Hahaha bütün forum kafayi yedimillet konu acilsin diye bekliyomus resmen
Şunuda paylaşayım.
http://www.techturkey.com/forum/off-...i-phantom.html
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
buda benim phantom carbon pervaneli ve gopro hero3
resim yükle
Aklında olsun biyere vurcagını hıssettıgınde direk gazı kes,havada vs yakalamaya çalışma hiç+ olarak pallerin altındaki + olan parçadaki kollar var servoya bağlı onların 2sininde uzunluğu eşit olsun bide servolar yere 90derece paralel olsun rahat edersin
o kumanda üstündeki ayarlarda daire çizmek için değil bu arada
olduda trim ayarlarında sıkıntı varsa sabitlemek için
4günde bu kdr öğrenebildim
bi gelse öptüğümün helisi rahat edicem
hahaa vallahi aynen öyle oldu resmen![]()
- K -
________
Dr.Ecu
bende 100 tl lik var bi tane aldım 3 kere havandırdım 4.de yere düştü kanadı hafif yamuldu gibi ama iş görür bi boş günümde gezdirir video çekerim![]()
Kumandadaki hassas ayarların denge için olduğunu biliyorum hatta yapmadan sabit durmuyor havada. Ama farklı amaçlarla kullanmak güzel oluyorHavada öyle kendi kendine uçarken izlemesi çok zevkli. Çarpacağı zaman da gazı kesiyorum ama onun bile kurtarmayacağı anlar oluyor, kaleci gibi helikoptere uçuyorsun, gelince anlarsın
![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Bi gelse anlicam uyuz oldum saticiya stok durumunda var gozukuodu yatrdim parayi uc gundur bekliorum bugun sisteme virermis yollanmis kargo dedi.yedek parcalarimda trabzondan yola cikti bakalim n zmn gelcek tahmini 20si diye yazdi y.ici kargo
- K -
________
Dr.Ecu
Bu da benim biraderin helikopteri. T-rex 600 epc
merak edenler için .. izleyin derim
Daha ciddi bir uçuş deneyimi için T-REX 100X Helikopter - YouTube
geldi heli tam çözdüm derken![]()
ulan o kadar okudum ettim vs arka motorun çıktığını hassas oldugunu sıcak silikon gerektiğini biliyorumelektrikçiye gitmeyim dedim hover yaparken kumandayı bıraktım(ayar kingiz ya)
bianda vurunca arka motor kapağı çıktı
sonrası ***** sıcak bir koku
allahtan yarın yedek parçalarım geliyo
bir lehimle halledicem morali bozmadım o yüzden
yalnız heli aşırı zevkli : ) hover tutmayı çözmem 6pil'imi aldıhele ilk 2 pil tahmini 3dk'da falan bitmiştir
sonra swash plate'e ayar yapınca çözdüm olayı ama basiretsizlik işte gittiya la arka motor
![]()
yarın videolarla burdayım
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
euheuehue la olm ozaman benimde kesin bi kamyon parça almam lazım yanına![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)