beklersen ben sana güzel bir 2.el ayarlarım tertemiz .
zamanınde ötv indirimiyle araç alanlar ucuzamı sattıki şuan alanlar ucuza satsın. ucuz alanlar sadece ekstradan kâr edicek başka hiç birşey yok fiyatların filan düşeceğini hiç sanmıyorum. umarım düşünenler için kârlı olur.
spark cogu bayıde yok bılgınıze arkadaslar bende anlasmak ıcın almak ıcın gıttım ama dıger modeller cokta cazıp gelmıyor bana ancak spark bulunması dahılınde alınabılır kredı ıle alıcak olursanız 1.05 gibi bir faiz oranı sunuyorlar ve bence yuksek bır oran yılbası yaklasınca otomotıv fırmaları 0.80lere falan dusuyorlar bılgınıze
Toyota Forever
Fiyatlar ciddi anlamda düşmüş. Cruzeun otomatikleri sıkıntılı 2010-2011lerde çok denk gelddik yenilerde yoktur inşallah.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
elimizde çok düşük kmli 2011 model aveo var 1.4SE şu haberden önce satmayı düşünüyorduk sizce biraz daha bekleyelimmi.?
Ben fiyatların tepe taklak olacağını pek sanmıyorum.
Honda fiyatlarını sahipleri belirlemedi mi ?
Yada diğer araçları ?
Malın değerini müşteri değil sahibi belirler.
Kar eden tabiki olmaz ama 10 milyara da spark düşmez![]()
20 ye alan 13 e mi satacak ? 30 a alanlar 24 isterken..
Benim yorumum tabi.
Ben de çok düşündüm dizel aveo, gidip almıyorsam ikinci el kaygımdan değil. Geçen aylarda neden almıyorsam yine aynı sebepten chevrolet almıyorum.
Atakan senin düşündüğün gibi olduğunu zannetmiyorum. Fiyatlar kesinlikle düşer.
Ayrıca chevrolet nin bu kadar erken indirim yapma sebebi yıl sonu sıfır araç satış furyasından fazlaca yararlanmak. Stoklar 1 yıl kadar daha bitmez Avrupa'da satış rakamları düştüğü için o taraftaki (yakın yerlerdeki) stokları da buraya kaydıracaklar.
Bayii kar olayı da farklı bir durum indirim olayı tamamen chevrolettten geliyor dolayısıyla fiyatlarla ilgili olası zararlarıda firma tazmin ediyor. Captiva alacak arkadaşlar fiyat çok düşmez zaten neredeyse sıra ile satılan araçlar.
@atakan senin arabaya da bi son fiyat pm atıym dostum 50tl eksik![]()
Kanka ben birşey demiyorum millet alınıyorum sanmışta bana sorun yok zaten önceden aracı babama diye aldık ona veririm o 20 yıl biner yinede değiştirin şunu demez sen az çok biliyorsunevlat oldu sadece aveocuk. Ben kendime kızıyorum adam opel corsa alacaktı ben bunda özellik çok diye ona bunu söyledim sonra elinden aldım ***** yakında evlenicez inş... şimdi geri vericem o üzüyor beni emrivaki oldu. Yoksa yansın fabrika umrumdamı
![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Dün Ankara da 1,4 ltz cruz için metalik boya,sanruf dahil 43.5 bin TL. 1.3 Dizel SEDAN AVEO 75 lt modeli için 35.5 Bin TL fiyat aldık arkadaşlar bilginiz olsun.
bu markanın distiribütörlüklerini çekme kararı yalnız.. yan bir firma ithalata devam ederse gene eder memlekete sıfır chevroleleri sokar.. sadece resmi distiribütörü olmaz.. türkiyede zaten öyle getirilen markalar var..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
39 bine 2.el cruze aldı arkadaş şuan sıfırı 39bin böyle birşey başıma gelse heralde sinir krizi geçirirdim
Ben bu fiyatlardan sonra kimsenin alacagini sanmiyorum cok riskli bir piyasasi vardi iyice bitirmisler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)