E21 34 SRT 17
    30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eger komploya kurban gittiyse walker hayranlari bulir tukurukle bogarlar yapanlari polise gerek kalmaz benimde,ilgimi ceken vurdugu soylenenen ywrler saglam clio ile bile vursan dagilir ki adamlar saglamligiyla unlu alman aracindalar amerika gibi wclerinde bile kamera plan bir ulkede goruntulerin cikmamasi bekleyenleri meraklandiriyor sonucu her NE olursa olsun Adam gitti be kardesim
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eger komploya kurban gittiyse walker hayranlari bulir tukurukle bogarlar yapanlari polise gerek kalmaz benimde,ilgimi ceken vurdugu soylenenen ywrler saglam clio ile bile vursan dagilir ki adamlar saglamligiyla unlu alman aracindalar amerika gibi wclerinde bile kamera plan bir ulkede goruntulerin cikmamasi bekleyenleri meraklandiriyor sonucu her NE olursa olsun Adam gitti be kardesim
    Adam gitmiste olabilir gitmemiste olabilir ***** cesetler taninmayacak halde. Olayin geneline bakinca cok garip gelmeye basladi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)