User Tag List

Sayfa 7/13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
239 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Deneme Talebi bu akşam 28,12,2013

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka 106 devirmi secer ya ben s2000 lerle 80 de basiyordum mami 90 a bile cikti gecicek adam gecer zaten
    Arkadas uyusmadi diyo ya kanka ona itafen yazdim her devri dolu dolu araba basiyosun zaten hard diye uzuyo motor gibi devir ceviriyo cok zekliydi lan zamaninda fuatin saxo su da her aksam sikardik mami abiyle 106 alasim geliyo ara sira suat abide veriyo ayari

Gurkan yazmis yazacagini gerisi 106 sahibi arkadasa kalmis iki aracada massallah
    106 sahibini tanimam ama arabasi guzel gidiyo belli massllah 106 hep hizlidir kapali kutu patara kutere calisani da cok can yakar masllah kardesim
    C R M performance

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Donus yolunda sec ortada cop sagimda red solumda kornayada red basti o videolari koysana canim kardesim kimle denedim bilmiyorum diyosun gectim diyosun olmadi zaten arabayi 106 goruyolar kucumsuyolar diyosun yine sacma sapan yerlere cekiyosun en ufak bakis konusma en ufak kucumseme soz konusu bile olmadi oyle adamlar degiliz ama bu tavrin olmadi

Donus yolundaki videolari at kardesim izleyelim kornaya kendin basiyodun kameranda calisiyodu hadi atamiyosun cop hazir ustune vida koymadik ctesi gecesinin tozu camuru ustunde hala

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnatkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper abi dönüşte sorun olmasaydı valla bizim çok zevkli oluyo gebze ye kadar denerdik
    sen hele şu sorununu kökten hallette yine deneriz kardeşim.araçlar belli yakın gidiyorlar senin içinde yapacağın işlemlerden sonra öncesi-sonrası güzel ksıtas olur.

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadas arabaya ayar yaptırmaya gitti heralde tabanca gibi gelicek yazmadığına göre
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

fzs106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim aracımız herzaman hazır gelır yıne denerız o konuda mutabıkız ama hanı gecenın o sattınde oraya gelmıssın denemeıssın hanı aracımızı sokmedık yok yapmadık bu konular sacma he vıdeo konusuna gelınce cekıceksın bıde dıosunuz red106 kornaya bastı bizim aracımızda o aksam korna yoktu yanı bız kornaya falan basmadık ) nerden duyduysanız anlamadık...herhalde ruya görüyodunuz.bu konu aynı devonun muhabbetınbe dondu yok plakaları değiştiler falan ) anladınız siz onu saygılar ınş. yıne deneriz
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Ne kingler gördük güle güle öldük...

WilliamsRenault
    Misafir
    nolmuş la karışmış piyasa

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen hele şu sorununu kökten hallette yine deneriz kardeşim.araçlar belli yakın gidiyorlar senin içinde yapacağın işlemlerden sonra öncesi-sonrası güzel ksıtas olur.
    Bu hafta birazdaha uğraşıcam tamamen halledersek deneriz.Sonra yazılım farkına bakarız sadece yazılım ne vericek bakalım.

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kornayi ne zaman taktin erdal yolda giderken )

alice ruyalar diyarinda )
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fzs106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim aracımız herzaman hazır gelır yıne denerız o konuda mutabıkız ama hanı gecenın o sattınde oraya gelmıssın denemeıssın hanı aracımızı sokmedık yok yapmadık bu konular sacma he vıdeo konusuna gelınce cekıceksın bıde dıosunuz red106 kornaya bastı bizim aracımızda o aksam korna yoktu yanı bız kornaya falan basmadık ) nerden duyduysanız anlamadık...herhalde ruya görüyodunuz.bu konu aynı devonun muhabbetınbe dondu yok plakaları değiştiler falan ) anladınız siz onu saygılar ınş. yıne deneriz
    benim bahane uydurduğumu duydunmu kardeşim sen boş konuşuyosun senmisin red 106 nın sahibi o benimle muhattap olsun ben sökmek istesem söker gelirdim sökük değil diye bahane uydurmam
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

WilliamsRenault
    Misafir
    o değilde bu kadar tartışma neden oldu anlamadım araçların güçleri belli zaten yani aşırı fark olacak bir durum olsa bu ortaya çıkar cooper uçtu gitti falan deniyorda cooper ın gücü nedir ?

red 106 bildiğim kadarıyla 175hp ve gırtlak sökük yani ne kadar gideceği az çok aşikar
    cooper da durum nedir full takılı gücü nedir yazarsanız zaten az çok neler olabileceği tahmin edilir. 106 yı çok geçmesi yada rahat geçmesi için en az bi 260-270hp lerde olması lazım takık haliyle o cooper ın 260-270 te ciddi bir güçtür cooper için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fzs106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadas tum geceyi kaydediyodu koysun videolari bekliyoruz madem gorelim neymis hadi lafa aoze gerek yok senin arkadasin sanirim ara donus yolunu koysun bakalim denemis mi denememis mi gecmis mi tutunabilmis mi ?

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fzs hayal mi goruyorsun yoksa olanlarimi unutuyorsun.
    1.si keyif bizim ister gazlar ister otobanin ortasinda durur. SANANE BE ADAM
    2.si dedikki sadece COP denicek. Orda neden demedin gecenin korunde manyakmisiniz nie geldiniz diye?

8 kisiydik, altimizda mini vardi 3 mini geldik. Napak otobus mu tutalim?

Evet kardesim, siz de ordaydiniz ciktiniz geldiniz bastiniz ettiniz. Donustede Sec ve COP u onden bastikki kimse gelmeden deneyelim diye.
    COP hazir. Bu aksam aksilik cikmaz yagmur yagmaz olum kalim olmazsa ayni yerde beklicek. Cumartesi gunki gibi gelin madem iddalisiniz o zaman. Full HD cekilecek kim gecmis kim gecilmis gorcez. Yenenide yenenide tebrik edicez ayrilicaz. CAM CAR da tt olcakki arkada kalmasin hersey net olsun diye.

Ortaligi germeyi birak, adam arabasini gormeye yola cikiyor ariza var kenardan gidiyor. Hesap mi vercek yavas gidiyor denemiyor diye ?

Aksama ayni yerde Gurkan orda olcak.
    Ortadaki lesi kaldiralim, konuyu netlestirelim tebrik edelim. Kazananida kaybedenide.

Millet para harciyorda bizim arabalar fabrikadan hazir mi geliyor. Herkesin emegine saygi olacak once,
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı WilliamsRenault Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o değilde bu kadar tartışma neden oldu anlamadım araçların güçleri belli zaten yani aşırı fark olacak bir durum olsa bu ortaya çıkar cooper uçtu gitti falan deniyorda cooper ın gücü nedir ?

red 106 bildiğim kadarıyla 175hp ve gırtlak sökük yani ne kadar gideceği az çok aşikar
    cooper da durum nedir full takılı gücü nedir yazarsanız zaten az çok neler olabileceği tahmin edilir. 106 yı çok geçmesi yada rahat geçmesi için en az bi 260-270hp lerde olması lazım takık haliyle o cooper ın 260-270 te ciddi bir güçtür cooper için
    Ecu fast DD dynoda 236 HP ( ecu fast dd diger dynolara gore daha dusuk gosteriyor)
    Red 106 hangi dynoda 175 HP ?

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ) o gece kimseyi bulamadın deniycek geldin bana deniyelim diye, sana dedim gerek yok ısrar ettin bende seni kırmadım gayet rahat şekilde basdım yanlız sirocco ile ben 3 deneme yaptım hatırlıyorum, sen üstüne geldin senle basdım, kırmadım,seni aracım şişmişdi, video koyduğundan cekdiğinden haberim bile yok. ve hemende benim bilgim olmadan koymuşsun, neyse sorun o değil,neyse gelelim esas konuya orcun ile yazışmamı görüyorsun 106 ile denemek istediler benle, dengim değil dedim onlarda anlıyışla karşıladı sorun yok,ama sen bunları okudugun halde geldin bana ısrar ettın kırmadım denedim birkez şişik halde, sen birde kalktın buraya koydun, benim şimdi düşdüğüm durum senin hoşuna gittimi bana onu söylermisin ?
    Alıntı Erdal Uzunoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin yazma şeklin çok kaba bunu birkez kabullen olurmu ? delip geçmişsin diyorsun denediği adamlarla ne kadar samimisin ? bu kelimeyi kuruyorsun merak ettim.
    Alıntı frefly1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Red 106 cok yasa herkesi delip gecmis
    Bende bi lambonun yanindan gectim vidyo cekip koyayim bari
    Şu en hizlilardanda ozenip plaka harici kendine isim takanlara bayiliyorum

sonucumu biliyorum kabulleniyorum, üstüne birde dalga gecermiş gibi 5 atmadım ayıp olurdu diyorsun pess vallaha
    Alıntı Erdal Uzunoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    207 saolsun sonucu bildigi halde bizi kırmadı 5. Vitese de atsak ayıp olurdu
    Mini ile denerken ileride arac çıktı önüme 5 göremedim
    DRİLL
    Dr.Ecu

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca ben kimse ile sıkıntı yaşamadım o gece 208 gti ile denedim +opc+srıcco ile denedim baskada deneme yapmadım, cunku aracım çok şişdi ve üst devirlerde kesilme oldu,mini kardeşler saolsun anlıyışla karşıladılar aradım bilgi verdim.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ) o gece kimseyi bulamadın deniycek geldin bana deniyelim diye, sana dedim gerek yok ısrar ettin bende seni kırmadım gayet rahat şekilde basdım yanlız sirocco ile ben 3 deneme yaptım hatırlıyorum, sen üstüne geldin senle basdım, kırmadım,seni aracım şişmişdi, video koyduğundan cekdiğinden haberim bile yok. ve hemende benim bilgim olmadan koymuşsun, neyse sorun o değil,neyse gelelim esas konuya orcun ile yazışmamı görüyorsun 106 ile denemek istediler benle, dengim değil dedim onlarda anlıyışla karşıladı sorun yok,ama sen bunları okudugun halde geldin bana ısrar ettın kırmadım denedim birkez şişik halde, sen birde kalktın buraya koydun, benim şimdi düşdüğüm durum senin hoşuna gittimi bana onu söylermisin ?

Senin yazma şeklin çok kaba bunu birkez kabullen olurmu ? delip geçmişsin diyorsun denediği adamlarla ne kadar samimisin ? bu kelimeyi kuruyorsun merak ettim.

sonucumu biliyorum kabulleniyorum, üstüne birde dalga gecermiş gibi 5 atmadım ayıp olurdu diyorsun pess vallaha
    işte burda olan biteni yazmıssın adamlar geldi bu şekil denedi
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca ben kimse ile sıkıntı yaşamadım o gece 208 gti ile denedim +opc+srıcco ile denedim baskada deneme yapmadım, cunku aracım çok şişdi ve üst devirlerde kesilme oldu,mini kardeşler saolsun anlıyışla karşıladılar aradım bilgi verdim.
    eyv saolasın olay aynen böle oldu müsait olduğunda bi daha denenir nolucak yani
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

WilliamsRenault
    Misafir
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ecu fast DD dynoda 236 HP ( ecu fast dd diger dynolara gore daha dusuk gosteriyor)
    Red 106 hangi dynoda 175 HP ?

236hp ölçtüğün dynoda 175 hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı WilliamsRenault Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    236hp ölçtüğün dynoda 175 hp
    okan dynamics te 236 hp matematiğin varsa asıl dğerinide hesaplarsın artık
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)