Sonuç itirazı olan varsa herkez hazırlanır konusulur guzelce tekrar denenir tartışmaya gerek yok
Sonuç itirazı olan varsa herkez hazırlanır konusulur guzelce tekrar denenir tartışmaya gerek yok
Kim kucumsuyo kardesim ben anlamiyorum ben mami abiyle 50 kere denedim ng zamani en keyif aldgim denemeydi hayatimda
Dun orda kac tane adamdik kimse sana ya da arabana en ufak kucumseyecek bakis atti mi konustu mu ? Bak bu ayiptir yapma kaba tabirle iste bu yaptgin fakir edebiyatidir benimde en tahamul edemedigimdir kim geldiyse sktik hep tesekkur ettik bu olmadi sunu bil ne sec ne de cop kadar hizli degilsin
Soyle soyliim, Mami abi bizle denemisti bikere TT ile.
Icimizden gecti, sorun bakalim hafife mi almisiz ?
Boyle terbiyesizlik yapicak adamlar olmadik. Edebiyat yapmayin.
kac yasinda isinde gucunde adamlariz senin uzerinden prim mi yapcaz Erdal ?
Yeter kapatin mevzuyu. Hazir olunca cagiririz. Sozlesiriz, sanada uygun bir zamanda deneriz
Full hd cekicem bu sefer![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
arkadaslar bizlerde ordaydık zaten sağlıklı denemeler olmadı bu bir ikincisi adanalı kardeşlerimiz olsun kekut kardeşimiz aren olsun geldiler magicli kardeşlerimizde ordaydı videoya bakılırsa 106 one cıkıyor kı normal bu daha sonrası devamı gelmiyor zaten videonun görüldük üzere daha sonra bir şekılde deneme yapılamadı aslında sıkıntılı olan cooperli kardeşimiz denemese daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum hangi cooperdi göremedik tt ile astraya kıtlenmisiz zatenbence bu konuyu burda uzatmayalım haftaya buluşup denemelerimizi simdi burda ıkı zıt taraf olarak atısmak yersiz bu arada o herkezi delmiş diyen eleman sözüm ona yasını düzelttir adminlere soylede masallah araclara bu arada
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
kardesım hanı konusmayayım dıyorum ama bız bu aracı gazlama amaclı kullanıoruz ole gunluk gezme aracımız deıl bız full soktuk ve hafta sonları gazlıoruz o yuzden bızım hıc bahanemız olmaz yok aracımda su vardı yok tesısat vardı aracın hazır deılse veya agırlıklarım var dıosaNIZ denemeyeceksınız bunlar bahane degıldır bızde aracımızı ona gore hazzırlarız bakalım hd kalıtesınde vıdeo nasıl olur herkez görür
Tt masallah cok guzel olmus bende denemek isterimeger haftaya bulusma olacaksa
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
erdal kardeşimiz emek verdi sonuçlarını en güzel biçimde alıyor red106've deneyen araçlara masallahh
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
Herkesten özür dileyerek birşey sormak istiyorum. Ben rolling kültürünü çok bilmiyorum ama denemek istemek demek, otomobilini merak edersin tanıdığın biriyle basar görürsün bu değil mi? Video koymalar, sokup çıkartmalar, hardcore ithamlar neyin nesi? Bu deneme değil o zaman yarış oluyor? Haddimi aşmış olabilirim ama düzde kim daha hızlı denemek amaçlı yapılmış bir atraksiyon için bunca lafa değmez.. Hayırlı geceler.![]()
Arkadasim bahane yapmadik 1 araba denicek dedik cikto denedi aslanlar gibi neyin pesindesin ?
tam performans yuruyen araba sizin deyiminizde gezme modunda geldi. Gecti gitti siz iddaa ediosunuz bizde diyoruz ki gecemedi
Hizliysa araciniz gidin hizli 106 ile deneyin full takili cooper la deil.
o gece oradaki herkes cooperlari cerez sandi. Olmadigini da gordunuz
Ayrica ariza olan arabayla deneme deil video. Bidaha dogru anla olayi sonra benim yzimi alinti alip yaz.
cop01 gazlayan arabaydi. Hic bir arizasi yoktu. O aracida gecemedi
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
aracı gecemedık siz bizi gectiniz bu vıdeoyuda ben kendı kendıme yaptım dımı ...
iyicene şaşırdınız allah aşkına kapatalım konuyu silicem videoları fılanda ...
videolu halde haksız cıkıoz bide o denemelerde video olmasa bize vilayet filan koydugunuza inanıcaksınız heralde ...
sizin azınızdan çıkan kelimeler değilmi bunlar: 106 zaten geçer, hafiflik çok fark ediyo 106 da vs
ne oldu da buraya gelince azınızdan çıkan kelimeleri unuttunuz.
zaten 106 nın geçeceğini daha çıkmadan kabullenmemişmiydiniz
şimdi ne oldu da geçemez oldunuz. gizli kameraylamı gelek
rollinglere artık
ağzınızdan çıkanları bile hatırlamıyorsunuz siz
O değilde kaç tane pejo varsa yanaştı denedi mini ile yazmış bi arkadaş. Ben minilerin hiçbiriyle denemedim. Denedim geçtim diyen varsa şurdan bi yazsın bekliyorum![]()
Mini'ci arkadaşlar olayı kendi açılarından anlatırlar mı ? Misal şu hızda bastık şu hızda öne geçtik. Veya tam video bitmiş bizim araç geliyodu felan. Yani bilmiyorum hiç düzgün birşey okuyamadım ben.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)