helal be mike tyson gibi vites atıyorsun.
Printable View
bilmemeniz normaldir piyasası 10-15 arasında gezer altınızdaki 80-90 binlik araçlara binince pek bakmassınız bu tip araçlara bizim maddiyatımız buna el verdiği için araştırıp alırız memur olduğumuz için alırken 250-500 liraya bile pazarlık ederiz böyle araçlarda sonra bu roll sevdamız yüzünden kredi çekip aracı yüklemeye çalışırız yapılmayanı yaparız dönüp dolaşıp altınızdaki 80-90 liralık araçlarla yürücek hatta geçecek araçlar yaratırız bizimde zevkimiz bu nabalım :)
he bu arada fabrikasyon 147hp olarak çıkan bir araçtır f7r megane coupe
google a f7r yazsanız daha detaylı bilgiler alabilirsiniz tabi merak ediyorsanız.. :icon_tup:
siz bu olayı iice sidik yarışına getirdiniz he bu arada erdal benım kuzenımdır aracın sahıbı o veya ben farketmez bızım erdalla aramızda mal ayrımı yok benım aracım onun ustunedır onun aracı benım ustume bu fark yok neyse burda mal tartışması yapmayalım konuya gelelım dıorum bızım ıcın dıolar ama denemelerı sıkıntılı SİZİN DENEMELERINIZ COK MU NORMAL HER ROLLINGINIZ DE KONU KARISIO DIORUM YA DEVO ILE DENEDIGINIZ DE GECILDINIZ BI KABULLENIN ARKADAS O KONUDADA POLIMIK YARATTINIZ YOK PLAKALARI DEĞİŞTİNİZ FALAN MUHABBETLERİİ
OKAN KARDESIM KONUNUN SANA DONDUGU YOK SADECE ARKADASLAR NEREYE LAF ATACAKLARINI SASIRDI
sonucta rollıng yapıoruz e bunuda vıdeo cekmemız cok abest deıl herhalde ve bu konu buralara gelmeseydı bu vıdeoyuda koymazdık. düzgün bi havada haberlesiriz yine deneme yaparız sorun yok
Arkadasim sen o gece orda miydin onuda gectik kuzenin video cekti tum gece donus yolunu bi zahmet kesmeden bicmeden bir yuklesin neyin tartismasini yapiyosun ? Dun isine gelen yerleri kesip biciyo koyuyo sonra mini hizli diyo ama donuste denemedim diyo ya guzel kardesim 6. Kez yaziyorum yukleyin izleyelim biz cekmis olsak yukleriz cekmedik esseklik ettik
fakir edebiyatı değil kardeşim gerçekler bunlar bize babamız almıyor bu araçları ;)
adam kalkmış f7r ney diyor klavye kısa yolumu ulan bu adama cevap bile verilmezde insanlık edip öğrensin istiyoruz belkide biliyorda dalga geçiyor kendince arkadaş var bi yarası heralde anlamıyorum bu tipleri şimdi noldu sen öle yazınca ?
Fakir edebiyati yapiyosun yapma bunu iste kimse sana araban ucuz tu kaka dedi mi red 106 da aynisini yapti yok arabamizi ucuz goruyolar gecince uzuluyolar falan yapmayin bunu iste komik duruma dusmeyin kardesim kimse ne ima etti nede boyle bi hatekette bulundu herkes f7r yi bilmek zorunda mi sen kimsin bide konuya dahil oldun senin gibi gereksiz yazanlar yuzunden laf kalabaligi oluyo
Horoz dovusunu ne kadar cok seviyosunuz bi bitmedin sende donem donem ortaya cikip kaos yaratip ban yiyosun bu konudan uzak dur senle hic bi platformda muattap olmak istemiyoruz hadi arkadasim
ozaman kaldır otomobil kısmından TT yi yeri geldi TT TT die forumda yırttın kendini
şimdi gerdeğe girmem giyosun
adamında kuzeni oda onu savunuo sanane ?
ortada bir video var ve adam geçmiş öle yada böle
sende geç sende çek işine geleni koy neyin muhabetini yapıosunuz hala ?
mını sahıbının degısık konusmaları var
ben ne kımseyı dedıklerı gıbı 10 boy gectım dedım nede baska bısey vıdeo dedıler bende bende olan vıdeoyu sadece 2 aracla denedım onu koydum varsa sızdede benı gectıgınız yada gecmedıgınız fark etmez koyun vıdeonuzu dıorum
allahta vıdeo cekmısız kısada olsa vıdeo oldugu halde red106 yı gectıklerını soyluolar bıde vıdeomuz olmasa demekkı bıze vilayet filan koyduklarını söylicekler
toplamda 40 dk ya yakın pesınızde gıtmısım sadece mını ve 207 ıle denemısım onun kesınlıkle kesmeden bırazda atıcam eklerım buraya izlersiniz red106 o gece kimle denemis
gene soyluyorum benım ıcın sıfır sıkıntı ben ne mınıyı nede 207 yı gectım demedım vıdeo ortada ...
Ya okan seni gebze ye bekliyorum artık gel misafirimiz ol muhabbet ederiz sonra da hep beraber otobana cıkarız f7r nasıl yürüyo görelim ;)
Sen donuste video cektin mi cekmedin mi ?
Donuste sec ve cop la denedin mi denemedin mi
Bunlara cevap ver lutfen
f7r ı bilmek zorunda değilde f7r ında klavye kısa yolu olmadığını bilmicek kadarda salak değildir heralde cooper la deneriz dediğime göre bir araba bu arkadaş gerizekalımıda bunun araba olduğunu anlayamıyor ?
Boş laf yapmayın herkes neyin ne olduğunu yazışmalarda görüo zaten küçümsüyonuz küçümsüyonuz sonra video koyunca anam yandım ben yan yattım çamura battım neyin derdindesiniz ?
laf cambazlığı yapmayın
adamın yaşı daha 24 altında 100 binden pahalı arabalar var çoğuda babasının hediyesi
bu adamlar kalkıpta burda kimsenin alın teriyle kazandığı aldığı emek harcadığı arabaya bu ithamla yazamaz
erdal uzunoğlu gel bu akşam deniyoruz geliyomusun