dün gazım azdı 2.880 den almadım yarın sabah alırım dedim 3.140 olmuş bu nedir ya
Bi de soğuklar başladı, 1km sonra tüpe gecen araba gittiğim yerde anca gectiÇifte vurgun sabah sabah.
ankara anadolu bulvarı PO'da hala 2.61 gösteriyordu tabelada
oy verenler sağolsun ilah oldu başımıza töbe haşa bindikçe biniyor 30 kuruş zam da bile bizim millet kuzu gibidir sıkıntı yok yola devam
YamahA Xmax 250 ABS
kış biter seçim gelir indirim yaparlar
hepimiz duyarız ''tayyip kral adam'' laflarını
biz balık hafızalı bir milletiz
Maşallah soyguna devam.. 2.91 olmuş işe gelirken batım.
Eski aracımıza 2005 yılında taktırmıştık, o zaman litre fiyatı 1,10 civarıydı vay anasını arkadaş
Ama asla durmak yok yola devam!!
Sehir ici az yaksin die lpg li palio aldim ise bak ya daha zam gelmeden bi hesap yaptim 37-40 krs yakio
Napsak bilemedim en sonunda fred cakmaktas gibi takilcaz sanirim![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
#LPGzammıGeriCekilsin
sosyal medya değerlendirilebilir
ama güzide ülkemizde millet zamlarla değil çıkarlarının peşinde dershanelerle ilgilenir
bence yakıt zamlarına karşı örgütlenmeler otomobil forumlarının görevi olmalı
sonuçta hepimizin ortak paydada birleştiği şey otomobil ve yer forum sendika kuracak halimiz yok ne de olsa![]()
cidden bu nedir ama ya bukadar bindirmede cidden olmazarabaya lpg taktırıcaktık marka araştırması yapıyordum, gerek kalmadı heralde
![]()
Verdigim vergileri insallah kurusuna kadar kanser tedavisine harcarlar, haram zikkim olsun, Colugu cocugu sakat cikar insallah..
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
kardeş zam gelmiş sen konvoy diosun
kusura bakma ama millet g.tyle güler
sorun ztn arabaya binmenin pahalı olması
ha eşşek kiralayıp konvoy yapalım diosan tmm ama o da magazinel bir olay mevzuyu basitleştirir
bence öncelikle sosyal medya kullanılmalı
ki zam hakikatten millete dokunacak bir boyuttaysa mutlaka tepki olacaktır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)