User Tag List

Sayfa 2/9 İlkİlk 1234 ... SonSon
165 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: RC Heli kullananlar/ilgilenenler ?

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    lama v4 pek beğenmedim yorumlara vs de baktım

şuan için araştırdığım markalar bunlar

art tech
    twister
    nine eagles

twister 400S
    modeli ilgimi baya çekti mesela(muhtemelen yarın oburgun alırım ben bi heli) takmış durumdayım cunku
    özellikle sim kablosu cd vs gelenler daha çok işime geliyo açıkcası hem sınırsız ucabılıcem hemde bolbolpratik yapabilcem kırmadan dökmeden.

birde bikaç yerde okudum loctite kullanın vs vidalar gevşemesin hesabı var mı böyle bişey gerçekten ? rtf olarak gelenler neticede loctite kullanılıp gelmiyomudur :S
    bütçeyi 400e çıkartcam gibi duruyo.

ciddi anlamda değişik bi hobi.

V911 araştırıcam
    - K -

________
    Dr.Ecu

coastguard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz kafanızı karıştırayım

dji phantom

Ben bu alete kafayı fena taktım üzerine go pro eklenip kayıt yapabilme ve giriş seviyesinde bile olsanız denge,gps sinyali ile şarjı bittiğinde kendi kendine geri dönmesi ,dengeli stabil bir alet olması açıkcası diğerlerini alıp yere çakarsam diye korkuyorum , bana göre bu alet biraz daha soft bir model fiyatı biraz tuzlu usa fiyatı 800 -900 tl
    şarjı 15 dk yedek pili 20-40 $ civarında

DJI PHANTOM UÇUŞ İstanbul Yeniköy Ayhan teras - YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=UoL9JPsJzJU

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    copterx 450 pro tt aldım 1 sene önce 2 kere kullandım hala duruyor dolapta öyle kullanamadım bi türlü 6 kanal biraz tecrübe istiyor ne kadar simulasyonda antrenman yapsamda heli zevklidir fakat biraz tecrübe ister birde şarjlarının 15 20 dakikayı geçmemesinden dolayı biraz hevesi kursağında bırakır

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED

doktor bu ne

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    v912-913 için varmı yapıcagınız yorum acaba *?

yarın gidip 2dukkan gezicem hiçide muhtemelen alıcam.Alırken yedek parçaları içinde gelen bir model alıp + yanına ihtiyacım olabilicek yedek parçalarıda almayı dusunuyorum.(en azından 1-2hafta boşa beklemem y.dışından)

trde evet biraz pahalı fakat 1-2$'lık parçayı 2hafta beklemektense turkıyeden geçiçi süreliğine 1kere fazla ödeyip kenarda bulundurmak daha mantıklı geldi.
    - K -

________
    Dr.Ecu

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drift heli var 4 kanal mini baslangic icin iyidir.cift pervaneli.ardindan tek pervane 4 yada 6 kanalla devam edersin.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    v912-913 için varmı yapıcagınız yorum acaba *?

yarın gidip 2dukkan gezicem hiçide muhtemelen alıcam.Alırken yedek parçaları içinde gelen bir model alıp + yanına ihtiyacım olabilicek yedek parçalarıda almayı dusunuyorum.(en azından 1-2hafta boşa beklemem y.dışından)

trde evet biraz pahalı fakat 1-2$'lık parçayı 2hafta beklemektense turkıyeden geçiçi süreliğine 1kere fazla ödeyip kenarda bulundurmak daha mantıklı geldi.
    nerden alcan bende istiyorumda parçalarım diye çekiniyorum hep

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerden alcan bende istiyorumda parçalarım diye çekiniyorum hep
    sancakmodel veya rc satan biyerlerden alcam kanka ya bilmiyorum valla.

ydısında daha ucuz(ebay alibaba ) bla bla ama denemeden vs yapmadan biriyle konusmadan almak istemiyorum

v911 için guzel yorumlarda var kötüde ama iyi yorumlar genelde %80
    v913 eledim direk zaten
    v912 araştırıyorum şuanda ama 911 alıp yanına ek upgrade+yedek parça almayıda dusunmuyo degılım.Hem alısana kdar kırar parcalar toplarım hemde acemiliği ufak bi modelde atın dıyolar genelde.(hafif olunca kırmak dahazormus) agır olunca evde bile parçalamak mumkunmus vsvs
    halen daha araştırıyorum
    - K -

________
    Dr.Ecu

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sancak model eminönü şubesi ise aman bulaşmayın derim. Tamam eyvallah kaliteli ama bir insanda malının hatasını kabullenmek hiç olmaz mı ? Güler yüz olmaz mı ? Beton gibi be herifi koymuşlar allahın selamını bile almayan enteresan birisi bakırköy incirlideki topmodels iyidir bu konuda. Uzun süredir ilgileniyorum bende rc heli ile, şimdiki hedefim 1.500-2000 tl lik büyük heliye gopro takıp zevk yapmak survivor vb. Bir sürü program çekimlerini bununla yapıyor size önerebileceğim marka walkera olabilir. Başlangıç için gyroscope özellikli olursa daha kolayınıza gelir
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Onu-RR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sancak model eminönü şubesi ise aman bulaşmayın derim. Tamam eyvallah kaliteli ama bir insanda malının hatasını kabullenmek hiç olmaz mı ? Güler yüz olmaz mı ? Beton gibi be herifi koymuşlar allahın selamını bile almayan enteresan birisi bakırköy incirlideki topmodels iyidir bu konuda. Uzun süredir ilgileniyorum bende rc heli ile, şimdiki hedefim 1.500-2000 tl lik büyük heliye gopro takıp zevk yapmak survivor vb. Bir sürü program çekimlerini bununla yapıyor size önerebileceğim marka walkera olabilir. Başlangıç için gyroscope özellikli olursa daha kolayınıza gelir
    zaten genel baktıgım tum modeller gyro'lu 6kanal beni bozar hayatımda hiç ucurmadım cunku+ olarak ilk havada tutmayı ogrenıp vs sonra outdoor dusunuyorum.

sancak modeli madem öyle eleyelim
    sanal pazarda v911 satan bisürü yer var.ben aslında 911 almayı kafaya koydum şuanda fakat 912 için cok fazla yorum bulamadım.

911 alırsam metal govde aksamını direk almayı dusunuyorum zaten yedekte durması açısından.bkoydeki yeri bılıyorum 1317318947197defa gecmısımdır onunden ama gıdıpte 1kez dahi girmedim büyükkayıp

yüksek modellere ilgin var gibi duruyo madem 1-2liralardan bahsediyoruz 4kanal tavsiyen nedir ? 911-12 ?

walkera model ?
    - K -

________
    Dr.Ecu

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lama v4 gayet başarılı modeldir başlangıca göre oldukça stabil ve hareket tepkileri servoları hızlıdır tavsiye ederim parçasıda boldur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten genel baktıgım tum modeller gyro'lu 6kanal beni bozar hayatımda hiç ucurmadım cunku+ olarak ilk havada tutmayı ogrenıp vs sonra outdoor dusunuyorum.

sancak modeli madem öyle eleyelim
    sanal pazarda v911 satan bisürü yer var.ben aslında 911 almayı kafaya koydum şuanda fakat 912 için cok fazla yorum bulamadım.

911 alırsam metal govde aksamını direk almayı dusunuyorum zaten yedekte durması açısından.bkoydeki yeri bılıyorum 1317318947197defa gecmısımdır onunden ama gıdıpte 1kez dahi girmedim büyükkayıp

yüksek modellere ilgin var gibi duruyo madem 1-2liralardan bahsediyoruz 4kanal tavsiyen nedir ? 911-12 ?

walkera model ?
    Ben şöyle yorum yapayım; 911 küçük 912 biraz daha kalıplıdır bu da demek oluyo ki 912'yi daha rahat kontrol edersin çünkü 911'e nazaran daha az salıntı yapar. Şunuda ekliyim, hacim ve boyut ne kadar büyürse kontrolde o kadar kolaylaşır, ben 912'yi öneririm. Ben bu hobiye ilk başladığımda 2 günde bir pervane alıyodum veya servisine bırakıyodum eminönünde bol bol üşenmeden pervane ve ufak tornavidalar alın. Walkera'ya gelince o da bir marka ama zevkler ve renkler tartışılmaz. Başlangıç olarak esky lama v4'te önerebilirim boyutu 30-40 cm arasıdır stabilize kontrolüde iyidir, karar sizin
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Onu-RR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben şöyle yorum yapayım; 911 küçük 912 biraz daha kalıplıdır bu da demek oluyo ki 912'yi daha rahat kontrol edersin çünkü 911'e nazaran daha az salıntı yapar. Şunuda ekliyim, hacim ve boyut ne kadar büyürse kontrolde o kadar kolaylaşır, ben 912'yi öneririm. Ben bu hobiye ilk başladığımda 2 günde bir pervane alıyodum veya servisine bırakıyodum eminönünde bol bol üşenmeden pervane ve ufak tornavidalar alın. Walkera'ya gelince o da bir marka ama zevkler ve renkler tartışılmaz. Başlangıç olarak esky lama v4'te önerebilirim boyutu 30-40 cm arasıdır stabilize kontrolüde iyidir, karar sizin
    912yi araştırıyorum fakat şöyle bir sıkıntı mevcut yabancı forumda okudum - olarak en buyuk ozellıgı manevra kbiliyetinin yetersizliği ben 911 almayı dusunuyorum acıkcası ciddi ciddi

küçük boyutu sorun değil direk upgrade yapıcam zaten metal olarak vs.
    + 912'ye ısınamadım bilmiyorum.912 kullanmadan 922ye geçiş yapabilirim diy düşünüyrum 911 sonrası..başlangıç için 911 daha ideal gözüküyo
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    912yi araştırıyorum fakat şöyle bir sıkıntı mevcut yabancı forumda okudum - olarak en buyuk ozellıgı manevra kbiliyetinin yetersizliği ben 911 almayı dusunuyorum acıkcası ciddi ciddi

küçük boyutu sorun değil direk upgrade yapıcam zaten metal olarak vs.
    + 912'ye ısınamadım bilmiyorum.912 kullanmadan 922ye geçiş yapabilirim diy düşünüyrum 911 sonrası..başlangıç için 911 daha ideal gözüküyo
    Bazı noktalarda sinyal alamayıp manevra şaşırması yaptığı doğrudur. Metal upgrade yapıcağınızı belki önceki sayfalarda da söylemişsinizdir de benim gözümden kaçmış olabilir. Upgrade olucaksa 911 almanızda bi sorun yok o zaman. Hayırlı olsun ve dediğim gibi BOLCA PERVANE
    .

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç düşünmeden gelince bundan bir tane alın.

https://thkmodelucak.com/store/produ...s#.UqzPO5H5g8M
    Ali Can Calis

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    911 benimde kafama yattı

http://www.n11.com/v911-4-kanal-prof...pter-P13486457

burda yedek pervanede varmış fiyatı nasıl ?

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    911 benimde kafama yattı

http://www.n11.com/v911-4-kanal-prof...pter-P13486457

burda yedek pervanede varmış fiyatı nasıl ?
    benim gönderdiğim linkteki ürünle aynı ürün.

kesinlikle tavsiye ederim.
    Ali Can Calis

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    v911 alıyorum konu sayesinde Daha önce 2-3 kanallı helilerim oldu, özlemişim kullanmayı
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    onur gittigidiyor
    sanalpazar 90.xx fiyata kargo dahil var kanka 115tl verme hiç boşa.

sahibindende de 35tlye metal upgrade buldum vssvs.

whtsaptan yazarım yarın kullanıcıyla mesajlasıcam ya yarın odeme yapıcam ptesi yollamasını isticem yada ptesi sıparısı gecicem aynıgun gelırse gelir gelmess salı elimde olmasını isticem ama 115lira verme

911 almaya karar verdim ben kısacası.

yarın yazarım detayları.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)