senin giderin benim hoşuma gider bak dalgana
seni geçeni geçer sanada kapak ederim merak etme ;)
Printable View
işyerindeyim orhan başkan sonuçu bana canlı geç :D
Napalim bizimkide baba parasi ya amk 80-90 liklara biniyoz bize hazir geliyo her sey zaten en pahali yerde yaptiriyorum arabamida neyse sana f7r inla basarilar
Laf kalabaligi ceviren sizsiniz elinizde video var adam tum donusu cekti elimde bu kadar video var diyo sec ve cop jcw lerle denemedim diyebiliyo musun yada donusu cekmedim diyebiliyo musun 10 kere sordum
olum sen sarhoş musun ne ayaksın senn arabana laf eden oldu mu şurda? bide tebiyesizlik ustune terbiyesizlik yapıp ortalığı karışıtırıyosun yaşım 24 bindiğim arabanın fiyatı şu bu sana giren ne çıkan ne babamda zengin olabilir hadi sen çalışıyosunda biz çalışmıyor myuz terbiyesiz herif adam akıllı muhabbet edeceksen buyur gel yoksa ortalığı daha fazla karıştırma yoluna bak
beyler......
sabahtan beri konuyu okuyorum 3 kere kullanıcı adıp yazıp sildim karışmicam diye ama olayın bokunu çıkardınız. o akşam orda iki tarafıda tanıyan benim deneyin diye ısrar edende benim ama sağdan soldan konuyla alakası olmayan insanlar lütfen ortalığa laf sokup durmasın.
birkan gürkan aren ve kekuti sizden rica ediyorum lütfen uzatmayın konuyu murat erdal sizde lütfen daha bişey yazmayın. vallaha deneyin dediğime pişman oldum erdal sende bütün video varsa ekle herkez izlesin geçtin yada geçildin gürkan sende zaten çıkmadan açık açık söyledin sökük 106 denemem diye ben ısrar ettim denedin. ama çıkmadan sende beni zaten geçer demiştin haklısın hazırlıklı gelmedin biz sizi aradık öyle geldiniz sizide çok iyi anlıyorum ama burda şuursuzca birbirinize laf sokarak bi yere gitmez bu konu o yüzden lütfen biraz sakin olun ve aranızda anlaşın müsait bir günde gene çıkın adam akıllı deneyin bu işin en güzel çözümünün bu olacağına herkez gibi bende eminim....
ama lütfen artık uzatmayın çünkü iki tarafıda tanıyorum ve seviyorum ama gerçekten şu an ben sanki bilerek denetmişim gibi oldu olaylar emin ol konu ile alakası yok gürkan dün murat beni aradı ve sordu aracın specleri ne diye bende abini aradım sordum ama murata kesinlikle video koymayın denemek için çıkmadılar da dedim fakat burda ağzı durmayan bi kaç tane kendini bilmez gürkan geçti zaten yada 106 zaten hızlıydı gibi konuşmalar yapında erdal elinde olan videoyu eklemiş olay bu yoksa zaten video konmayacağını ben özellikle belirttim.
şimdi tekrar tekrar rica ediyorum lütfen konuyu uzatmayın erdal sende bütün bir video koy ve herkez izlesin admin arkadaşlardan da ricam lütfen video eklenince konuyu kilitlesinler. çünkü gene boku çıkacak bu olayın belli oldu.
ne zaman denemek isterseniz beni arayın sizleri o gün bir araya getirdiğim gibi gene getiririm ve dostça da uğurlamak isterim bunu unutmayın.
seversİn seversİn evet bÖle tİplerİ ama Şunu herkez sİzİn gİbİ boŞ deil bİde yakin olsak cikip gelicemde beylİkdÜzÜnden bİraz zor be ole zart die gelinmez he cok denemek istiosaniz butyurun beylİkdÜzÜne gelin tekirdaĞa doĞru basalim bİz nasil oraya gelip Şekerpinara doĞru bastiysak
Sinan gayet seviyeli yaziyorum ve 3 sey soruyorum
Donus yolunda video cekti mi red 106
Cop ve sec plka jcw ler ile denedi mi
Gecti mi bunlara cevap versin baska birsey demiyorum
O f7r li arkadasi muhattap almiyorum sizde almayin bu tarz insanlara prim yaptirmayin istedigi kadar yazsin kaile almayin
Erdal ben SEC plakyi kullaniyodum
Cop plkayi kullanan gurkan
Yolun karsisinda bekleyen gurkandi senin araban kirmizi 106 degil mi camin onunde kameran yok mu ? Tek koltuk zaten 2 106 vardi gecede 1 siyah 1 kirmizi donus yolunda sen ben cop 3 araba yan yana basmadik mi ?
Minici arkadaslarin anlamadigida bu ben kimseyi gectim demiorum ki olan videoyu attim sadece toplamada olan videoyuda yukluorum you tubeye her soyledigi baska cikan mini ci arakadaslar videonun toplaminida izledikten sonra ne diceksiniz
Halen soyluorum senin devrindeyken aracin iyiydi cunki 7 binde bastim ben ama senin devrinde denerken iyi hatirla sen sag tarafima gectin onun icin o video yok cunki kamera solu cekio
Ama ondada videoya gerek yok heralde canli sahitte mini sahibi
Guzel kardesim donus yolunda video cektin mi cekmedin mi 28 kere sordum yeter artik
2 jcw ile bastin mi basmadin mi ?
Hala gectigimi soylemiyorum diyosunda donus yolunu bize bir ekle izleyelim diyorum elimde bu kadar video var diyosun donuste kameran acikti kesmeden bicmeden senden ricam koy izleyelim
Yanlis anlama ben merak etmiyorum kimle denedigini sadece bir taraf gectim diyor sen hayir da demiyorsun evette? Video bu diyosun e bunun basi sonu yokmu?
Sunuda soyliyim bu yazan adamlarin hepsi dunku rollingci degil 106 nin da neler yapicagini ne kadar gidecegini cok iyi biliyorlar heleki kucumsemeler fln filan olucak is degil sen bence sefaf ol varsa video koy herkez görsun ortada bi *** etme durumu yok bu isin olayi bu gecicende gecilicende he cok kiriksan cok atarli bir arac yaparsin arka yaslanir oturursun tartisma icinde olmak hos degil insan kafa olarak yoruluyor bi kere herseyden once
red 106 onur erdal arkadaşım olur diğer cooperlıyıda tanıyomuşuzda haberimiz yokmuş bende yorumumu yazdım sen ister kaile al ister alma muhattap olan sensin sana bişi yazan yok zaten senide tanımam etme kaile alsan ne yazar almasan ne yazar çok lazımdın spor gazetesi :D