User Tag List

Sayfa 10/13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
239 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Deneme Talebi bu akşam 28,12,2013

WilliamsRenault
    Misafir
    Alıntı Gürkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gel ulan sende sanada gider
    senin giderin benim hoşuma gider bak dalgana
    seni geçeni geçer sanada kapak ederim merak etme

fzs106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gürkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    devranın derdinden sanane kardeş devranı ben tebrik ettim kendiside yazar buraya burnunu sokma haddin olmayan şeylere erdal yazsın sen bi çekil kenara bak tt de benim ikiz kardeşim ama donuyla gerdeğe girmem
    puhahhahahahah :d valla sesli guldum haddim olmayan seylere burnunu sokma tamm abİ eyvallah sokmayiz burnumuzu neyin kafasindasiniz hala ÇÖzebİlmİŞ deİlİm he arac sahİbİ olayinada cok gÜldÜm ezbere konusuyosnuz meydan boŞ ))
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı WilliamsRenault Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin giderin benim hoşuma gider bak dalgana
    seni geçeni geçer sanada kapak ederim merak etme
    kumda oyna lan sen gereksiz
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fzs106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    puhahhahahahah :d valla sesli guldum haddim olmayan seylere burnunu sokma tamm abİ eyvallah sokmayiz burnumuzu neyin kafasindasiniz hala ÇÖzebİlmİŞ deİlİm he arac sahİbİ olayinada cok gÜldÜm ezbere konusuyosnuz meydan boŞ ))
    devran babanın oğlumu senin akşam aynı yerde beklicem hatta sen kullan bak seni daha çok sevdim severim böle hasta tipleri
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işyerindeyim orhan başkan sonuçu bana canlı geç
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Napalim bizimkide baba parasi ya amk 80-90 liklara biniyoz bize hazir geliyo her sey zaten en pahali yerde yaptiriyorum arabamida neyse sana f7r inla basarilar
    C R M performance

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Laf kalabaligi ceviren sizsiniz elinizde video var adam tum donusu cekti elimde bu kadar video var diyo sec ve cop jcw lerle denemedim diyebiliyo musun yada donusu cekmedim diyebiliyo musun 10 kere sordum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Napalim bizimkide baba parasi ya amk 80-90 liklara biniyoz bize hazir geliyo her sey zaten en pahali yerde yaptiriyorum arabamida neyse sana f7r inla basarilar
    bizde para *** amk nedemessin dimi kanka
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

birkan01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı WilliamsRenault Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    f7r ı bilmek zorunda değilde f7r ında klavye kısa yolu olmadığını bilmicek kadarda salak değildir heralde cooper la deneriz dediğime göre bir araba bu arkadaş gerizekalımıda bunun araba olduğunu anlayamıyor ?
    Boş laf yapmayın herkes neyin ne olduğunu yazışmalarda görüo zaten küçümsüyonuz küçümsüyonuz sonra video koyunca anam yandım ben yan yattım çamura battım neyin derdindesiniz ?

laf cambazlığı yapmayın

adamın yaşı daha 24 altında 100 binden pahalı arabalar var çoğuda babasının hediyesi
    bu adamlar kalkıpta burda kimsenin alın teriyle kazandığı aldığı emek harcadığı arabaya bu ithamla yazamaz
    olum sen sarhoş musun ne ayaksın senn arabana laf eden oldu mu şurda? bide tebiyesizlik ustune terbiyesizlik yapıp ortalığı karışıtırıyosun yaşım 24 bindiğim arabanın fiyatı şu bu sana giren ne çıkan ne babamda zengin olabilir hadi sen çalışıyosunda biz çalışmıyor myuz terbiyesiz herif adam akıllı muhabbet edeceksen buyur gel yoksa ortalığı daha fazla karıştırma yoluna bak
    Alıntı devolation Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birkan tt yi satip bi s2k al valla cok yakisir bence fast&furios tr versyonunda basrol bile alirsin
    TUNED BY POWERSHOP
    01 AYF 01 REVO STAGE3
    ROLL CHANNEL
    bknevran@hotmail.com

Dr.Ecu sinansimbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler......
    sabahtan beri konuyu okuyorum 3 kere kullanıcı adıp yazıp sildim karışmicam diye ama olayın bokunu çıkardınız. o akşam orda iki tarafıda tanıyan benim deneyin diye ısrar edende benim ama sağdan soldan konuyla alakası olmayan insanlar lütfen ortalığa laf sokup durmasın.
    birkan gürkan aren ve kekuti sizden rica ediyorum lütfen uzatmayın konuyu murat erdal sizde lütfen daha bişey yazmayın. vallaha deneyin dediğime pişman oldum erdal sende bütün video varsa ekle herkez izlesin geçtin yada geçildin gürkan sende zaten çıkmadan açık açık söyledin sökük 106 denemem diye ben ısrar ettim denedin. ama çıkmadan sende beni zaten geçer demiştin haklısın hazırlıklı gelmedin biz sizi aradık öyle geldiniz sizide çok iyi anlıyorum ama burda şuursuzca birbirinize laf sokarak bi yere gitmez bu konu o yüzden lütfen biraz sakin olun ve aranızda anlaşın müsait bir günde gene çıkın adam akıllı deneyin bu işin en güzel çözümünün bu olacağına herkez gibi bende eminim....

ama lütfen artık uzatmayın çünkü iki tarafıda tanıyorum ve seviyorum ama gerçekten şu an ben sanki bilerek denetmişim gibi oldu olaylar emin ol konu ile alakası yok gürkan dün murat beni aradı ve sordu aracın specleri ne diye bende abini aradım sordum ama murata kesinlikle video koymayın denemek için çıkmadılar da dedim fakat burda ağzı durmayan bi kaç tane kendini bilmez gürkan geçti zaten yada 106 zaten hızlıydı gibi konuşmalar yapında erdal elinde olan videoyu eklemiş olay bu yoksa zaten video konmayacağını ben özellikle belirttim.

şimdi tekrar tekrar rica ediyorum lütfen konuyu uzatmayın erdal sende bütün bir video koy ve herkez izlesin admin arkadaşlardan da ricam lütfen video eklenince konuyu kilitlesinler. çünkü gene boku çıkacak bu olayın belli oldu.

ne zaman denemek isterseniz beni arayın sizleri o gün bir araya getirdiğim gibi gene getiririm ve dostça da uğurlamak isterim bunu unutmayın.
    Tm Astra Turbo
    Emeği geçenlere sonsuz teşekkür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Laf kalabaligi ceviren sizsiniz elinizde video var adam tum donusu cekti elimde bu kadar video var diyo sec ve cop jcw lerle denemedim diyebiliyo musun yada donusu cekmedim diyebiliyo musun 10 kere sordum
    bırak kanka işine gelmiyo bu kadar basit bu akşam aynı yerdeyim gelen gelir
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Erdal Uzunoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Biz deneme bittikten sonra yolun karsisinda bir tane mini vardi devir tutmuo dedi senin devrinde deneyelim dedim herkesle beraber cikti sen yolun karsinda beklicektin
    Dönüş dedigin kisim o mu ben anlamadim hangi dönüş bu
    MagicPerformance

PEUGEOT 106 GTI 1997 S16
    34 GZA 29

fzs106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gürkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    devran babanın oğlumu senin akşam aynı yerde beklicem hatta sen kullan bak seni daha çok sevdim severim böle hasta tipleri
    seversİn seversİn evet bÖle tİplerİ ama Şunu herkez sİzİn gİbİ boŞ deil bİde yakin olsak cikip gelicemde beylİkdÜzÜnden bİraz zor be ole zart die gelinmez he cok denemek istiosaniz butyurun beylİkdÜzÜne gelin tekirdaĞa doĞru basalim bİz nasil oraya gelip Şekerpinara doĞru bastiysak
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinan gayet seviyeli yaziyorum ve 3 sey soruyorum

Donus yolunda video cekti mi red 106

Cop ve sec plka jcw ler ile denedi mi

Gecti mi bunlara cevap versin baska birsey demiyorum

O f7r li arkadasi muhattap almiyorum sizde almayin bu tarz insanlara prim yaptirmayin istedigi kadar yazsin kaile almayin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdal Uzunoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz deneme bittikten sonra yolun karsisinda bir tane mini vardi devir tutmuo dedi senin devrinde deneyelim dedim herkesle beraber cikti sen yolun karsinda beklicektin
    Dönüş dedigin kisim o mu ben anlamadim hangi dönüş bu
    Erdal ben SEC plakyi kullaniyodum
    Cop plkayi kullanan gurkan

Yolun karsisinda bekleyen gurkandi senin araban kirmizi 106 degil mi camin onunde kameran yok mu ? Tek koltuk zaten 2 106 vardi gecede 1 siyah 1 kirmizi donus yolunda sen ben cop 3 araba yan yana basmadik mi ?

Erdal Uzunoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinansim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler......
    sabahtan beri konuyu okuyorum 3 kere kullanıcı adıp yazıp sildim karışmicam diye ama olayın bokunu çıkardınız. o akşam orda iki tarafıda tanıyan benim deneyin diye ısrar edende benim ama sağdan soldan konuyla alakası olmayan insanlar lütfen ortalığa laf sokup durmasın.
    birkan gürkan aren ve kekuti sizden rica ediyorum lütfen uzatmayın konuyu murat erdal sizde lütfen daha bişey yazmayın. vallaha deneyin dediğime pişman oldum erdal sende bütün video varsa ekle herkez izlesin geçtin yada geçildin gürkan sende zaten çıkmadan açık açık söyledin sökük 106 denemem diye ben ısrar ettim denedin. ama çıkmadan sende beni zaten geçer demiştin haklısın hazırlıklı gelmedin biz sizi aradık öyle geldiniz sizide çok iyi anlıyorum ama burda şuursuzca birbirinize laf sokarak bi yere gitmez bu konu o yüzden lütfen biraz sakin olun ve aranızda anlaşın müsait bir günde gene çıkın adam akıllı deneyin bu işin en güzel çözümünün bu olacağına herkez gibi bende eminim....

ama lütfen artık uzatmayın çünkü iki tarafıda tanıyorum ve seviyorum ama gerçekten şu an ben sanki bilerek denetmişim gibi oldu olaylar emin ol konu ile alakası yok gürkan dün murat beni aradı ve sordu aracın specleri ne diye bende abini aradım sordum ama murata kesinlikle video koymayın denemek için çıkmadılar da dedim fakat burda ağzı durmayan bi kaç tane kendini bilmez gürkan geçti zaten yada 106 zaten hızlıydı gibi konuşmalar yapında erdal elinde olan videoyu eklemiş olay bu yoksa zaten video konmayacağını ben özellikle belirttim.

şimdi tekrar tekrar rica ediyorum lütfen konuyu uzatmayın erdal sende bütün bir video koy ve herkez izlesin admin arkadaşlardan da ricam lütfen video eklenince konuyu kilitlesinler. çünkü gene boku çıkacak bu olayın belli oldu.

ne zaman denemek isterseniz beni arayın sizleri o gün bir araya getirdiğim gibi gene getiririm ve dostça da uğurlamak isterim bunu unutmayın.
    Minici arkadaslarin anlamadigida bu ben kimseyi gectim demiorum ki olan videoyu attim sadece toplamada olan videoyuda yukluorum you tubeye her soyledigi baska cikan mini ci arakadaslar videonun toplaminida izledikten sonra ne diceksiniz

Halen soyluorum senin devrindeyken aracin iyiydi cunki 7 binde bastim ben ama senin devrinde denerken iyi hatirla sen sag tarafima gectin onun icin o video yok cunki kamera solu cekio
    Ama ondada videoya gerek yok heralde canli sahitte mini sahibi
    MagicPerformance

PEUGEOT 106 GTI 1997 S16
    34 GZA 29

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel kardesim donus yolunda video cektin mi cekmedin mi 28 kere sordum yeter artik

2 jcw ile bastin mi basmadin mi ?

Hala gectigimi soylemiyorum diyosunda donus yolunu bize bir ekle izleyelim diyorum elimde bu kadar video var diyosun donuste kameran acikti kesmeden bicmeden senden ricam koy izleyelim

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdal Uzunoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mını sahıbının degısık konusmaları var
    ben ne kımseyı dedıklerı gıbı 10 boy gectım dedım nede baska bısey vıdeo dedıler bende bende olan vıdeoyu sadece 2 aracla denedım onu koydum varsa sızdede benı gectıgınız yada gecmedıgınız fark etmez koyun vıdeonuzu dıorum

allahta vıdeo cekmısız kısada olsa vıdeo oldugu halde red106 yı gectıklerını soyluolar bıde vıdeomuz olmasa demekkı bıze vilayet filan koyduklarını söylicekler

toplamda 40 dk ya yakın pesınızde gıtmısım sadece mını ve 207 ıle denemısım onun kesınlıkle kesmeden bırazda atıcam eklerım buraya izlersiniz red106 o gece kimle denemis

gene soyluyorum benım ıcın sıfır sıkıntı ben ne mınıyı nede 207 yı gectım demedım vıdeo ortada ...
    Yanlis anlama ben merak etmiyorum kimle denedigini sadece bir taraf gectim diyor sen hayir da demiyorsun evette? Video bu diyosun e bunun basi sonu yokmu?
    Sunuda soyliyim bu yazan adamlarin hepsi dunku rollingci degil 106 nin da neler yapicagini ne kadar gidecegini cok iyi biliyorlar heleki kucumsemeler fln filan olucak is degil sen bence sefaf ol varsa video koy herkez görsun ortada bi *** etme durumu yok bu isin olayi bu gecicende gecilicende he cok kiriksan cok atarli bir arac yaparsin arka yaslanir oturursun tartisma icinde olmak hos degil insan kafa olarak yoruluyor bi kere herseyden once

WilliamsRenault
    Misafir
    O f7r li arkadasi muhattap almiyorum sizde almayin bu tarz insanlara prim yaptirmayin istedigi kadar yazsin kaile almayin
    red 106 onur erdal arkadaşım olur diğer cooperlıyıda tanıyomuşuzda haberimiz yokmuş bende yorumumu yazdım sen ister kaile al ister alma muhattap olan sensin sana bişi yazan yok zaten senide tanımam etme kaile alsan ne yazar almasan ne yazar çok lazımdın spor gazetesi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)