inşallah buluruz formda birdane var siyah 325i ona gözümü diktim verirse eger :D
Printable View
inşallah buluruz formda birdane var siyah 325i ona gözümü diktim verirse eger :D
Hocam siz çok bitiğine binmişsiniz. Araç işi şans birazda ama kaç yıldır binenlerle hergün beraberim sadece 1 kere fan değişti e46, diğerleride sapasağlam. Alırken motoruna ve vanosuna baktırılmalı hatta vanos sağlamsa bile önlem olarak oringleri değişmeli. Otomatiğini kesinlikle önermiyorum 3 bin gider cepten. Ayrıca ilanda ki 325 o fiyata göre hem yorgun hem km si yüksek hem de bomboş. Değmez, ona vereceğim paraya 2 ay daha bekleyip 5 lira koyup cabrio alırım. İlandaki 325 le aynı donanımda 3. sahibinden orj. 90 binde topaz mavi 2 yada 3 parça lokal boyalı, sedan ve manuel olanını 40 bine sattılar burda. :)
Ben cok uyguna verdim su piyasaya bak :(
Alır almaz,
Termik
Su haznesi
Bobinler
Bobin tesisati
Sanziman yagi
Difransiyel takozu
Vb.. Degistirilmeli.
Bunlar alir almaz. Gerisini siz düşünün :)
Tek güzel yani parcasi Ankara'da bakkalda bile var ve çoğu arabaya gore parcaları cok cok ucuz.
bide bu var temız toplu duruyo arac Connecting site...
bence o paraları e46'ya verene kadar E90 320Si alın. Çok özel alettir..
Katiliyorum rakami zorlayip 320si alin, bir araba bu kadar mi guzel gorunur,
e90 si'ın neresi güzel?
Bunu muhtemelen görmüşsündür abi :D
Connecting site...
Ama bence budur;
Connecting site...
45 milyara güzel e90 320si var mı?
ilanlarda en temizi 75, boku çıkmış olanları 60. fiyatlar balon olsa bile 75 olanı 50 ye alamazsın
Zaten bmw mühendisleride gerizekalıydı sizin tabirinizle " ara motor " denilen motorları üretti. Hangi akla hizmet yok ara motor iyi değildir ara motor tutulmaz diyosunuz anlamıyorum. 320 ci ve 325 arasında kaldıysan aradaki fiyat/km/yaş kriterlerini tartarak eğer tatmin edicekse 325 çok mantıklı. Kaldıki 320 zaten ağır birde coupe o dahada ağır tatmin etmeyebilir.
vermiş oldugunuz bilgiler için çok teşekkür ederim...
işinize karısmak gibi olmasında kitap gibi 330ci ler var ilanlarda.