Doğrusunuz ama cıddı rakamlar yani
evet araç zaten galerının oğlu bınıyormus yani :D
Printable View
beyler aracın ıkıncı linki var sahibinde ağustus ayına ait :D
Connecting site...
2000 model ci de o direksiyondan olmaması lazım kazasımı var acaba ??
Eski bir 320ci kullanicisi olarak pek önermiyorum genel olarak e46 yı.Ama illaki biri seçilecekse beklentiniz performanssa mutlaka 325 seçilmeli.320 birde triptonik olunca ciddi hantal kalıyor.Tekrar soyluyorum e46 genel olarak yorucu bir araç çok düzgünü bulamadığınız sürece sizi üzecektir.
kardeşim kimse kusura bakmasın ama 325 ara motor değildir.. yanlış bilgilendirilmesin kimse.. bugün bütçesi olan bir çok kişi bile 330 a vergi ödemektense 325 tercih eder.. tabi herkesin fikri kendine saygı duyarım ama 10 küsür yaşında Coupe bir bmw ye performans ve konfor amaçlı binmek isteyenin en son düşüncesidir heralde elim de kalır mı acaba diye..
320 de eski tip motor var keza 25 'te hem dolu sayılmaz hemde insanı kendine baktırmıyor ikisini de tavsiye etmem sahiplerine ayıp olmasın ama.. 40 küsür bin lira bütçen varsa bence biraz daha sabırlı olmalısın.. naçizane tavsiyem en az 2002 model bak..
önce arabaya bakarım ciğerlimi diye sonra sürene bakarım yüreklimi diye
E46 yı önermeyen arkadaş cok bitiğine binmişdir öyle diyim sadece şöyle diyim 25 al bak keyfine gideri cok keyifli yanlaması falan gayet iyi 2003 smg sanzımanlı var öğrenmek istediğin bişey olursa yazabilirsin
325 ara motor değildir, aracın temiz olursa 2. elde de gayet kolay satılır. Bu 2 aracı bende önermiyorum, 2 ay önce konuyu açmış olsaydın çok güzel bir araç vardı yakın tanıdığımda 328ci( recaro-harman kardon-orj. xenon). Bu fiyatlar çok aşırı, araba gitsin istiyorsan makyajlı manuel 320(170 bg) ya da 325-328-330 almalısın. Bence parayı cebine koy 2 ay içinde alırsın temiz bir araç, kış geldi fiyatlarda düşer biraz.
e46 18 jantta bile kullanıcıyı çok çok yormaz, motoruda hacimliyse zevkle binilir.
Aynen 325 ara motor değildir.
323 ve 328ler ara motordur. 323ler 2500 cc m52TU B25 kodlu çift vanoslu motora sahip. 1998 ve 2000yılının 6. ayları arasında üretimleri var.
25 e ara motor diyen zihniyetle,e36 ya uzay kasa diyen aynı zihniyettir :)
Aracım 2001 orjinal 170.000 kmde iken sattım e46 nın problemli bi araç oldugunu hicbirimiz inkar edemeyiz özellikle elektronik(sesörler,bobinler,hava akış) ciddi anlamda yoruyor insanı biri bitmeden öteki başlıyor.Belli bir kilometreyi geçince iticiler vs sukoyvermeye başlıyor.
Sadece kendi bindigim araca yönelik yorum yapmadım Ankarada yaşıyorum çevremde çok fazla e46 kullanmış halihazırda kullanan insanlar var ne kadar şikayetçi olsalarda vazgeçemiyorlar.Aylık arabanız için ayırabileceğiniz ekstra bi bütce yoksa israrla önermiyorum.e46 yavaş yavaş yorulmaya başladı binen eziyor istisnaları saymazsak.
Mutlaka düzgünü vardır ama onlarında fiyatı belli.Araç otomatikse şanzuman olayıda göz ardı edilmemeli,üzebilir.
İlla e46 diyorsanızda m52 320ci triptonikten uzak durun derim.Bi süre sonra gidişi saç baş yolduruyor.
arkadaşlar hepinize yorumşarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum
kararımı 325 de kullanacam görünen ve kullananların bilgisiyle buna vardım
bütce konusundada e39 523i aracım benı gayet iyi alıştırdı sıkıntı yok yani :D
şimdi sormak istediğim su bu e46 325 in +- nelerdir
dikkat edilmesi gereken seyler veya temizini bulmak çokmu zordur...?
Sedan maalesefki boş, koltuklar recaro olmasını şart koşarım BMW'ye binicez sonuçta :D
Ci ise benim favorim. 2.2 170hp olaydı düşünmeden Ci derdim...
Recaro koltuk kesinlikle olmalı bence,sunroof aynı şekilde.Manuel olursa tadından yenmez :)
Ateşleme sistemi,iticiler,hava akışmetre,bilimum sensörler, kontrol edilmeli.Genelde yağ siklonundan kaynaklı yağ yakma problemi oluyor o kontrol edilmeli.Kilometrede çok ileri olmazsa aylık belli bi bütçe ayırarak binersiniz.Çok yakışıklı bana göre bmw nin efsane 3 serisi e46 ama öğrenci olduğum için ben altından kalkamadım :) Umarım düzgün bir araç bulursunuz.