User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
203 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 50 Trilyona neler yapabilirsiniz? :)

Selim.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyaparım bilmemde babama söylemem bütün paraya çöker

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı h.savas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

açıkca söyleyeyim bu paranın bana çıkmasını hiç istemem ...

haram helal mevzusundan dolayı da değil...
    Eldeki bulgurdan olmak misali değişmem diyen bile değişir bu paraya
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BU PARADAN KİMSEYE HAYIR GELMEDİ!

Her yıl, insanların büyük umutlarla aldıkları Milli Piyango biletleri şu ana kadar kimseye hayır getirmedi. Kimisi ailesini dağıttı, kimisi kumara alışarak parasının hepsini burada bitirdi, kimisi de intihar etti. Milli Piyango her yıl ibretlik hikayeler ortaya koysa da halen satılmaya devam ediliyor. İşte ibretlik hikayelerden bazıları…

ÖNCE EŞİNDEN BOŞANDI SONRA İNTİHAR ETTİ

9 çocuk babası ve işsiz olan Ahmet Bayram'a, Milli Piyango'nun 2005 yılındaki çekilişinde, çeyrek biletine büyük ikramiye isabet etmişti. 1 milyon 250 bin TL kazanarak bir anda zengin olan Bayram, ilk iş olarak eşini boşadı. Sonrasında bir gece kulüplerine gitmeye başlayan Bayram, tüm parasını kumarda yedikten sonra evinin banyosunda intihar etmiş vaziyette bulundu.

BAŞLADIĞI YERE GERİ DÖNDÜ

Ordu'da 2003 yılında Sayısal Loto'dan tek başına 844 milyar lira kazanan çaycı Hayri Kaya, kazandığı parayı tüketince yeniden çaycılık yapmaya başladı. Kaya, sürekli şans oyunları oynadığını, 2003 yılında şanslı 6 numarayı bilerek büyük ikramiyeyi kazandığını belirterek, kazandığı paranın kendisine şans değil adeta uğursuzluk getirdiğini ifade etti.

CENAZESİNİ BİLE KALDIRAN OLMADI

Mehmet Sarıoğlu'nun 1975 yılında aldığı Milli Piyango biletine ikramiye çıktı. Hiç evlenmeyen ve amelelik yaparak geçimi sağlayan Sarıoğlu'nun çeyrek biletine ikramiye çıkmasıyla birden hayatı değişti. O yıllardaki para ile 25 bin lira kazanan Sarıoğlu, bir anda zengin oldu. Çalıştığı işyerinden ayrılarak kayıplara karışan Sarıoğlu, İzmir ve İstanbul gibi büyük şehirlerde parayı bitirdi. 83 yaşında vefat ettiğinde elinde avucunda hiçbir şey kalmamıştı. Cenaze giderleri yaşlılık maaşından temin edildi.

MİLYONLAR KAZANDI AMA PARA HAYIR ETMEDİ

Mustafa Salgan kendisi hakkında "Kaybedebilme Kabiliyeti" adlı bir belgesel çekilen yoksul bir piyango hastasıydı. 1979'da 100 bin liralık ilk ikramiyesini kazandı. 1982'de yeniden 30 milyon lira tutturdu. 1984'te 15 milyon lira 1987'de ise 2 milyon lira kazandı. Belgeseli çekildiğinde ise hala ayakkabı boyacılığı yapıyordu.

"ESKİDEN DAHA GÜZEL BİR HAYATIM VARDI"

1995'in talihlisi Ayhan Yalçınkaya devlet memuruydu. Büyük ikramiyenin sahibi olunca memuriyetten istifa etti ve ticarete atıldı. İkramiyeyi kazandıktan sonra tanıdıkları borç için kapısına yığıldı. Bütün dostlarını kaybetti. Psikolojisi bozuldu ve bir yıl dışarı çıkamadı. Nihayet nakit parası bitti. Hasta oldu; doktora gidemedi. Yalçınkaya bir röportajında, "Eskiden daha güzel bir hayatım vardı. Memurluğa dönmek istiyorum" diyordu.

Hepsi sahte dostlardan gitmiş. En iyisi ülkeyi ailecek ter edip, yurtdışında bir ülkeye göç etmek olsa gerek.
    Bence ikramiyeyi kullanabilen çıkmıştır.
    Instagram: mutusgarage

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mustafa Salgan kendisi hakkında "Kaybedebilme Kabiliyeti" adlı bir belgesel çekilen yoksul bir piyango hastasıydı. 1979'da 100 bin liralık ilk ikramiyesini kazandı. 1982'de yeniden 30 milyon lira tutturdu. 1984'te 15 milyon lira 1987'de ise 2 milyon lira kazandı. Belgeseli çekildiğinde ise hala ayakkabı boyacılığı yapıyordu.

Dayı naptın ya

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde 2004 model full paket bi peugeot 406 sedanı arkadan itişe çevirtip çift turbo yapmak gibi imkanları zorlayan bi hayalim vardı.. heralde gerekli mercilere basarım parayı arabamın garajdan çıkmasını beklerdim
    ig: erayender

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Dayı naptın ya

amcada zamparalık master degree olsa gerek.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dayı naptın ya
    amca harbi kombo yapmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bırakın evliliği sevgilim bile yok bütün parayı karşılıksız sevdiğim 4 tekeri olan vasıtalara yatırırım o kadar kahrımızı çekiyor yarı yolda bırakmıyor.
    Bu çıkan vatandaşlar hiç mi yatırım yapmamış ya çöp bile mi almadınız arkadaş al 5-10 tane daire bak ay sonu kira gelirine hemen parayı pavyonda clubte ezmişler parayı

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ötesi varmı?

varrrrrrrr

e60 535d & THE A45 AMG

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tahtakale de de öyle bi amca vardı elinde 2. el ceketlerle gezerdi belki buradan tanıyan da çıkar, zamanında ona da büyük ikramiye çıkmış , gazinoda eglencede kumarda parayı karısıyla falan çatır çatır 10 sene yemişler, para suyunu çekince karısıda boşamış adamı , berduş berduş dolanırdı kafayı tozutmuştu iyice.

Bende bu paranın helal olduğunu düşünmüyorum, çok hayrı da olmaz ama anlatılan hikayeler hep ömründe o paranın 1000 de 1 ini bir arada görmemiş adamlar. Onların çıldırıp kafayı yememesi çok doğal. Hali vakti yerinde ya da bir iş adamının eline geçse o parayı 100 e katlar.

Ben olsam parayı direk banka da repoya yatırırdım. Ondan gelen faizi de lüks ihtiyaçlarım için harcardım çarçur ederdim, fakire fukaraya balya balya dağıtırdım her ay. Zaten sadece aylık faizi aşağı yukarı 400 bin TL yapıyor . Zaten haram para bi de faiz yemiş üstüne ne olacak hay dan gelen huya gider
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 sinin 48 ini bankaya yatırır faizine falan dokunmadan 5 sene unuturdum. 2 milyonuylada izmirde güzel bir ev ve araba aldıktan sonra çine gider orada 2 sene dilimi geliştirir sonra gider harvard da economics okurdum. 5 sene sonra da karar verirdim neye yatırım yaparım v.s

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumdan kime çıkarsa bana bi 106 alsın rica emrediyorum

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

Dayı naptın ya
    mal amk .

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Borç harç yatırır ufak bir kısmını cebe atar geri kalanı uzun süre çekilmemek üzere vadeli hesaba koyardım. Hayatıma da hiçbirşey olmamış gibi devam ederdim.

Eray Arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana çıksa inanmam önce bilet kesin sahtedir diye incelerim bir süre

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kaç ev dükkan alırdım. Kira geliri ile biraz olsun kendime güvence sağlardım. Onun haricinde aileye giderdi baya. 2-3 senemi sadece dünyayı dolaşmaya adardım. Gittiğim yerleri doyarak, zaman kısıtlaması olmadan, o yerleri yaşayarak tecrübe etmek isterim. 50 milyon çok büyük rakam. Tehlikeli.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paraları buralarda yiyorlarya hala anlamıyorum git başka bi ülkeye yaşa orda kafana göre

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım para hesaba geçtikten 1 hafta sonra Dünya turuna çıkarım.

dur dur çıkmam herhalde o kadar yol amk ya yolda başıma bişi gelirde ölürsem parayı yiyemeden gitmem arkadaş

Sercan K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim en büyük hayalim İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce ve Rusçayı ana dilim gibi konuşmak. Dil eğitimine para yatırırdım Sonra ver elini latin amerika rusya falan filan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)