Bu v911 in yedek parçalarını hangi siteler satıyor ?
Bu v911 in yedek parçalarını hangi siteler satıyor ?
OEM+
Yok erel öyle bişey düşünmüyorum 911 iyidir
faydalı olabilicek birkaç link paylaşıyım bu arada almayı düşünen-alanlar var ise.
Canopy+ana pal+kuyruk pal'i - 35TL
V911 YEDEK PARÇA - Canopy SET GittiGidiyor'da 99020762
Upgrade set(metal) + paddle flybar(trex100'ünki sanıyorum) 45TL
Connecting site...
Bu da genel olarak size kalmış,sanal pazar kodları(şirket adları ile birlikte)
Sancak Model
baglantı elemanı 6TL 12316808
kuyruk motor 12 TL 12316816
tail boom set(kuyruk uzun) 12 TL 12316819
şarj aleti 11 TL 12316821
HIZLIBURDA
flybar 17.5 TL 11033980 -------- 15TL 8172221
kuyruk motoru 20 TL 9306195
baglantı elemanı 12.5 TL 8191990
rotor dişli 12.5 TL 8191948
ana pervane 12.5 TL 8172256
iniş takımı 12.5 TL 8191981
rotor dişli kilidi 10 TL 8192022
kuyruk sadece flap 10 TL 8191970
cVg shop
flaybar 10.90 TL10864398
baglantı seti 5.5 TL 8282586
ana pervane 8.5 TL 8282564
pil 120mah 17.4 TL 8282360
kuyruk flap 5.5 TL 8282555
bu arada ydışı fiyatları tr göre %50den daha uygun kimi parçada kimisinde aynı,fakat ortalama 1ay teslim süresi var.Olurda kırım yaşarsanız 1ay parça bekliceksiniz kısacası.O yüzden ben tr'den ilk başta yedek parça kenara koyup daha sonra 1er takım daha ydışından sipariş etmeyi düşünüyorum tercih size kalmış
- K -
________
Dr.Ecu
vardı benimde bayağıda acemiliğimi atmıştım,dışarıda da kullanıyordum çok zevkli gerçekten.
birgün işten geldiğimde avize ve helikopteri parçalanmış olarak bulduğumdan beri bıraktım.
oğlum ağlıyor diye anneannesi eline tutuşturmuş meğer![]()
multikopter kullanıyorum ilgilenenler olursa bilgi alışverişi yapalım dji phantom kullanıyorum yaza doğru TurkUV hexa naza v2 alıcaz multikopterciler varsa yazışalım![]()
DJI Phantom aldım 15 gün önce. 1 kere şarj ettim pilini. Sadece evde uçurdum oda 2 dk kadar. Satıyorum.Yarın ilan açıcam.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
geldimi sercan seninki ?
ben beklemedeyim halen
yedek parça hiçbirşey sipariş geçmedim forumdan cevap bekliyorum halaolmadı bitane bnf alıcam yanına yedek olsun diye + metal upgrade(belki)
- K -
________
Dr.Ecu
çok şükür yedek parça olayınıda hallettim : )
beklemek kaldı geriye sadece bana
gelsin fotoları paylaşırım herşeyin![]()
- K -
________
Dr.Ecu
bu arada heliteknikte 75liraya satılık sıfır gibi v911 var almayı düşünenlere bilgi veriyim dedim : )
+ güzel bi forum(üye oldum)
birsürü konu var zaten v911 ile ilgili(hepsini okuyun tavsiyem)
vsvs
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Konuyu görmez olaydim. Bende aldim v911 yurt dışından. Grlmesii bekliyorum sabirsizlikla. Bi slash im vardi buda ona kardes oldu
v911 gelmiş kargo şubesine, akşama ilk uçuşu yaparım![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Flycam ile İstanbul Görüntüleri - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
Team BlackSheep Online Store - Premium FPV components and solutions
işin sonu heralde
edit: yanlız kullandıkları flycam değil video da öyle yazılmış
Hangi site+ ne kadara geldi ? Yedekte alsaydınız madem öyle hepsi1 gelirdi.
Varmı yorum nasıl
benimde aksaklık oldu sanalpazarda ödemeyi yaptım ellerinde kalmamış yarın yollicaklar inşallahyedek parça olayınıda şöyle özetliyim
;
3 kuyruk motoru
4 kuyruk borusu
3 kuyruk motor yuvası
1 kanopi
2 rotor link takımı
1 stabilize
4 takım ana pal
4 ana motor
5 150mA pil
6 iniş takımı
2 kuyruk pervanesi
1 ana dişli
2 flybar
+ kutu içindende
2x 3,7v 120 mah Lİ-POLİMER ŞARJLI PİL
1x kuyru pervane
2x anapal (pervane)
kısacası allah izin verirse kırım yaşarsam baya yedeğim olmuş olca kısa özetsadece kargo beklemek çok sıkıcı o kadar
Anu yorum yap yahu foto koy bişey yap![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Şöyle yorum yapıyım, 3 kanallı helikopteri burnuma kondurabiliyorken bunda ilk uçuşumda çok sağlam bir yerime vurdu, kıvrandırdıAlışana kadar zor, korkuyor insan. 2 ve 3 kanallılar gibi dengesini kendisi sağlamıyor, ufacık bir tepkide alıp başını gidiyor. Havaya yükselme ve sağa sola dönmesine alışmak kolay ama ön-arka sağ sol yatması zorluyor insanı. Kumandayı çok hassas kullanmak gerekiyor, küçük helikopter olduğundan tepkiler ani ve hızlı, insanı telaş yapmaya zorluyor. Kontrolü bırakmazsan bir şey olmaz ama telaş yaparsan ilk gün bir yeri kırılır gibi. 15-20 dk sonra havada gezdirecek kadar alışabildim. Önceki helikopterleri düşünerek bana parça gerekmez diyordum ama gerekecek sanırım, sipariş versem iyi olur
Defalarca havada yakaladım bir yere vurmadan önce, daha yere çakılmadı ama 2-3 kez pervanesi duvara sürttü.
En güzel yanı jiroskop sayesinde kumandayı hassas ayarladıktan sonra kenara koy, süzülmesini izle, etrafında dolaşHatta kumanda ayarlarından kendi kendine daire çizecek şekilde ayarlayabiliyorsun. En çok o hoşuma gitti, alıştıktan sonra sabit tutması da kolay. En iyi uçuş başlangıcı bana göre havada elden bırakmak ama gücü ona göre ayarlamak lazım. Yerden havalanırken çok savruluyor. Şarjı başlangıçta zorlamama rağmen 5 dk kadar gidiyor ama tabi duraklamalar da var. Sakin kullanımda aralıksız 5-6 dk kullananlar var.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)