metal kasa bende alırım bol yedek parça lazım ben parçalarım büyük ihtimalle![]()
metal kasa bende alırım bol yedek parça lazım ben parçalarım büyük ihtimalle![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ben tanışmıştım galiba benden toshiba qosmio almıştı saçları kabarık biri ise eğer
bende uğrayım bi yanlarına ama bu v911 yok onlarda bildiğim kadarıyla
ayrıca bu v911 in v1 ve v2 versiyonu varmış renk ve pil ucu dışında ne değişmiş bilen varmı detaylı bilgi bulamadım bu link dışında
http://blog.rc-fever.com/2013/01/som...ys-v911-v1-v2/
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Gece gece beni de heves ettirdiniz ya.. Fiyatlarda uygun sonuçta 100tl ı heryere harcıyorum.. Bu v911 ler sağda solda satılan kumandasindan çıkan kabloyla sarj olanlarla aynı mıdır acaba
hayır farklı. 911 dandırık gzukur belkı ama manevra kabılıyetı hızlıdır. ucurması zordur hatta havada tutmasıama alışınca gercekten yaptıgı ahreketer zevklıdır . hızlı sarj olma ozellıgı cok guzel. bı cok kısı doğru karar vermıs sevındım
v1 le v2 nın farkını bılmıyorum ama pıyasadakı bı çoğu v2 kepli olan.
edit: metal uggrade mutlaka yapın ucus dınamıklerıde guzellesıyor ve kırımlar azalıyor .
aslında trex100un replikası bunlar genelde VADER olanlar var WL toys olarak isteniyosa yedek parca var bı cok sitede zaten sıkıntı yokbide main board'larda fark var onunda çözümü var lehim vsvs.
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Emir türkiyedeki en iyi pilotlardan biridir. Çok bilgilidir. Ama söyliim heli adamın ocağına incir ağacı diker. sürekli düşer pal i boom u cartı curtu dünya para. Uçak farklı mı değil. Helicilerin bir helisi olur bizim gibi uçakçıların 3-4. Ama heli harbi tehlikeli bizim bi abi kendi range rover sportun üzerine düşürdü ön kaput yarıldı. 7000 tl gitti. Akıllı adam modelci olmaz söyliim deli işi. Evde daha hiç uçurmadığım 3 uçak var dün gittim bi yenisini aldım. Görüp beğenip almazsan rüyana girer.
IN BOOST WE TRUST
kanki surdan bak yeride cok yakın avcılar metrobusun ordaki caminin orda hep rc icin gidiyoruz helilerede sulanıyodm
Oyuncak Hobi Modelcilik - Radio Kontrollü Model Araçlar ve GoPro Kameralar Türkiye
1881 - 193∞
yok kanka burda zaten
genel yazıyorum ben sanalpazardan bi satıcıdan alıcam yedek parçalar vs herşey 190a falan geliyobaşka bi forumdada yedek parçalar buldum onada mesaj atıcam ona göre alıcam yedek parçayı
kısacası yarın en kötü salı elimde inşallah v911ben kararımı verdim
bundan sonrada geçiceğim model gene 911 olcak ama modifiyeli olucak onlarla ilgili bilgi ediniyorum vsvs
ekleme-
daha özet geçmek gerekirse
metal gövde
fırçasız motor modifiyesi
iniş takımı modifiyesi
1sene bu şekilde kullanırım sonrası allah kerim
- K -
________
Dr.Ecu
aldım bitane 50 liraya pilli rc helikopter 3 kere vurdum bozuldu pervanesi dönmüyor napıcaz bilen varmı![]()
bide bu helikopterlerin sarj edilmesi için kablo falan cıkıyomus içinden bizden bişey cıkmadı acaba sarjımı bitmiştr diye süphe ettim içimden.ama ısıkları falan yanıyor.
bak bu makina hem ucuz hemde ilk amatörlüğünü atmak için güzel bence
sancakmodel rc model araba,uçak ve helikopterler.uzaktan kumandalı benzinli arabalar, uzaktan kumandalı benzinli helikopterler,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)