valla cem ustanın gibi yapamayız zorda eg k20 isteklerimi karşılarmı orasını tam bilemiyorum işte stage 2+ çuprayı güzelce ayırabilcek bir araç beklentısı ıcerısındeyım
yok be kanka ıesden cacık olmaz beklentım cok farklı
maliyetleri aynı olduktan sonra işte abi bende aradayım turbo bir vtec daha güçlü olucaktır sen kesınlıkle b16 turbomu dıyorsun
aynen typarı zaten yenı sattım fazla olmadı daha önceden sedan vtec imde vardı ikisinede bindim tadını aldık atmosferıkde az cok bir turbo iyi gider gibi sanki
sedan vti üstüne k20 cok iyi olur ama hem bütçe olarak zorlar benı hemde istediğim güçlerde olmucak yıne araba yapıyosam eger otobana çıktığımda herkes saga sola çekilsin her önüne gelenle denemelik zaten bir araba ypmak istemiyorum deneme yapcak adam az olsn öz olsun
crx üstüne k20 olabilir gibi ama üst süratler sıkıntı olcakmalum k20 6 ileri ve 5.vites kesici 240 kmler bu süratler bizi bariyerle akraba yapmasın![]()
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Kesinlikle B16 turbo
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
kendin için yapıcaksan turbo B gazlıyım roll yapıyım eğleniyim diyorsan K![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
egb18c turbo kesinlikle sc6262 li 1 bar günlük kullanımda çok zevkli olur
SONGÜR PERFORMANCE GAREGE
MAPPED BY US GARAGE
Turbo araba ayrı bi zevktir tabikide ama bizim insanlarımız turbo yapmaktan ciddi bi şekillde korkuyo stock motora gelişi gzel bi turbo seçip limit yürüyolar sonra suc turbo yapılıp kırıldı oluyo valla ben d-16 turbo yaptm çokta memnunum hem gündelik hayatımda hemde sürat yapmak istediğm zaman beni üzmüyoo
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)