User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
106 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Sem Tuning Ayıbı ve Terbiyesizliği

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle adamlara para kazandırmamak lazım.

battalgazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bir seferinde ies için sis farı sipariş etmiştim ürünü gönderdik dediler gelmesi gereken sürede gelmeyince aradık kargodan geri döndü vs binbir türlü yalan gönderim yapmamışlar, parayı geri yatırmalarını istedim alana kadar 50 kere aradık baya ayak kürüdüler paraya doymuşlar müşteri umurlarında değil

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiyenin gerçeği ilk kurulan eski tuning firmaları dahil müşteriye 4 5 katı fiyattan gerekli gereksiz pek çok ürün sattılar kimse kusura bakmasın yıllardır iyi öptünüz milleti son zamanlarda 3 4 yıl fiyatlar biraz normale döndü.

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracıma yay ararken sahibinden.com daki ilanlarını gördüm. En uygun rakam onlardaydi, ilan da yeniydi. Direk yerlerine gidip alayım dedim ama once bir telefonla stoğu teyit etmek icin aradım. Telefonu açtı, astra f icin eibach prokit var mı dedim. Sanki hiç satmıyormuş gibi "yok bizde" gibisinden birsey dedi tam hatırlamıyorum yanlis olmasın. Bos beles ilanları var sahibinden.comda ve en dusuk fiyatı yazmislar. Ve bu yaylar oyle 2 gunde tükenmez.
    bana da stokta yok muhabbeti çok yaptılar... bir keresinde kaliper kapağı alacaktım site üzerinden 20 TL anlaştık dükkana gittim 40 TL dedi hatırlamıyorum falan dedi almadım bende

enestezi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yaz civic 1.6 ies aracıma bunlardan eibach yay almıştım 385 liraya yaylar geldi ama yanlış geldi.yaylar 3.5 cm lik ama araba yerle bir oldu sürünüyo.aradım abi hemen yayları gönder bi bakalım yaylara dediler.hatta banada dediler aynı şeyi senin ustan yanlış takmıştır önü arkaya arkayı öne filan dedi.peki dedim benim ustaya vereceğim para nolacak dedim mırın kırın ettiler.neyse yayları söktü usta gönderdim bunlara.2-3 gün bekledim arayan yok ben aradım en sonunda naptınız yayları diye.numaralarını kontrol ettik yaylarda bi sıkıntı yok dedi.benim paramı gönder dedim.hesap numaramı aldı.ogünden sonra yaklaşık 3 ay boyunca peşlerinde koşturdular 5-6 kere daha hesap numaramı istediler.rahat bi 3 ay geçti en sonunda yatırdılar.bende çok düşündüm burda paylaşmayı ama vicdanım el vermedi.
    kısacası güvenilir değiller,biz düştük bi hataya diğer arkadaşlarımız düşmesin
    saygılar.
    VTEC

Absinthé - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de birşeyler alayım fiyatları iyi diyordum iyi oldu bu konuyu gördüğüm.
    Belong to beyond of your horizon.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam opsede opmesede suc bizde.accorda lip turkiyede yok acaba civic lipi uyarmi kesip bicmeyle diye gidip mali yerinde goreyim dedim asagi fiberlerin oldugu yere indik inmez olaydik inanamadim asagida ufacik yerde yemin ederim 20 kisi vardi.adamin tabi sagi solu oynar.6-7 sene gibi bi sure oncede alisverisimiz olmustu o zamanlar bu kadar burnu havada degildi.

erhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski mustafabey yok artik para yolluyoruz urun gec geliyor yada oyaliyorlar yolladik kirildi geri geldi vs takip no zaten vermiyorlar okursa bilir mersine gec gelen lipler ve gelmeyen ek sis fari (parada sikinti yok)

ersin55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen pazar internette en az 10 tane aynı ilan var piyasadan 50 60 lira ucuz gittim dükkana kapalıydı aradım telefonunu ağzında birşeyler var gevşek gevşek konuşuyor neyse ürünü sordum he ondanmı yok elimizde kalmadı falan filan dükkanın yanında diğer yerlere gittim ordaki arkadaş müşteri çekmek için yapıyorlar abi dedi senden öncede geldi üç beş kişi almadılar benden aldılar malzemeyi dedi.Terbiyesizlik yani iş yapıyorsun gevşek gevşek sanki ben ona muhtacım gibi dünya kadar yer var müşteri çekmeye çalışıyorsun pazar günü dükkanmı kapatılır.böyle adamlarla alışveriş yapmamak lazım

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde başıma geldi ön lip aldım 110 tl dediler ben 120 yatırdım kargo sizden olsun dedim tamam dediler neyse aradan 3 gün geçti lip gelmeyince mustafa abiyi aradım göndermedik dedi yanındaki elemanlar gönderdik dedi 4. gün lip kırılmış tekrar gönderiyoruz dediler kimi arasam beş dakika sonra ara müşteri var deyip telefonlar kapandı en sonunda 7-8 gün sonra lip elimizde olmuştu heryerde 75 tl sem tuning farkı 110 tl
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

ersin55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En başda konuyu açan kardeşime geçmiş olsun..

3 sene önce bende a5 coupe varken aracın balastları yanmışdı telefon açmışdım elinizde varmı diye sağolsunlar baya bir ilgilenmişlerdi yarım saatlerini telefonda bana ayırmışlardı ellerinde yokdu ama çok yol gösterici sohbet etmişlerdi abi şurada olabilir birde orayı ara gibisinden..

2 sene öncede corvette ledli stop getirtme niyetim vardı gene çok ilgilenmişlerdi ama fiyatta anlaşamadık son olarakda gene geçen sene gg üstünden benim sonataya pod perde sipariş vermişdim arka camlara beni telden aradılar abi bunlarda sıkıntı var hiç alma uymıycak ses yapıcak yerinden düşücek canın sıkılıcak ama istersen yollarız demişdi...
    allah razı olsun işlemi iptal edip paramı iade etmişlerdi..
    ordan kimseyide şahsen ismen yüzen tanımam etmem.. dükkanlarının yerini bile bilmem gitmişliğim yokdur..

aklımda hep pozitif bir imajı vardı o yüzden semi tunningin bunları okuyınca şaşırdım ve üzüldüm şimdi.. sanırım bu bahsedilen değişim son bir yılda olmuş..
    yaklaşık 1 sene öncede yay için aramıştım iki takım yay aldık ilgilendiler on numara hatta şuan yok diğer dükkandan getiricez felan baya iyiydi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    renault 9-11 yaylarından çok mağdur olan var .eskiden eafy yaylar vardı tükendi. bir rallici arabası için özel yaptırırken fazladan yapıp piyasaya sürmüş.kısacası aksaray yayları olmuyor .kişinin tutumuda kötü . usta ne yapsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gemsazr9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    renault 9-11 yaylarından çok mağdur olan var .eskiden eafy yaylar vardı tükendi. bir rallici arabası için özel yaptırırken fazladan yapıp piyasaya sürmüş.kısacası aksaray yayları olmuyor .kişinin tutumuda kötü . usta ne yapsın.
    Aydın abi, Aydın Güpgüpoğlu. Ziverbeyde dükkanı vardı fi tarihinde kapattı.... Ondan almıştım 3-4 parça şey...... Hatta yaşgünümde gitmiştim montaja, laf arasında bahsi geçince eafy pedal seti hediye etmişti o an........
    Okumadan imzalamam.....

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanlar cahil olduğu zaman işte 3 kuruş para kazanınca heriflerin vizyonu değişiyor.
    'Siz' diye hitap ederken buyrun derken 2 kere fiyat sorunca hemen 'Sen' demeler belden aşağı şakalar.
    Kazandırmayın beyler böyle adamlara para o zaman,bizim onlara değil onların bize ihtiyacı var.
    1 ay cebine para az girsin bak ondan sonra göreyim mike mike nasıl düzeldiğini.

RickPierOneiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu görünce yazmak istedim geçen gün sem tuning sahibinden sayfasına girdim bir lip gördüm ve o çevrede cam film işi yapan arkadaşıma lipi benim için almasını rica ettim.İlan numarasını dahi verdim çocuk dükkana gidince 45 TL yazan Lipe 60 TL demişler.İlan numarasını verince de o diğer şubemiz falan göndermişler.Böyle adamlara ekmek yedirmek yerine namuslu şerefli insanlara ekmek yedirmek benim için daha mantıklı o yüzden 60 TL'ye başka bir yerden aldım lipi...

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 senedir bilirim dükkanlarını. 10 senedirde hiç sevmem. 1 kere iş yapmak zorunda kaldım ondada zaten tahmin ettiğim gibi rezil ettiler bıraktılar.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu görünce cidden sasırdım. Kendi aracım için bi cok parca aldım ordan gecen yıl. Yay,far, stop, egzoz cart curt. ne gerekliyse. Bir cok arkadasımında ticaretinin oldugu biriydi mustafa abi. Bize hiç bizaman ses tonunu bile yükseltmedi. Yeri geldi gittik o olurmu bu olurmu kafa ütüledik olucak olana olur olmucak olana bak olmassa bile getir mal benim derdi.

Halada alış verişe devam eden arkdaslarım var. Belki sinirli anına denk geldi dicem ama. Nebilyim.
    #KGdetanirlar

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sinirli minirle olcak iş degil, esnaflık bu degil, ayrıca hata bile olsa telefonla konuşup insan bir özür diler. cok mu zor. Boyle insanlarla ticareti geçip selam alışverişinden bile uzak dururum.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mustafa denilen arkadaş kısa boylu zayıf gözlüklü olan arkadaş mı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)