User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
147 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Kia pro ceed gt alınırmı ?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Hothatch normalde kompak sınıf araçları barındırır içerisinde temel olarak, bknz. MK1 - MK2 - MK3 Golf GTi (ki bu hothatch kavramını ortaya çıkaran araçtır) B değil C sınıfı bir araçtır. Fakat günümüz şartlarında boyutlar çok büyüdüğü için bu kavram B sınıfına kaymış durumda halk arasında. Ama asıl olan Megane RS, Focus RS, Golf R, Leon Cupra, TypeR gibi arabalar gerçek hothatch neslinin devamıdır, B sınıfından olsa olsa mini-hothatch olur ki supermini grubuna dahil olan Cooper GP ikisine de dahil değildir bana kalırsa. Ama illa bir sınıfa sokmak istenirse Polo GTi ın yanında yer alır.

Gelelim 1.6t 205hp muhabbetine.. Merthan'ın yanlış olduğunu düşündüğüm bir nokta var, Kia bu araba ile VW Opel vs nin hothatch olarak adlandırdığımız modellerine direk olarak kafa tutmuyor, öyle olacak olsa gider Genesisteki motoru koyar güzel bi kilit takar alayına yardırırlardı.. Ayrıca kıyasladığı modeller fiyat olarak şuan için x2 durum söz konusu. Bu araba aile işi Astra, Golf parasına Recaro koltuklu, nispeten 1.6t Astra veya 1.4 140hp Tsi a oranla bariz hızlı olan, aynı zamanda onlardan ucuz olan piyasada alternatif niteliği taşıyan bence fiyatına göre benim gibi hayatı "roll" olmayan, keyfine alttan doldur boşalt yapan, yeri gelince oynayan, aracını gündelik kullanan, donanım ve konforu bir arada isteyen insanlar için yapılmış.

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hothatch normalde kompak sınıf araçları barındırır içerisinde temel olarak, bknz. MK1 - MK2 - MK3 Golf GTi (ki bu hothatch kavramını ortaya çıkaran araçtır) B değil C sınıfı bir araçtır. Fakat günümüz şartlarında boyutlar çok büyüdüğü için bu kavram B sınıfına kaymış durumda halk arasında. Ama asıl olan Megane RS, Focus RS, Golf R, Leon Cupra, TypeR gibi arabalar gerçek hothatch neslinin devamıdır, B sınıfından olsa olsa mini-hothatch olur ki supermini grubuna dahil olan Cooper GP ikisine de dahil değildir bana kalırsa. Ama illa bir sınıfa sokmak istenirse Polo GTi ın yanında yer alır.

Gelelim 1.6t 205hp muhabbetine.. Merthan'ın yanlış olduğunu düşündüğüm bir nokta var, Kia bu araba ile VW Opel vs nin hothatch olarak adlandırdığımız modellerine direk olarak kafa tutmuyor, öyle olacak olsa gider Genesisteki motoru koyar güzel bi kilit takar alayına yardırırlardı.. Ayrıca kıyasladığı modeller fiyat olarak şuan için x2 durum söz konusu. Bu araba aile işi Astra, Golf parasına Recaro koltuklu, nispeten 1.6t Astra veya 1.4 140hp Tsi a oranla bariz hızlı olan, aynı zamanda onlardan ucuz olan piyasada alternatif niteliği taşıyan bence fiyatına göre benim gibi hayatı "roll" olmayan, keyfine alttan doldur boşalt yapan, yeri gelince oynayan, aracını gündelik kullanan, donanım ve konforu bir arada isteyen insanlar için yapılmış.
    Yok Levent ben demedim onu diğer arkadaş söyledi Ben Golf,Megane vs gibi araçlara kafa tutuyor demedim,dedimki Polo,İbiza,Corsa,208 gibi arabaları almak daha mantıklı hem fiyat,hem performans açısından. Arkadaş dediki bu araç Golf sınıfı araçların segmentinde dedi bende eğer öyleyse arada dağlar kadar fark var dedim
    Gözüme biraz yavaş geldi açıkcası mevcut yapılan motorları göz önüne alarak konuşuyorum. He şuda var,1.6 205 hp araç için hızlanması çok iyi değil,ağırlık söz konusu diye düşünüyorum.

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında aracın motoru cok ıyı yazılım egzoz boost açma ufak tefek kıprasmalarla çok guzel performans değerleri yakalayabılır. bu arac yurumuyosa ağırlıktan yürümuyordur ve bi turlü uzak doğuluların beceremediği şanzıman yuzundendır bence. tasarım şahane. motor performansıda ole ama olay yola çıkınca bozuluyo. güç var ama aktarma elemanları ve ağırlık buna engel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok Levent ben demedim onu diğer arkadaş söyledi Ben Golf,Megane vs gibi araçlara kafa tutuyor demedim,dedimki Polo,İbiza,Corsa,208 gibi arabaları almak daha mantıklı hem fiyat,hem performans açısından. Arkadaş dediki bu araç Golf sınıfı araçların segmentinde dedi bende eğer öyleyse arada dağlar kadar fark var dedim
    Gözüme biraz yavaş geldi açıkcası mevcut yapılan motorları göz önüne alarak konuşuyorum. He şuda var,1.6 205 hp araç için hızlanması çok iyi değil,ağırlık söz konusu diye düşünüyorum.
    frekanslar karışmış orda sorry Polo veya ibiza almam mümkünse duran bişey olsun o da o seçenekler içinde tek seçeneğe düşürüyor otm. olarak Corsa Ring Edition

Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında aracın motoru cok ıyı yazılım egzoz boost açma ufak tefek kıprasmalarla çok guzel performans değerleri yakalayabılır. bu arac yurumuyosa ağırlıktan yürümuyordur ve bi turlü uzak doğuluların beceremediği şanzıman yuzundendır bence. tasarım şahane. motor performansıda ole ama olay yola çıkınca bozuluyo. güç var ama aktarma elemanları ve ağırlık buna engel
    temel sebep ağırlık bu araçta, hatırladığım kadarıyla 1500kg a yakındı..

ancak aynı motorun turbosuz versiyonu olan 1.6 gdi manuel vitesli i30 yada ceede binip kullanmanızı öneririm cidden, bildiğimiz şaka makinesi çünkü ağırlık ve güç oranına göre gidişi beni şaşırtmıştı 1.6t de iyi ellerde güzel işler çıkarır düşüncesindeyim açıkçası..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kia'nın rakibi Astra,Golf,Megane tamam peki o zaman şunu sorayım,hangisinden hızlı?
    Hangisinden kaliteli? Kısacası hangisinden iyi?
    Kendi segmenti bu ise zaten hiçbir şansı yok,böyle bir motorla bu segmentte napabilir ki? Rakipleri önden çekerde tarih yazacak seviyelere gelirken Ceed GT'de 1.6 205 hp motor var?

Madem bu kendi segmenti,bi düşük segmentinden de yavaş. Sizin dediğiniz teknik detaylara bakıyorsanız bu kadar bende size o tarz bi soru sormak isterim
    Bu aracı almak için bana tek 1 tane sebep söylermisiniz?
    bindinmi / gidip incelendinmi /kullandınmı en başta

eski sephia / accent kafası detected

bu konuyu renault cok güzel aştı eski spring broadway den nerelere geldiler ama ııh yok kore neymiş

yolda sürekli herkes ucup kacıyomus hissiyat var galiba karamülsel sepeti gibimi duruyo uzaktan 204 beygir

neden istedin madem benzer tiipli sciroccodan yola cıkarak salak saçma sticklerlı araca para vericegme bin kat daha şekli semali sıfatı düzgün dikkat cekecek kafanı her cevirdiginde göremeyecegin bir araçın olacagı için

Fabia vrs ve proceed Gt - YouTube

BORKED

Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    frekanslar karışmış orda sorry Polo veya ibiza almam mümkünse duran bişey olsun o da o seçenekler içinde tek seçeneğe düşürüyor otm. olarak Corsa Ring Edition

temel sebep ağırlık bu araçta, hatırladığım kadarıyla 1500kg a yakındı..

ancak aynı motorun turbosuz versiyonu olan 1.6 gdi manuel vitesli i30 yada ceede binip kullanmanızı öneririm cidden, bildiğimiz şaka makinesi çünkü ağırlık ve güç oranına göre gidişi beni şaşırtmıştı 1.6t de iyi ellerde güzel işler çıkarır düşüncesindeyim açıkçası..
    kanki benim kilom 1400(+/-20) gt içiin tam hatırlamıyorm ama o jantlar donanım (kafadan 18 jantı cam tavanı) vs.ile imkanı yok 1500(+/-30) den aşagı
    olmasının ve bunlara ragmen 7.7 fabrika verisi var 0-100 için
    1881 - 193

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kıa bugun var yarın yok aynı chevrolet gibi bigun bana eyvallah derse verimsiz 2.0lt motoruyla evladının evladına büyük baba mirası olarak saklarsın. F1 de hic kia gordunmu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kıa bugun var yarın yok aynı chevrolet gibi bigun bana eyvallah derse verimsiz 2.0lt motoruyla evladının evladına büyük baba mirası olarak saklarsın. F1 de hic kia gordunmu?
    Motor 1.6 öncelikle, kore grubu Japonların 90 lı yıllardaki çıkışını gayet güzel yakaladılar şuanda daewoo ile kıyaslamamak gerekli diyorum, adamlar 90 larda girdiler 2000 lerde gm bünyesine geçtiler derken avrupadan çekiliyolar dünyadan değil yine onu da hatırlatmak lazım.. Koreliler ise 80 ler sonu 90 lar başından beri kat ettikleri yola bakalım..

Ayrıca Reno.. Başka bi konuda da yazmıştım, İzmir Ermat, Cem, Şafak plazalar dayımın dünürleri olur ki damat bile Renonun ömrü 3 yıl der, garanti bitmeden elden çıkarmalı der.. Koreliler neye güvenerek 5 yıl garanti veriyorlar peki? Ben daha başka bir şey demiyorum

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tarzına oranla sunduğu fiyat ekonomi çıtası yüksek kia zaten bence bunu ön görmüş amacı millet yardırsın gazlasın yarış arabası yapalım olmamış bu benim fikrim..

ben fazla detaya inmek istemedim ama motor koymak istese hyundai o araca kral motoru koyardı.. ama amaçları o değil belliki adamlar ticari düşünüyorlar üç beş kişiye satalım elit bir araç yapalım derdinde değiller..

herkesde rolla çıkıp sabah akşam gazlamıyor.. adamlar güzel tarz bir tasarım yapmışlar zaten aracın tasarımcısı peter schreyer...

o kimdir derseniz netten bir araştırın derim..
    audi yi audi yapan tasarımcı bugün audinin kemikleşmiş tasarımını yapan adam..
    vw de pek çok araca imza atmış yada fikiri alınmış adam bentleyde buna dahil onunda tasarım aşamasında ekipde dahil olmuş yol göstermiş keza porschedede çalışmış..

bu adam şu anda kia da ve bütün yeni nesil hyundai ve kiaların tasarımı bu adamın kaleminden çıkıyor..

neyse bunları es geçersek arkadaşlarında dediği gibi

260 ı görüp 100 km de bir depo benzin yakmakmı yoksa güzel makul hatta akranlarına oranla ucuz sayılabilicek bir fiyatla güzel tarz tasarımlı kendinden body kitli jantlı drl li recaro koltuklu bir sürü aksesuarı donanımı oyuncağı olan araçla bir depo dizel ile 1000 km gitmek mi ..

Benim şahsi fikrim kia bunu ön görmüş spor araç sevip arada nadir gazlayan onun dışında bol yol yapan o spor keyfini ruhunu ekonomi ile yaşıycak bir araç yapmış...

buda yeni bir şey değil hyundai grubunun karakteristiğinde olan bir şey misal hyundai coupe yada scoupe fxcoupe onlarda böyleydi görüntü içi on numara ama motor safi ekonomi )
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şu bilgileri bir tazeliyelim kia hyundaininki kendi markası..

hyundai çekiyoruz derse avrupadan kia yı o başka.. ama kia türkiyede 90 lıların başından beri var.. arkasındada hyundai varken hiç bir şey olmaz kia ya kia zarar etse gene araç üretir..

hyundai dediğimiz firma devasal bir firma ve en ufak hacimli şirketi hyundai motors.. yani en ufak gelirli şirketi.. bu gün şu anda yapılan 3.köprüyü yapan firmada hyundai.. adamlar gemi çelik yapı elektronik olmadıkları sektör yok..

yani kısaca kia ya hiç bir şey olmaz..

chevrole ile falan hiç kıyaslamayın Gm in yanlış politikaları yüzünden opel bile kapana bilir opelki belçikadaki fabrikasını kapatmışdı zaten bochum'daki fabrikasınıda 2016 da kapatma kararı aldıki bochum için opelin kalesi denirdi.. komple şehir o fabrika sayesinde ayakdaydı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu bilgileri bir tazeliyelim kia hyundaininki kendi markası..

hyundai çekiyoruz derse avrupadan kia yı o başka.. ama kia türkiyede 90 lıların başından beri var.. arkasındada hyundai varken hiç bir şey olmaz kia ya kia zarar etse gene araç üretir..

hyundai dediğimiz firma devasal bir firma ve en ufak hacimli şirketi hyundai motors.. yani en ufak gelirli şirketi.. bu gün şu anda yapılan 3.köprüyü yapan firmada hyundai.. adamlar gemi çelik yapı elektronik olmadıkları sektör yok..

yani kısaca kia ya hiç bir şey olmaz..
    Ama f1 de yoklar

Şu koreli araçlara kulp bulmak için sığınılan en son liman bu olsa gerek.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama f1 de yoklar

Şu koreli araçlara kulp bulmak için sığınılan en son liman bu olsa gerek.
    onlar hep bir kulp bulucaklar bunu forumdaki arkadaşlara itafen yazmıyorum onlar derken genel olarak yazıyorum..

hazmetmek zor iş düşünsene pek çok markanın 1 asırda kat ettiği yolu adamlar azmedip 20-30 yılda katettiler ve araba sektöründe şu anda dünyada sözü geçen ilk beş firma olma yolunda ilerliyorlar amerikada çok iyi bir satış grafikleri var avrupa cephesinde zaten ciddi bir iddaları yok orda mercedes vw bmw bedava fiyatına satılıyor bizdeki paralara oranla.. ordaki taksicinin altında mercedes var.. adamların orda bir iddaları yok.. ortadoğu pazarında çok iyi satışları var.. asya pazarında öyle.. pek çok markanın elinden pazarını aldılar..

zor tabi anlayışla karşılamak lazım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bizim eve Toyota girdi gireli 17 yıl doldu, 17 sene bitti yani 17 aralık itibari ile..

Bu 17 yıllık süreçteki gelişimlerini neredeyse adım adım gördüm diyebilirim o yüzden, buna sığınarak yazıyorum ki Hyundai bu süreçte Toyota'yı şuan genel anlamda geçti, sadece imajını daha tam olarak yıkamadı ki onu da bir 5 yıl içinde aşar diye düşünüyorum ben

Ha alır mıyım, Hyundai - Kia, alırım ki yaz başında ciddi ciddi araba değişiyordu Auris 1.6 premium ile i30 Elite crdi almak arasında ciddi git gel yaşadık, keza ertelendi planlar ama i30 daha ön plandaydı işin açığı bizim evde bile.. Gerisini siz düşünün..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    toyota mazda bunlarda çok güzel kaliteden ödün vermiyen sağlamlıkdan ödün vermiyen araçlar.. Allah var mazdaya aşırı bir marka olarak sevigm ve sempatim var bana göre japonların mercedesi .. toyota sorunsuzlukda çok kalite firma bana hitap etmeyen tek yanı hep tasarımı ve donanımdaki cimriliği oldu.. camry almakdıkdan sonra adam gibi bir toyotaya binemiyorsunuz

benim enişte audi ci adam bile araba değiştirme arifesinde i30 a bakmış galeride çok beğenmiş i30 demeye başladı düşünki ben adama mercedes yada volvo al diye diretiyorum..

DoganSuper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlar fena bu gün şaşmazdaki kia bayiisine bi gitcez bakalım

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işim gereği bir çok araca binip kullanma fırsatım oluyor.

şahsi görüşüm ; o donanımlarla o fiyata ceed varken aynı sınıfta golf molf hikaye kalır yanında .. gerçekten çok iyi araç.

dün bir tane bu gt den gördüm. kullanma imkanımız belki olmadı ama dizayn olarak görüntü olarak adamlar noktayı koymuşlar o kadar diyorum.

temennim o ki bu dizaynı kim veya kimler yapıyorsa , civic hatchbacki dizayn edenleri yanlarına stajer olarak alsınlar mümkünse ( hondacılar zıplar şimdi )
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende cok koyu bi vw grubu fanatiklerinden olarak hyundai ve kia yi gormezden gelenleri anlamıyorum. Adamlar 90 lardan beri aktif olarak var Turkiyede son 10 yilda harekete gecip piyasaya dalmaya basladilar.son 3 yilda gelinen nokta mukemmel ! Suan c segmentindeki en kafada kalite olarak a3 ve hemen arkasinda golf var.fiyatlardan bahsetmiyorum tam kamera sakasi hahahah. Eğer kia bu cizgiyi bozmaz ise arada (ucuk fiyat farki var) bikac yil icinde kalite anlaminda birsey kalmicak. I30 ve ceed i test etmiş biri olarak soluyorum.

Suan mercedes cla ve a sinifi kalite yoksunu diye nekadar elesririyorsak
    Kia ve hyundaide kaliteyi katladigi icin okadar taktir etmeliyiz

Son olarak kia ceed ve i30 gerçekten ruh ve prestij sahibi olma yolunda ilerliyor.
    Bu yoruma katılmayan varsa A ve CLA yi incelesin. Gotunuzle guluceksiniz tobe estafuurlah o nasil bi malzeme kalitesi

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence fiyat performans olarak piyasada bu kategoride bir alternatifi olduğunu düşünmüyorum sıfır km olarak

ortalama performans,premium goruntu ve konfor uygun fiyat daha ne olucaktı ?

sonuçta kağıt uzerinde veya yolda hızlısı yavaşı olabilir en hızlısınımı almak gerek

yemişim golf beni geçmiş vs herkes drag roll vs kovalamıyor keyifle binilebilicekse sorun yok

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bencede depoyu fullemişiz antalyaya doğru gidiyoruz oturmuşuz recaro koltuklara açmışız cam tavanı güzel bir ses sistemide vardır kesin o kadarını düşünen onuda yapmışdır çıtırdan yolumuza bakıyoruz depoya ortak olmama o başka

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kianin rakibi hyundai dir hyundai de muadili yoksa kendi basina degerlendirmek gerek. Golfle falan kiyaslamak cok buyuk bir yanlis..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)