Daha onceki postlarda yazdim. A ve cla yi gorseniz gotunuzle gulersiniz diye . Cla200 amg ye 121bin fiyat çektiler gozumde beş para etmez bir arac. Alan adam tamamen ego tatmini icin almiyorsa bisey bilmiyorum. Aga biz mersoya bineriz hesabı
Daha onceki postlarda yazdim. A ve cla yi gorseniz gotunuzle gulersiniz diye . Cla200 amg ye 121bin fiyat çektiler gozumde beş para etmez bir arac. Alan adam tamamen ego tatmini icin almiyorsa bisey bilmiyorum. Aga biz mersoya bineriz hesabı
Kia Pro_cee'd hatchback 2013 review - CarBuyer - YouTube
fikir olması açısından bence gayet güzel bi araç
Vay arkadaş nasıl bir marka fanatikliği var bu ülkede.
Adam 106 gti alır, kendini peugeot un hissedsarı sanır.
keza vti alır aynı şekilde hondaya...
ama gördüğüm en gereksiz fanatiklik vw grubun ki.
mercedes deseniz a ve cla 'tasarım dışında tamamen hayal kırıklığı.
yıllar önce diyordum. hyundai kia ortaklıgı dunyanın en buyugu olacak ve öylede oluyor. arac 1800leırn sonu 1900 lerın basında avrupada dogmadı dıye b.k atmaya cok meraklı bızım mılletımız. o sınıf arac bakılcak olsa en iddaalıların başında gelıyor bencede.
ben araç alırken önce fiyat kalite mukayesi yaparım daha sonra alternatiflerini incelerim , bu araba kesinlikle alınır hatta 2.ele bir düşsün almayıda düşünebilirim hemen. Yükleme konsunda neler olabilir orasını bilemiyorum belkide çok başarılı olur yürürü
A ve CLA'yı beğenmeyenler nedenlerinşi söyleyebilirler mi?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
CLA ve A'nın D değil C sınıfı yani Golf, Corolla, Cee'd vb nin rakibi olduğunu unutmamak lazım ha premium sınıf farkı var elbet ancak o premium hissiyatını amblemi dışında kullanıcıya aktarabilen bir yapısı yok malesef genel olarak.
A'yı test ettim, CLA arkadaşım aldı AMG paket olarak, bindik gazladık ettik.. Arkaya ben sığmadım, bu hissiyatı yaşadığım son araba Astra H HB idi.. 191 boyum 83 civarı kilom bu arada Merthan
CLA Rocco gibi, arkaya max 2 tane 160-165 lik 45-50 kg aralığında bayan oturabilir rahat bi şekilde ancak..![]()
Segment farklı ama karışık olarak örnek verdim ben ortaya buna A kasada diyebiliriz beğenilmediği için CLA dedim,saydığım arabalar o fiyatta olurken CLA bu fiyat olması yadırganmamalı bence.. O değilde bu aralar bağdat caddesi A45 amg kaynıyor..
Maşallah,sığmaman normal Levent sana Mini Cooper GP versek binemiceksin![]()
75binlira param olucak kia' binicem... Girla araba varken...
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
ne kia alıcam ya o paraya mis gibi e90 lar varken
bence buradaki yorumları göz önünde bulundurarak gidin inceleyin mukayese edin, birde sizin yönünüzden artılarını eksilerini değerlendirin ...
ama şahsi fikrim bu paraya alınır...
tabi ya ...
Kia alınır mı vs yazan arkadaşlara gülüyorum açıkçası.
Koltuğuna bile oturmadığınız arabaya atıp tutuyorsunuz.
Audiden önce 2010 kia pro ceed sahibiydim, 18 jant dip basık yazılımla 20bin km kullandım en ufak bir sorun yaşamadım, kullanımı inanılmaz keyifli bir otomobildi. Şu an haftaiçi jetta haftasonu a3 kullanıyorum inanın şu arabalardan hiçbir eksiği yok.
Kiayı alırken babam kiaya para mı verilir başka araba mı kalmadı demişti, şu an 2013 model kia ceed sw kullanıyor daha da birşey demiyorum. At gözlükleriyle önyargıyla şu arabalara bakmayı bırakın.
Son olarak cupra polo gti falan denmiş, pro ceed gt bu araçlarla aynı sınıfta değil, kalite olarak da bana göre daha iyidir. Herşey salise hızlı olmak değil...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
75 bin tl diye bir rakam yok.. liste fiyatı 70 ila 73 bin tl arasında ki gidip konuşulursa o fiyatlar dahada düşer..
bahsetiğim yeni pro ceed eğerki eski pro ceed alınıcaksa onların sıfırı 60 bin tl den başlıyor onlarda düşer gidip konuşulursa....
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Sırasıyla Hyundai Coupe, Megane 3 Coupe ve şimdi Rocco sahibiyim.
Megane 3 Coupe deki sürüş keyfi Rocco'da yok, Rocco'daki kalite Megane'da yok.
Bahsettiğimiz araç çok yakışıklı duruyor. İç trimi nasıldır oturup bakmak lazım, ama çok çafçaflı fotolarına rağmen bir Alman gibi durmadı gözüme.
Bir de sosyal algı önemli malesef. 73000 lira verip, Kia mı aldın ya lafını kimse duymak istemiyor artık.
Bence bir 10 senesi daha var Kia'nın ve Hyundai'nın bu algıları yıkmaya. Onlarda farkında ona göre pazarlama stratejisi yapıyorlar.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)