User Tag List

Sayfa 6/13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
239 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Deneme Talebi bu akşam 28,12,2013

Erdal Uzunoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUGCA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O değilde kaç tane pejo varsa yanaştı denedi mini ile yazmış bi arkadaş. Ben minilerin hiçbiriyle denemedim. Denedim geçtim diyen varsa şurdan bi yazsın bekliyorum

ya bu arkadasların hepsı ayrı telden calıo kac taneydık kı saten 208 gtı vardı oda agrızalıymıs dönerken ilk sayfalarda öyle yazdı sende denemedın saten gerı red106 kalıo saten 6 7 mını vardı sadece puglar nerede kimdi onlar anlamadım
    bı sıyah pıst egzt lı vardı o kımle denedı ne yaptı bılmıorum heralde bı mını ıle denemıs sonucunu soyledıler ama karısmıcam mınıcılerın ortamı degısıkmıs anladık ...
    MagicPerformance

PEUGEOT 106 GTI 1997 S16
    34 GZA 29

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah deneyen araçlara.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toplanip yiyip icip muhabbet bilgi alis verisi yapip girgir samatatan sonra o keyifle cikip deneyip gecsende , gecilsende eve donup bi iki biseyler atistirdiktan sonra tech i acip denenen arkadaslarla tekrardan bilgi alis verisi yapmak varken cok kirici istenmeyen muhabbetler olmus. Ne kadar hizli olursan ol yinede mutsuz huzursuz oluruz boyle muhabbetler yuzunden. Paranla emeyinle huzursuz olursun. Gerek yok arkadaslar boyle seylere bu tip tartismalar ailelerinize, arkadaslariniza yansir. Masallah tum araclara ALLAH kaza bela vermesin hic birimize.

fzs106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasim bahane yapmadik 1 araba denicek dedik cikto denedi aslanlar gibi neyin pesindesin ?

tam performans yuruyen araba sizin deyiminizde gezme modunda geldi. Gecti gitti siz iddaa ediosunuz bizde diyoruz ki gecemedi
    Hizliysa araciniz gidin hizli 106 ile deneyin full takili cooper la deil.
    o gece oradaki herkes cooperlari cerez sandi. Olmadigini da gordunuz

Ayrica ariza olan arabayla deneme deil video. Bidaha dogru anla olayi sonra benim yzimi alinti alip yaz.
    cop01 gazlayan arabaydi. Hic bir arizasi yoktu. O aracida gecemedi
    bızım gezme modunda arabamızla bız gazlamayız rollıng modunda aracımızla gazlarız artı bızım aracımızı ne siizn araclarınız nede bı baska arac ıcın soktuk cunku bız red106 sadece hafta sonları rollıng gazlama amaclı otoparktan cıkarıyoruz kımse cooperları cerez zanntmedı ama ben öle ciddi anlamda bişi göremedim..........
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Erdal Uzunoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bizlerde ordaydık zaten sağlıklı denemeler olmadı bu bir ikincisi adanalı kardeşlerimiz olsun kekut kardeşimiz aren olsun geldiler magicli kardeşlerimizde ordaydı videoya bakılırsa 106 one cıkıyor kı normal bu daha sonrası devamı gelmiyor zaten videonun görüldük üzere daha sonra bir şekılde deneme yapılamadı aslında sıkıntılı olan cooperli kardeşimiz denemese daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum hangi cooperdi göremedik tt ile astraya kıtlenmisiz zaten bence bu konuyu burda uzatmayalım haftaya buluşup denemelerimizi simdi burda ıkı zıt taraf olarak atısmak yersiz bu arada o herkezi delmiş diyen eleman sözüm ona yasını düzelttir adminlere soylede masallah araclara bu arada

red106 ile mini grubundakı sıkıntılı olan arac denemedıkı aralarında en hızlı olan mini ıle denedık saten kımse yanasmadıkı yanımıza neredeyse 20 arac cıktı 3 kisi deneme yaptı bu ne bıcım deneme anlayısı anlamadım ...
    ben gaza basarken arka camurlugumda baska bı aracta bızı ızlıo
    MagicPerformance

PEUGEOT 106 GTI 1997 S16
    34 GZA 29

GünAY' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel geceydi katılım fazlaydı fakat hazır arac sayısı azdı.Mini ci arkadaşlar tam takır gelmışler aracları sökük değildi sağlıklı denemeler olmazdı.TM astra ve AYF tt guzel denemeler yaptı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdal Uzunoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    red106 ile mini grubundakı sıkıntılı olan arac denemedıkı aralarında en hızlı olan mini ıle denedık saten kımse yanasmadıkı yanımıza neredeyse 20 arac cıktı 3 kisi deneme yaptı bu ne bıcım deneme anlayısı anlamadım ...
    ben gaza basarken arka camurlugumda baska bı aracta bızı ızlıo
    sıkıntılıydı demiş kardeşlerimiz ona istinaden yazdım eğer sağlıklı araç ise 106 öne atlaması olası sonuc akabinde devamı gelmemiş sanırım denemenin videoda gorulen o sağlıklı olmamıs yani deneme eğer bir iddia yada cekısme söz konusu ıse uzatmadan kelımelerle sözlesip denensin kımsede kımseyı kırmaz böylece
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne güzel kazasız belasız denedik. ne gerek var burada tartışmaya kalp kırmaya gerek yok be.

ben mrikelamda bir beyaz cooperla anlaştım denemek için,sonra yolda bir baktım 2 3 tane beyaz cooper oldu bi anda çoğaldılar. anlaştığım arkadaşı bulamadım yolda bende başka bir beyaz copperla denedim.

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne güzel kazasız belasız denedik. ne gerek var burada tartışmaya kalp kırmaya gerek yok be.

ben mrikelamda bir beyaz cooperla anlaştım denemek için,sonra yolda bir baktım 2 3 tane beyaz cooper oldu bi anda çoğaldılar. anlaştığım arkadaşı bulamadım yolda bende başka bir beyaz copperla denedim.
    Hahahhah iyimis yaa
    Alper abi haftaya geliyimde senin 106 yi benim mini jip'le denetelim tek gelcem cogalma gibi bi ihtimal yok
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Red 106 delikanli gibi simdi bana sunu soyle donus yolunda sec ve copla denedin mi denemedin mi ?

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her zaman derim babanin ogluylada denesen video olucak en temizi ister koy isterme koyma ama kayit olucak böyle polemikler yasanmamasi icin, neyse gürkan cikip tekrar dener soru isareti birakmaz zaten eminim

He bide anlayamadigim su 106 nin sahibi ben gectim demiyor iste video diyor diger denemeler var diyolar mini hizli guzel vs diyor ama evet beni gecti demiyor bunu söylemek bu kadar zormu ya buda bir erdemliktir

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Agzina saglik Selcugum

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her zaman derim babanin ogluylada denesen video olucak en temizi ister koy isterme koyma ama kayit olucak böyle polemikler yasanmamasi icin, neyse gürkan cikip tekrar dener soru isareti birakmaz zaten eminim

He bide anlayamadigim su 106 nin sahibi ben gectim demiyor iste video diyor diger denemeler var diyolar mini hizli guzel vs diyor ama evet beni gecti demiyor bunu söylemek bu kadar zormu ya buda bir erdemliktir
    tek hata yaptığım yer herkesi kendim gibi düşünmem kanka bundan sonra arabayla sıçmaya bile gitsem video çekicem
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alper abi dönüşte sorun olmasaydı valla bizim çok zevkli oluyo gebze ye kadar denerdik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle; burdan gelen tüm arkdaşların o gecede söylediğim gibi ayaklarına sağlık o gece benim ve sinanın açısından bir sözleşilmiş bir durum soz konusu değildi fakat kardeşim devran arayınca kıramadım onu ve deneme yerine gittim sinanın orda olduğunu orda öğrendim ve yaklaşık 1 yıl öncesinde kardeşime sözüm vardı araban bitsin çıkalım die ve orda arabamın artısını eksiğini söyledim ona oda aynı sekilde bana bahsetti aracının durumundan ve bismillah deyip çıktık yola güzel denemeler oldu onunda devrinde benimde devrimde bastık muhtemelen kendisindede video var bende ama, anlayışına birkere daha teşekkür ediyorum burdan ki video koyalımmı mevzusu yapmadı.İkincisine gelince deneme dönüşünde COP VE SEC plakaları bire bir arkalarından izledim çünkü iki araçta bizim farkı görmek istedim hatta RED Bİ ara yanlarında basmaya çalıştı fakat ben geçtiğini fln göremedim yada kaçırdım o anı ama açık net öle bi sahneyi hatırlayamıyorum ayrıca SEC plakalı aracımızda arızalıydı o akşam ki onda da neler yapabilirz neler yapamayız fikir olsun die dönüş yolunda bir COP la denesin dedik.Ben yine burdan gelen herkese ve aracımla ilgili olumlu olumsuz yapan herkese teşekkür ediyorum.Son olarak devran ve sinan kardeşlerim nezaman isterlerse araç burda deneriz kendileri ile hernekadar tatsız bir tanışma ortamı olduysa onlar bugün benim kardeşim inş araçları daha ii ve hızlı olur saygılar herkese (BİRKAN01)
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gece hava iyi olursa çıkıp denemek isteyen gelsin hodri meydan ama delikanlılık yapıp aynı şekil gelirseniz çıkıyorum gece bende takılı gelicem
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi daha denesinler sorun cozulsun video cekin koyun hem 106 nin hemde minin devrinde basin sorun kalmasin zamaninda benimde basima gelmisti sonra boyle polemikler cikiyo 5-6 deneme yapmistim karsi tarafin devrinde sadece birinde gecti gectigi videoyu koydu onun devrinde nokta oldum ama video koymadim

Bence 106 nin sahibi arkadasta dener mininin sahibide yeniden denenir burda sonucu herkes gorur
    Audi tt de cam car olur
    C R M performance

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    su havalar ısınsın artıkkkkkkkk
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi daha denesinler sorun cozulsun video cekin koyun hem 106 nin hemde minin devrinde basin sorun kalmasin zamaninda benimde basima gelmisti sonra boyle polemikler cikiyo 5-6 deneme yapmistim karsi tarafin devrinde sadece birinde gecti gectigi videoyu koydu onun devrinde nokta oldum ama video koymadim

Bence 106 nin sahibi arkadasta dener mininin sahibide yeniden denenir burda sonucu herkes gorur
    Audi tt de cam car olur
    Kanka 106 devirmi secer ya ben s2000 lerle 80 de basiyordum mami 90 a bile cikti gecicek adam gecer zaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)