Çok hayali şeyler okudum.. Açikçasi tatmin edici öneriler yok gibi

Olanlarda benim aklimda var zaten. Şöyle gireyim konuya ;
İdda bayi demişsiniz , çengelköyde bu işi yapan bi arkadaşim var çok hayrini görmedi. Bir araba pert etti üstüne aracini yaptirdi cebinden sonra bi çocuga çarpti. Dedesi zamaninda açarken Hayrini görmiceksin dedi hatta.. Sonuç hala dükkani var ama giden çok oldu. Bende çok merakli değilim açikcasi idda midda falan.. Ki tutucak şeyler değil kanımca.
Kahvaltici ; Araba işinde belediyeden onaysiz hiç bir şey koyamazsiniz aninda zabitalar tarafindan araciniza el koyulur. Bilmeyen arkadaşlar biraz atip tutmuşlar metropol olan bu şehirde herşeye vergi aliyor adamlar. Ve büyükşehir gerçekten çok farkli oluyor Başka illerde olsaniz belki dicem zaten başka illerde olan arkadaşlar kahvaltici bu tarz bi olay görmemiş

Ama babamdan bir öneri geldi bayadir da yapmak istedğii birşey , konspet bi cafe veya kahvaltici olarak düşünüyordu Özel marka sucuklarla güzel bir dekorla büyük iş yerlerinin plazalarin olduğu yerlere ufak bi dükkan ama Marka olucak özel afyon sucuk ekmek , yumurtali sucuk ve kahvaltiliklarla beraber bri dükkan önerdi.
Dediğinize kesinlikle katiliyorum anlattiğimla nerdeyse ayni kafada ;
Şu anda esnaflarin ve arkadaşlarimin tavsiyesi çok fakat tek bir ortak yani var. Nakit akişi durmuş durumda. İnsanlar ekonomik bir buhran kafasina girmiş ve kendilerini kısmış galiba.. Sabr etmemi söylediler iyi düşünüp zamaninda açmami söylediler. İstanbul hala durmadan gelişen bir şehir. Bazi yerlerin yerel çarşilari bile çok güzel bir gelir kapisi sağlayabilir.
Parfümcülerle görüşüyorum. Bargello DP gibi franchising verenlerle bakalim Allah C.C. inşallah kismetimizi rizkimizi hak ettiğimiz kadar vericektir. Ama doğru zamanda doğru yerde bir iş yapmak kaydiyla tabi