Bmw alırken oynanmamış araçlar almanızı tavsiye ederim.
Printable View
Bmw alırken oynanmamış araçlar almanızı tavsiye ederim.
senın bu 325i ni bende kovalıyorum aracım satılırsa alabılırım :) haberın ola elını cabuk tut bence :)
kardeşim 25 için o fiyat çok gibi, ben 10 milyar altına aynı kasa 2002 model 2000 motor 318 veriyorum düşün.
Beklemedeyim... :D
ci düşündüğüm ci değil, üstteki mesajımı da editliyorum, sorunu sıkıntısı yoksa iyi bir pazarlıkla alınabilir.
yokmu Sıkı pazarlık eden alsak su arabayı ankarada .. :D
Kardeşim almışken 25-28-30 al tadını çıkart 20 pek haz vermez ama linkteki 25 çok da hoş görünmedi bana ci daha tok ve düzgün görünüyo bu araçlardan vazgeç başka araçlara yönel bence ;)
2000 model ci çok yıpranmış duruyor, yan çıtalar vs. sonradan eklenmiş sanırım bir tuhaf olmuş.. 325i alırdım.
Allah aşkına parayı sokaktan mı buluyorsunuz hemşehrim(Yozgatlıyım :) ), 250binde 2002 325i'ye o paralar saçmalık tamamen
2 yıl önce 2 parça boyalı 2004 138binde 325i (lacivert, xenon, gri renk deri recaro+ısıtma, sunroof, 17 orj jant) ve full bakımlı orijinal arabayı 38'e alıyordum, bilen vardır belki COT55 plakaydı Coşkun Vinç'in sahiplerinin
Bu ilandaki 325i'nin edeceği 32-33 max, 320ci'nin de 35 bile vermem ben, o km'de zaten direk 5 liranı götürecekler her türlü, sahipleri hiç özenli durmuyor arabalara bakınca
Daha itinalı düşünüp acele etmeden karar ver bence :) Yazık günah paranı sokağa atma
46'yı verebilirim düşüncesindeysen bu araba çok daha hak ediyor bence o ilandakine göre :)
Connecting site...
Kazası belası yoksa ve orijinal M paketse zaten karşılaştırmaya bile gerek yok :)
He sorarsan bu da bu paraları asla etmez, bence kimse arabasını satmak istemiyor, herkes memnun, "ya tutarsa" çabasında :D
arabayı görmeden yorum yapmak belki yanlış olur ama 3.25'in ekmeği yenmiş gibi duruyor
bence ci daha diri duruyor...