User Tag List

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
194 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: İş kurmak...

BoOoM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat_V Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu nargile cafeler ne kazandırır acaba..Maltepe sahildeki şato yalı vb. yerler gittiğimde hep full çekiyor ve en az 20 çalışan var..yemekti içkiydi nargileydi derken iyi para bırakıyor günlük...ufaktan öyle bir yerle başlayıp iş durumuna göre büyütülmezmi sonuçta kimse 3 4 katlı yerle başlamamıştır..
    Aynen 3-4 katli yerlerle başlamişlar. Kardeşim para parayi getirir Varlikli insanlarin açtiği yerler oralar Şato yokken yanindaki yalı para basiyordu şato geldi iş koydu sonra üstüne benzin geldi ki sahilde 2 tane benzin var hepside iş yapiyor Büyük paralar

Yapman gereken okul lise veya üniversite karşisi öyle işlere girmen konu içerisinde arkadaşlar söylemiş Suleyman şah üni. ve Acibadem üni açilmiş onlarin etrafi uygunmuş

Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoOoM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen 3-4 katli yerlerle başlamişlar. Kardeşim para parayi getirir Varlikli insanlarin açtiği yerler oralar Şato yokken yanindaki yalı para basiyordu şato geldi iş koydu sonra üstüne benzin geldi ki sahilde 2 tane benzin var hepside iş yapiyor Büyük paralar
    kahpe bi piyasa diyesim geldi
    cafe işi çok kişiye hitap ediyor,
    kimi kız kesmeye,kimi kaliteli yerde takılmaya,kimi sakin yerde takılmaya geliyor.
    fiyat hem çok ucuz olmıcak her önüne gelen girmesin diye.ne de çok pahalı olcak.
    dekorasyon çok onemlı,ziverbeyin ilersinde de var benzin ama bence hiç iyi değil

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yapman gereken okul lise veya üniversite karşisi öyle işlere girmen konu içerisinde arkadaşlar söylemiş Suleyman şah üni. ve Acibadem üni açilmiş onlarin etrafi uygunmuş
    valla geçmişlerini bilmiyorum ben daha yeni yeni gidiyorum her cumartesi yalı da nargilede olurum genelde..dikkatimi çekti öyle ufak bir semtte çay kahve okey nargile yemek vb iş yapar ama yapamayıp patlamakta var..kendi semtimde bende düşünüyorum daha yeni mc donalds açılıyor cadde üstüne bakalım iş yapıcakmı..
    2000 A3 8L

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat_V Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla geçmişlerini bilmiyorum ben daha yeni yeni gidiyorum her cumartesi yalı da nargilede olurum genelde..dikkatimi çekti öyle ufak bir semtte çay kahve okey nargile yemek vb iş yapar ama yapamayıp patlamakta var..kendi semtimde bende düşünüyorum daha yeni mc donalds açılıyor cadde üstüne bakalım iş yapıcakmı..
    Semt neresi ?

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok hayali şeyler okudum.. Açikçasi tatmin edici öneriler yok gibi Olanlarda benim aklimda var zaten. Şöyle gireyim konuya ;

İdda bayi demişsiniz , çengelköyde bu işi yapan bi arkadaşim var çok hayrini görmedi. Bir araba pert etti üstüne aracini yaptirdi cebinden sonra bi çocuga çarpti. Dedesi zamaninda açarken Hayrini görmiceksin dedi hatta.. Sonuç hala dükkani var ama giden çok oldu. Bende çok merakli değilim açikcasi idda midda falan.. Ki tutucak şeyler değil kanımca.

Kahvaltici ; Araba işinde belediyeden onaysiz hiç bir şey koyamazsiniz aninda zabitalar tarafindan araciniza el koyulur. Bilmeyen arkadaşlar biraz atip tutmuşlar metropol olan bu şehirde herşeye vergi aliyor adamlar. Ve büyükşehir gerçekten çok farkli oluyor Başka illerde olsaniz belki dicem zaten başka illerde olan arkadaşlar kahvaltici bu tarz bi olay görmemiş Ama babamdan bir öneri geldi bayadir da yapmak istedğii birşey , konspet bi cafe veya kahvaltici olarak düşünüyordu Özel marka sucuklarla güzel bir dekorla büyük iş yerlerinin plazalarin olduğu yerlere ufak bi dükkan ama Marka olucak özel afyon sucuk ekmek , yumurtali sucuk ve kahvaltiliklarla beraber bri dükkan önerdi.

Dediğinize kesinlikle katiliyorum anlattiğimla nerdeyse ayni kafada ;

Şu anda esnaflarin ve arkadaşlarimin tavsiyesi çok fakat tek bir ortak yani var. Nakit akişi durmuş durumda. İnsanlar ekonomik bir buhran kafasina girmiş ve kendilerini kısmış galiba.. Sabr etmemi söylediler iyi düşünüp zamaninda açmami söylediler. İstanbul hala durmadan gelişen bir şehir. Bazi yerlerin yerel çarşilari bile çok güzel bir gelir kapisi sağlayabilir. Parfümcülerle görüşüyorum. Bargello DP gibi franchising verenlerle bakalim Allah C.C. inşallah kismetimizi rizkimizi hak ettiğimiz kadar vericektir. Ama doğru zamanda doğru yerde bir iş yapmak kaydiyla tabi
    geçen yıl antalya'da aynı anda üç adet parfümeri dükkanı açtık, her biride antalya'nın insan trafiğinin en çok olduğu yerlerdeydi.

kağıt üzerinde %100 gibi bir kar bırakıyor ama gel gör ki işin içerisi pek öyle olmadı..

birinci problem çok fazla açık parfümeri bayisi var.. bargello d&p şu bu büssürü ..

ikinci problem ise önceleri 10 tl civarı olan parfümler 5 tl ye gerilemiş durumda..

5 tl lik parfüm varken çoğu kimse 10 liralık olanlara bakmıyor bile..

5 tl lik parfümde aşşağı yukarı 2.5 tl bırakıyor diyelim..

100 satış yapsan günde 250 tl kar yapar ki inan zor bi rakam. en azından biz hiç göremedik..

1 yıl devam ettik elimizdeki stoklar erimedi bile öyle diyim.. en son eşe dosta dağıttık hediye olarak kalan parfümleri

velhasıl kelam mutlaka kar eden vardır ama şu an ki piyasada zor gibi görünüyor.

açıkcası tavsiye etmiyorum..
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Semt neresi ?
    kartal / soğanlık.
    2000 A3 8L

korkmazz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok hayali şeyler okudum.. Açikçasi tatmin edici öneriler yok gibi Olanlarda benim aklimda var zaten. Şöyle gireyim konuya ;

İdda bayi demişsiniz , çengelköyde bu işi yapan bi arkadaşim var çok hayrini görmedi. Bir araba pert etti üstüne aracini yaptirdi cebinden sonra bi çocuga çarpti. Dedesi zamaninda açarken Hayrini görmiceksin dedi hatta.. Sonuç hala dükkani var ama giden çok oldu. Bende çok merakli değilim açikcasi idda midda falan.. Ki tutucak şeyler değil kanımca.

Kahvaltici ; Araba işinde belediyeden onaysiz hiç bir şey koyamazsiniz aninda zabitalar tarafindan araciniza el koyulur. Bilmeyen arkadaşlar biraz atip tutmuşlar metropol olan bu şehirde herşeye vergi aliyor adamlar. Ve büyükşehir gerçekten çok farkli oluyor Başka illerde olsaniz belki dicem zaten başka illerde olan arkadaşlar kahvaltici bu tarz bi olay görmemiş Ama babamdan bir öneri geldi bayadir da yapmak istedğii birşey , konspet bi cafe veya kahvaltici olarak düşünüyordu Özel marka sucuklarla güzel bir dekorla büyük iş yerlerinin plazalarin olduğu yerlere ufak bi dükkan ama Marka olucak özel afyon sucuk ekmek , yumurtali sucuk ve kahvaltiliklarla beraber bri dükkan önerdi.

Dediğinize kesinlikle katiliyorum anlattiğimla nerdeyse ayni kafada ;

Şu anda esnaflarin ve arkadaşlarimin tavsiyesi çok fakat tek bir ortak yani var. Nakit akişi durmuş durumda. İnsanlar ekonomik bir buhran kafasina girmiş ve kendilerini kısmış galiba.. Sabr etmemi söylediler iyi düşünüp zamaninda açmami söylediler. İstanbul hala durmadan gelişen bir şehir. Bazi yerlerin yerel çarşilari bile çok güzel bir gelir kapisi sağlayabilir. Parfümcülerle görüşüyorum. Bargello DP gibi franchising verenlerle bakalim Allah C.C. inşallah kismetimizi rizkimizi hak ettiğimiz kadar vericektir. Ama doğru zamanda doğru yerde bir iş yapmak kaydiyla tabi

abi bence parfum işinden kesinlikle uzak durmalısın.ben iç çamasırı işi ile ugrasıyorum dukkana aşağı yukarı 100 çesitlik bir parfum standı aldık.almaz olaydık şimdi süs olarak duruyo oyleki yani dp vs gibi franchısıng alsanız günde max. kaç adet satabileceksiniz???? daha bunun kirası,vergisi fln cok gereksiz bişey bence

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim burda da bi DP var. açıkcası ben kaliteli buluyorum ve her ay alırım başka bayilere gitmem bile (27TL) olmuş fiyatı
    sahibiyle konuştum biraz öyle; Dp çok ciddi para istiyomuş bayilik adı için bu saatten sonra almaya değmez dedi eskiden alanlar yaşadı diyo

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul - silivri tarafnda ne iş yapılır çoğu şey mevcut artk silivride. imkan var ama yapacak iş yok buralarda. sahil kesimine yada merkez tarafa bi simit sarayı açılsa iş yaparmı acaba.

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende gaziantepde 6 aydır ağır işsizim. Bu zamana kadar hep kendi işlerimi yaptım yönettim ancak çeşitli şımarma iş üstünde durmama gibi sebepler ve gençlik hatalarından kapattım hepsini...

Şimdi araştırıyorum hakikaten ekmek aslanın ağzında tekrar bir iş yeri açmaya ki bu 3 olacak gözüm kesmiyor. Gerçekten esnaf kan ağlıyor. Ben işin içinden birtürlü çıkamadım. Maaşlı iş bakıyorum o da yok lise mezunu adamız eski işlerim yıkama dükkanı ve Performans araçları parçaları(sinek garajda yılmaz doğanla ortaktım belki bilen bilir)... Adamlara gidip bana iş ver de diyemiyorsun deneyim diyorlar... Araba işlerinden artık sıkıldım hem antepde tutmuyor zaten aksesuardan başka....

Ben birtek şey bilirim 28 yaşındayım geç kaldım birçok şeye şu saatden sonra çevreden eş dost tanıdık gel burda başla sana işi örğretelim öğrettikden sonra hakkını verelim diyecekde çalışıcam. Yoksa çok zor. Allah herkese yardım etsin herkesin gönlüne göre versin
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erhanarici18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim burda da bi DP var. açıkcası ben kaliteli buluyorum ve her ay alırım başka bayilere gitmem bile (27TL) olmuş fiyatı
    sahibiyle konuştum biraz öyle; Dp çok ciddi para istiyomuş bayilik adı için bu saatten sonra almaya değmez dedi eskiden alanlar yaşadı diyo
    35bin€ şu anda.

Küçük esnaf şu ara gerçekten çok sıkıntılı...

Ya Sabir dan başka yapicaklari bişey yok gibi. Bizde sabr edelim bakalim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İş kurmak isteyen, iş bulamayan arkadaşlar.. Gelin ortak kooperatif tarzı bir işletme kuralım, Parayı havuza koyalım herkes koyduğu para kadar pay alacak %lik dilimlere bölelim ))

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buralar sahte parfum satmiyorlarmi sahte olan birseye bayilik nasil oluyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buralar sahte parfum satmiyorlarmi sahte olan birseye bayilik nasil oluyor?
    Parfumler sahte değil - ayni kokulari kendileri kendi malzemeleriyle üretiyorlar.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parfumler sahte değil - ayni kokulari kendileri kendi malzemeleriyle üretiyorlar.
    Armani, dolce gabbana vs.. diye satmiyorlarmi bunlari?

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Armani, dolce gabbana vs.. diye satmiyorlarmi bunlari?
    doğru diyosun aslında orası da bir muallak..

parfümlerin üzerinde kodlar var. yani bi nevi isim olarak kod kullanıyorlar.

ama satarken armani falan fistan...

hukuki olarak çok da sağlıklı gelmedi bana en başından beri..
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mutfak Sanatları Akademisi

valla parası olan bı baksın ben cıddı cıddı gıtmeyı dusunuyorum şu sıralar. Zaten benım işi yiyecek üzerine az buçuk biliyorum elim yatkın sizin de merakınız varsa öneririm. Hiç bir zaman aç kalınmayacak bir meslektir ahçılık heleki profesyonel olursanız
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

spree1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e bebek aç kar etmezsen bende fenerliyim
    Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
    Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.

Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mutfak Sanatları Akademisi

valla parası olan bı baksın ben cıddı cıddı gıtmeyı dusunuyorum şu sıralar. Zaten benım işi yiyecek üzerine az buçuk biliyorum elim yatkın sizin de merakınız varsa öneririm. Hiç bir zaman aç kalınmayacak bir meslektir ahçılık heleki profesyonel olursanız
    Aslında güzel fakat eğitim gideri çok yuksek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)