User Tag List

Sayfa 5/11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
197 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Lpg Zammı hk.

sercanavcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi insan kendinden bu kadar nefret ettirirmi yaa bu insanlarda hiçmi akıl yok nesine oy veriolar bilmiyorum o yüzde 50 yüzünden çekiyoruz biz ne çekiyosak protesto yapsak nolcak adamların bütünü yüzde 50 diger yüzde 50 100 parça anasını satim herkes baska bişe dio birlik yok

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öhhh lan 2.50'lerde lpg ararken 3 tlden de bulamıyoruz artık.

edit: bi ara 2.68 iken 11 kuruş indirim olduydu, sonra yine çaktırmadan 2.80'lere kadar çıktılar o ara hiç zam haberi duymadım.
    men dakka dukka.

ersandeniz
    Misafir
    ankara batıkent bağdat caddesi milangaz 2.43ten 2.71e çıkmış arkadaşlar
    (istanbuldakilere nispet gibi oldu ama)

srgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ee tayyip baktı lpgye dönüyo millet binmeyin ulan dedi. 30 kuruş nedir be insafsız herifler. yarın istanbula gidecektim gitmemeyi düşünüyorum. seçimler için yapılacak harcamaların kaynağını bulmuşlar.
    L4404 | you are away

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu insanlara az bile millet hala tayyıp diyor başka bişe demiyor anlamış değilim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sercanavcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi insan kendinden bu kadar nefret ettirirmi yaa bu insanlarda hiçmi akıl yok nesine oy veriolar bilmiyorum o yüzde 50 yüzünden çekiyoruz biz ne çekiyosak protesto yapsak nolcak adamların bütünü yüzde 50 diger yüzde 50 100 parça anasını satim herkes baska bişe dio birlik yok
    Nereye kadar böle gidicek insanlar borç içinde yüzüyor ama oy verenler kuru ekmek yesede yine gider ona oy atarlar

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet bencede az baksanıza sadece konusuyoruz hıc ıcraat yok daha coook bınerler boyle bır protesto yapalım dedık yapsak ne olcakkı dıye bır dunya laf soyledınız bıze mustehak bence sonucunu ndnn dusunuyoruzkı belkı ıyı olcak 3 5 kısı bır konvoy yapsak yolda gorende takılır mutlaka buyur sonucta tek bızım sorunumuz degıl bu

Silvia17
    Misafir
    Valla haberi veren arkadasa cok teşekkürler depomu onun sayesinde fullemiştim.
    Tayyip bu ülkeye atılmış olan en büyük kazıktır.Artık söylenecek söz bulamıyorum ben.Ayıp diye bişi var ama yok yani halkını düşünmeyen başbakan olmaz. o yüzden ben diyecek bişi bulamıyorum.
    Herkes kontagını 2 gün basmasa olabilecekleri düşünmenizi istiyorum.

Silvia17
    Misafir
    Alıntı metin_1989 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bencede az baksanıza sadece konusuyoruz hıc ıcraat yok daha coook bınerler boyle bır protesto yapalım dedık yapsak ne olcakkı dıye bır dunya laf soyledınız bıze mustehak bence sonucunu ndnn dusunuyoruzkı belkı ıyı olcak 3 5 kısı bır konvoy yapsak yolda gorende takılır mutlaka buyur sonucta tek bızım sorunumuz degıl bu

Konvoyla olmaz adamın ısıne gelir gene benzin gaz alıcaksın kontaga basmayacaksın herkes iett belediye hattını kullanacak bak neler oluyor

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4-5 sene sonraya planladığım bulgarıstan vatandaşlığına geçme planımı daha erkene almayı düşünüyorum artık.bu ne lan ota vergı b.ka vergı. Rahmetli dedemler memleket sevdası ugruna dönüş yapmış ama çeşke donmeselermiş dedemin kardeşinin çocukları dobriçte yaşıyor sadece cevız ağaçları var çiftcilik yapıyorlar daha yeni e270 dı aldı 14.000 leva ya yaklaşık 23.000 turk lırasına denk gelıyor düşünün çiftçisi bile mercedese bınebiliyor bulgar hukumetı cıftcı kalkınsın dıye mazottan elektrıkten vergı almadıgı gibi dekar basına 70 leva para verıyor. Biz astarı yuzunu gecıyor diye daha 1 ay önce toplam 70 dönüm şeftali bahçelerimizi sattık
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler yıllardır aynı şeyler konuşuluyor, konvoy olayınada çok meraklısınız bu arada
    Seyyar Tayyar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avm de çalışıyorum otoparklar yollar dolup taşıyor hangi kontak kapatmadan bahsediyoruz ki.karşı binada oturanlar bile arabayla geliyorlar

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam kontak kapatalım diğer %50'de gelip karşımız da aragaz yaaparak recep tayyip erdoğan diye slogan cekip pavyon kalkışı yapmazsa ben de adımı değiştiririm. Imf en çok borçlu 5 ulkeden biri ilan etmesine rağmen borcu kapadık diye mevlut okutan bir ülke de yaşıyoruz
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende kendi arabamı LPG de sürüyordum 30 krş gibi bi tüketimi oluyordu şehir içinde 2.80den aldığımda.. Ama çalıştırdığında arabayı ısıt tüpe geçsin teklemesi gidene kadar bekle tüp beyninin ısınmasını bekle onu bekle bunu bekle bunlar beni LPG den soğuttu..

4.80den 95 oktanımı alıyorum uzun yolda 30 kuruşu düşüyor şehir içnidede maksimum 40 kuruşu geçmiyor hem arabam daha sağlıklı.

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamın amacı belli yaptığı otobanları duble yolları arkadaşlarının eşlerinin dostlarının taşıma şirketlerine bırakmak.son yıllarda hiç görmediğim kadar kamyon piyasaya çıktı.adam kısaca diyorki yolu ben zenginlere yaptım parası olmayan toplu taşıma kullansın.senin ben yönetim zihniyetini seveyim.

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silvia17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konvoyla olmaz adamın ısıne gelir gene benzin gaz alıcaksın kontaga basmayacaksın herkes iett belediye hattını kullanacak bak neler oluyor
    bu bır fıkır en azından bır cabam var baskalarının neyı var burda bos konusmaktan baska? bul baska bır fıkır onu yapalım beledıye otobusune bınıceksın para vermıycenmı? yıne devlete gıdıcek ne degısıyor? bunu bır sekılde potesto etmemız gerekıyor onemlı olan ana fıkır bu konvoy yada baska bırsey degıl hee kabullenıp gecıcem dıyorsanda kusura bakma ama baskalarının hıc yapamadıgı bırseyı soyledım dıye fıkır ortaya koydum dıye dalge gecılıpp kucumsenmemen gerekıyor (bıraz agır konusmus olabılırım ama bu bızım ıcın uyanmamız ıcın sımdıden ozur dılerım )

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben konuyu görünce lpg den uzak olduğum için ufak bir zam sandım 3-5 kuruş gibi ama sağlam bindirmişler 30 kuruşmuş galiba ohannes dedim.. bildiğin 4 sene öncesi dizel fiyatlarına yaklaşıyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

highpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş şu memlekette abdullah öcalanın bile sözü dinleniyor fikri alınıyorda yedi sülalesine sövdüğümüz halde bize dönüp sormuyor siz bana niye düşmansınız diye zammı şu nedenle yaptık diye açıklamıyor bile söyle hakkatten ihtiyacı varsa ülkemizin paraya gönüllü olarak 5 liradan alalım gazı yoksa karını çocuğunu biz beslemeyelim
    high power tuning [ subaru -honda]

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Smdi gordum haberlerde hemen girdim konuya yuh 30 kurus nedir benzinli binin daha iyi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)