Haklısınız belki sinirli anına gelmiş olabilirde o sinirini o dükkana sokmaması gerekiyor.
Herkes sinirli yani Türkiye'de sinirsiz stressiz insan var mı herkesin kafasında ayrı sorular dolanıyor.
Müşteriyi bağlamaz onun siniri müşteri geldiği zaman sinirini cebine koyucak,o adam bu işten para kazanıyor müşteriyi mutlu etmek zorunda ne olursa olsun.
Ben kendim bi dükkana girdiğim zaman benimle ilgilenen güler yüzlü bi çalışan gördüğümde hiçbişey alıcağım yoksada mutlaka ufak bişey alıyorum.
Ama aradığında tek cevaplar,ilgisiz tavırlar,asık suratlar gördüğümde hemen kaparım telefonu yada çıkarım dükkandan.
Ben de 3 tane plakalık sıparısı verdım, renklerı sarı olacak dıye belırtmeme ragmen, gonderen arkadas renk koru galıba, gelen plakalıkların bırı sarı, bırı turuncu, bırı de yesıl cıktı. Belkı o kadar onemlı degıl ama bır memnunıyetsızlık yasadım sonucta.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-spor-yay.html
Böyle bir konu var ve bugün yaptığım yoruma benzer bir yorum da 14.03.2012 de
yapmışım... Aradan geçen zaman içerisinde bir şey değişmemiş ne yazık ki ...
6-7 sene önce gayt ılgılıydıler ama son bı kc senedır bıraz doymuşluk var sanırım.
bide int.te kı fıyatlarla dukkan fıyatları hıc bırbırını tutmuyorınt. ucuz dukkana gıdınce daha pahalı.
x power var küçükçekmecede adamlar bunlar gibi deil dürüstler söledikleriyle yaptıkları birbirini tutuyor biçok doğru esnaf var iki tl fazla die almıyoruz sonra bunlarla uğraşıp paramızla rezil oluyoruz bence
Bunu benzer bi de Elif Tuning faciası var galiba camiada ?
Bu tarz konular yararlı bence... Biz varsak onlar ayakta durabilir.
Aksesuarcılar Tuningçi oldu. Çoook güzel paralar kazandırdık fibercililere, aksesuarcılara,
oto elektrikçilere. Adamlar yolun ortasında 50 TL ye cam filmi çektiriyor!
E gidip ucuz diye Aksaray da yolun ortasında filim yaptırırsan sende de bende de hata var.
(Genel olarak yazdım)...
Bunların sattığı şeylerin devri kapanmadı mı abi hala.. Bende en az 1500tl üzeri alış-veriş yapmışımdır fi tarihinde.. tee o modifiyenin modifiye olduğu zamanlarAksaray piyasası komple rezalet neredeyse.. Daha bugün oralardaydım bütün gün..
7 sene falan önce bayağı bi alışveriş yapmıştım civic için çok memnun kalmıştım.. üzücü böyle haber almak..
.
Aksaray bitmiş... Geçen hafta da ben oradaydım... CRV için cam rüzgarlığı aradım tam
1 hafta internetten... Hatta fabrikalara varana kadar. Bir tek Kolatlar elimizde var dedi...
Gidene kadar telefon ile kaç kere teyit ettirdim açın bakın taa Beylikdüzünden geleceğim
Yok efendim kesin var dediler gittim yanlış söylemişiz efendim 2007 üzeri
varmış elimizde...S...misin sabaha mı bırakırsın...
O kadar sinirlendim ki takıntı yaptım Ebay dan sipariş verdim yani !
Bari gelmişken bi bakınayım dedim... Harbi bitmiş... Doğu İskandinav ülkelerinden
alıcılar gelse de öpsek derdinde kalan 3 5 esnafta... Bi Oto uzay var o da sinek avlıyor.
Hatta kendileri diyor " Biz kendi bindiğimiz dalı kestik" diye...
Şimdi de gene kağıthanede kendini esnaf sanan bi satıcının gazabına uğradım. 5 dakika önce
GG den mesaj atıyor... Kusura bakmayın aldığınız ürün elime şimdi geçti yarın sabah vereceğim diye...
Gene sinirlendim, çünkü dün bu sabah vereceğini söylemişti... Pazartesi verilen bir sipariş bu...
Sözünde durmayan esnaf mı olur ? Bu mudur ticaret anlayışı ?
![]()
Arkadaşlar 2006 dan beri tanırım mustafa abiyi.Yıllardır ne lazım olduysa ondan aldım .Piyasaya göre uygun aldım sağolsun yardımcı da oldu kendisi.Çok ilgili davranıyorlardı fakat günümüze geldiğimde o eski esnaflığından bir özelliği kalmamış.Sanırım doygunluk seviyesine ulaşmış.
Problem yaşayan arkadaşıma geçmiş olsun.
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
Bu ortamda o kadar çok rezil esnaf varki anlatmak ile bitmez sanırım usandırdılar artık herkezi Topkapı cevizlibağ'da teknik oto san. drs tuning kazım aydemir aksesuar ile ilgili bütün işlerimle ilgilenir çok samimi ve yaratıcı bir arkadaştır fiyatlarıda piyasaya göre uygundur formdaki arkadaşlara tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla..
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
Diyeceğim sadece SemTuning değil değişen. Satıcıların tuningçileri sağılacak inek gibi
görmelerinden oluyor bütün bunlar. Bunları biz yaptık böyle
Yemişim esnaflığı da lazım değilde, çoğu insan bile değil abicim.. Selam verdim girdim neye baktın diyo..Hangi familyadan ise artık amskrm dükkanının dedim çıktım.. Eminönü'ne gidecek olsam şişli'den dolaşır giderim Aksaray'dan geçmemzamanınd 200 lira etmeyecek farları stopları 500 den sattılar.. Bizde yedik yoklukta n'yapalım
![]()
Aksaray tayfasının hepsi böyle galiba, yalanlar dolanlar.Abi kalmamış, hemen geri dönüyorum, iptal ediyorum vs. Onu bunu bilmemde şu araba eşrafında bir tane dürüst esnaf yok, alayı tuttum çakayım derdinde.
Sırf bu tip bitmek tükenmek bilmeyen adamlar yüzünden tuning işini bıraktım. Polislerinde biraz katkısı oldu tabi de esas sorun o değil. Artık saf sorun haline gelmeye başladı bu işler. Olduydu olmadıydı, olmadı bidaha yapalım,edelim, gönderelim yok hemen hallederiz yok su gün söz, kesin vs.. eeeeh.. Adam gibi esnaf sayısı şu piayasada bir elin parmağını geçmeyecek kadar kaldı.
Konuyu görmüşken ben de yazayım.
Bir iki yıl önce d1s 10000K var mı diye aradım var dediler, ki normalde piyasada 6000 üzeri pek bulunmuyordu d1slerde. Özellikle söyledim emin misiniz kontrol edin diye evet dediler.
Kalktım Acıbadem' den Aksaray' a gittim, dükkana girdim ürün yok. Var dediniz diyorum, müşteri kaçmasın diye demiştir telefonu kim açtıysa yok bizde diyorlar anlamsızca sırıtarak![]()
diyemedim ya la
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)